QUOTE(zuzanele @ 2013 09 26, 19:47)
Sveikos
Raidėm nerašau, tik surinktą taškų kiekį. Sau atskirai į sąsiuvinį rašau kievieno testo surinkto taškų kiekį ir lygį.
Rašau tik taškus, o komentarus rašau į tamo. Sutartiniai žodžiai tėvams ir man pasufleruoja lygį. Jeigu komentare naudoju žodį ,,puikiai_-aukstesnysis, gerai-pagrindinis,pasistenk-patenkinamas, pasimokyk-nepatenkinamas
Papildyta:
[quote=alaizy,2013 09 26, 18:22]
sveikos,
kiek daug prikalbėjusios ir viskas taip aktualu, kad vos spėju viską perskaityti .
ačiū visoms už naujienas
mano klasėj taip pat aktuali tema - namų darbų nedarymas.save kankinti ir likti su jais po pamokų - labai nesinori
Palieku po pamokų, pridedu ,,priedą" prie namų darbo popamokinio ruošimo. Mažai kam patinka:), ruošia visi išsijuosę
O jeigu toks visai nemotyvuotas namų darbams atsiranda, tai jau čia , aišku, bėda. manyčiau, kad reikėtų ,,imti" per paskatinimus arba nesuteikimus kokių nors privilegijų. Aišku kalbėt su tėvais būtina, o jei nereaguoja, pritariu, kad vertėtų įtraukti pokalbį su administracija, kažkaip ji gerai ,,veikia" visokius nusikaltėliukus
Papildyta:
QUOTE(GEG @ 2013 09 26, 21:25)
Už kiekvienus neatliktus darbus tiesiog įrašydavau atitinkamą įvertinimą (mes vertiname raidėmis). Atitinkamas išeina ir trimestras. Jei šeimai taip tinka, kodėl man turėtų skaudėti galvą
kaip jūs taip ,,susitvarkėt", kad ramiausiai oficialiai vertinat raidėmis