Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

Sveikos 4u.gif

QUOTE(alaizy @ 2013 09 26, 16:22)
norėjau jūsų paklausti, ar po testų, išeitos temos kontrolinio darbo rašymo prie komentaro rašote įvertinimą raidėmis ( A, Pgr, ar P)?

Raidėm nerašau, tik surinktą taškų kiekį. Sau atskirai į sąsiuvinį rašau kievieno testo surinkto taškų kiekį ir lygį.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 09 26, 16:42)
Labutis,

Išdalinau patiems, tegul veža tėvai. Gana to, kad patys mokytojai parvežam, o nuvežti gali ir patys. Tik sutikslinau ir parašiau perskaitytų knygų skaičių ryškiai.
nerašau

Gal kas turite Gilės 3 klasei testus. Labai reikia. Labai prašau ir dėkoju iš anksto (bent pirmą)

turiu bet tik mokykloje ryt galesiu kiek atskanuoti
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 09 24, 20:04)
Merginos, kurios jau audituotos buvot, nekritikavo auditoriai įsivertinimo spalvomis?

Auditui tiko ir patiko vertinimas spalvomis smile.gif

QUOTE(Vildinga @ 2013 09 24, 21:24)
Nepatiktų, nekiltų tiek klausimų mirksiukas.gif
Dar norėjau pasiteirauti, ar nieko tokio, kad pelėdžiukai su vaikų vardais?  [/color]blush2.gif

Geriau, kad tų vardų nebūtų. Gi galima po įsivertinimo, jei lieka kokia minutė laiko, padiskutuoti, kam ir kas (ir dar kodėl) nepasisekė, ko pritrūko, kad pasisektų. Auditui patinka, kai vaikai "filosofuoja", tada sako, kad vaikai motyvuoti smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2013 09 23, 20:03)
Smulkiau gal galima?

Tuoj išsiųsiu į paštą. Ten bus Smart failas su 9 skaidrėmis. Kiekviena parengta remiantis populiariosiomis trimis šviesoforo spalvomis. Žalia - viską puikiai mokėjau, geltona - šiek tiek reikėjo pagalbos, raudona - daug ko nesupratau ir pan. Kiekvienoje skaidrėje yra kažkoks siužetas. Pvz. Skaidrėje yra obelis, o prie jos- pintinės su trijų spalvų obuoliais. Kiekvienas vaikas pasirenka sau tinkančios spalvos obuolį ir jį kabina ant šakos. Jei skaidrėje pieva, vaikas pasirenka sau tinkančios (geltonos, žalios ar raudonos) spalvos gėlytę ir ją "pasodina". Jei skaidrėje vagonai, vaikas pasirenka geltonos, žalios ar raudonos spalvos meškiuką ir jį pasodina į vagoną ir t.t.
Naudojau auditui, viskas tiko, pagyrė, kritikos negavau smile.gif Vaikams patinka, kad nėra monotonijos, keičiasi pats įsivertinimo siužetas, o dar ir kokią istoriją galima sukurti prieš įsivertinant smile.gif
Tik nepamirškit, prieš "uždarant" failą neišsaugoti pakeitimų, kad iš naujo atsidarius ir vėl būtų viskas tvarkoje smile.gif
Atsakyti
Gal žinot, kur būtų galima nusipirkti plonų karpomų magnetinių juostelių ar magnetinių lapų? g.gif Žinau, kad tokių būna... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 09 26, 15:22)
mano klasėj taip pat aktuali tema - namų darbų nedarymas.save kankinti ir likti su jais po pamokų - labai nesinori schmoll.gif

Už kiekvienus neatliktus darbus tiesiog įrašydavau atitinkamą įvertinimą (mes vertiname raidėmis). Atitinkamas išeina ir trimestras. Jei šeimai taip tinka, kodėl man turėtų skaudėti galvą schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 26, 19:47)
Sveikos 4u.gif
Raidėm nerašau, tik surinktą taškų kiekį. Sau atskirai į sąsiuvinį rašau kievieno testo surinkto taškų kiekį ir lygį.

Rašau tik taškus, o komentarus rašau į tamo. Sutartiniai žodžiai tėvams ir man pasufleruoja lygį. Jeigu komentare naudoju žodį ,,puikiai_-aukstesnysis, gerai-pagrindinis,pasistenk-patenkinamas, pasimokyk-nepatenkinamas ax.gif
Papildyta:

[quote=alaizy,2013 09 26, 18:22]
sveikos,
kiek daug prikalbėjusios ir viskas taip aktualu, kad vos spėju viską perskaityti .
ačiū visoms už naujienas 4u.gif
mano klasėj taip pat aktuali tema - namų darbų nedarymas.save kankinti ir likti su jais po pamokų - labai nesinori schmoll.gif

Palieku po pamokų, pridedu ,,priedą" prie namų darbo popamokinio ruošimo. Mažai kam patinka:), ruošia visi išsijuosę biggrin.gif
O jeigu toks visai nemotyvuotas namų darbams atsiranda, tai jau čia , aišku, bėda. manyčiau, kad reikėtų ,,imti" per paskatinimus arba nesuteikimus kokių nors privilegijų. Aišku kalbėt su tėvais būtina, o jei nereaguoja, pritariu, kad vertėtų įtraukti pokalbį su administracija, kažkaip ji gerai ,,veikia" visokius nusikaltėliukus biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(GEG @ 2013 09 26, 21:25)
Už kiekvienus neatliktus darbus tiesiog įrašydavau atitinkamą įvertinimą (mes vertiname raidėmis). Atitinkamas išeina ir trimestras. Jei šeimai taip tinka, kodėl man turėtų skaudėti galvą  schmoll.gif

kaip jūs taip ,,susitvarkėt", kad ramiausiai oficialiai vertinat raidėmis bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaivorytė: 26 rugsėjo 2013 - 18:36
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 09 26, 19:37)
Rašau tik taškus, o komentarus rašau į tamo. Sutartiniai žodžiai tėvams ir man pasufleruoja lygį. Jeigu komentare naudoju žodį ,,puikiai_-aukstesnysis, gerai-pagrindinis,pasistenk-patenkinamas, pasimokyk-nepatenkinamas ax.gif
Papildyta:
kaip jūs taip ,,susitvarkėt", kad ramiausiai oficialiai vertinat raidėmis bigsmile.gif

Mes tai pavadinome sutrumpintu komentaru.
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 26, 21:45)
Mes tai pavadinome sutrumpintu komentaru.

Logiška 4u.gif , bet mums jokiu būdu neleidžia g.gif
Atsakyti
Sveikutės, knygutes per vasarą vaikai skaitė ir sunešė medžius į mokyklą. Paskui viena mama apsiėmė nuvežti į Vilnių, į knygyną. Kiekvienas gavo po atšvaitą ir kvietimą į finalinį renginį.
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 09 26, 16:42)
Labutis,
Gal kas turite Gilės 3 klasei testus. Labai reikia. Labai prašau ir dėkoju iš anksto (bent pirmą)

kaip nujausdama siandien parsinesiau smile.gif einu, jei pavyks vaikus nuo kompo nuvyt, pirma nuskenuosiu, o kitus savaitgali pasistengsiu.

laba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 09 26, 17:58)
turiu bet tik mokykloje ryt galesiu kiek atskanuoti

Papildyta:
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 09 26, 20:49)
kaip nujausdama siandien parsinesiau smile.gif einu, jei pavyks vaikus nuo kompo nuvyt, pirma nuskenuosiu, o kitus savaitgali pasistengsiu.

laba  4u.gif

labai labai dėkinga būsiu, nes reikia pirmadieniui thumbup.gif
mirksiukas.gif mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo b.s: 26 rugsėjo 2013 - 19:51
Kalbant apie knygų skaitymą. Šiandien bandžiau vienai mamai (gana nekvailai) aiškinti, kaip svarbu jos mergaitei skaityti knygas. O ji man į tai: mano vyresnė neskaitė ir šitos neversiu doh.gif . Tada einu toliau, kalbu, kad tobulės kalba, plėsis žodynas, gražesni rašinėliai bus, o ji man vėl: paprieštaraučiau, nes vyresnė neskaitė knygų, o labai gražius rašinėlius rašė doh.gif . Va, ir daryk ką nori, aiškink kaip nori, jei tėvų toks požiūris, tai nulio vertas mūsų darbas ir pastangos doh.gif doh.gif doh.gif . Ir tu jai paaiškink, kad vaikas vaikui nelygu, o ta vyresnė buvo gabesnė, šita visai kitokia doh.gif
Atsakyti