Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(janiku @ 2013 09 25, 19:45)
4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif reikia ir labai

Papildyta:

reikia reikia

Jau nusiunčiau į 1 paštą apie kalbą du siuntinkus. Gal kada nors kam nors prisitaikysite.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 09 25, 20:09)
Jau nusiunčiau į 1 paštą apie kalbą  du siuntinkus. Gal kada nors kam nors prisitaikysite.

Dideliausias dekui 4u.gif
Atsakyti
Dėl pratybų kiek girdėjau, kad leidyklos kažką žada spręsti.
Aš su savo problema. Gal turite kokių patarimų. Vienas mano trečiokas neruošia namų darbų. Kiekvieną dieną būna kažko arba visai nieko neatlikęs. Namuose mama uždraudė kompiuterį, tai jam gerai ir be jo, neleidžia žiūrėti televizoriaus, tai jis guli lovoje, bet nieko nedaro. Po pamokų pasilikęs atlieka, bet kiek aš galiu laikyti po pamokų, nes įpras, kad namuose galiu nedirbti, o mokykloje atliksiu vakarykščius darbus. Ką patartumėte? Būsiu dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 09 25, 20:09)
Jau nusiunčiau į 1 paštą apie kalbą  du siuntinkus. Gal kada nors kam nors prisitaikysite.

neišmatuojamas lobynas. Lenkiu prieš jus savo žilą galvą Dar kartą dėkui
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 09 25, 20:11)

Aš su savo problema. Gal turite kokių patarimų. Vienas mano trečiokas neruošia namų darbų. Kiekvieną dieną būna kažko arba visai nieko neatlikęs. Namuose mama uždraudė kompiuterį, tai jam gerai ir be jo, neleidžia žiūrėti televizoriaus, tai jis guli lovoje, bet nieko nedaro. Po pamokų pasilikęs atlieka, bet kiek aš galiu laikyti po pamokų, nes įpras, kad namuose galiu nedirbti, o mokykloje atliksiu vakarykščius darbus. Ką patartumėte? Būsiu dėkinga.

Ar bandei išsiaiškinti, kodėl jis taip elgiasi? Gal kartais vaikui depresija. Kai maniškiai neatlieka namų darbų, tai po pamokų arba namuose daro ne tik neatliktą užduotį, bet ir "priedą". Man kita problema - namų darbai daromi bet kaip.
Atsakyti
Oi, kaip žinoma n.d. neatlikimo problema.....
Jeigu tėvams ši problema aktuali, tuomet belieka su jais,,sukurti " bendrą planą.
Gal ne tiek draudimų sistemą , o kažkokią paskatinimų, pliusų rinkimo programą, kur butų vaikui aišku, kad už tiek pliusų gaus kažką tokio, kad galės kažkur nueiti, nusipirkti ir pan.
Jeigu pokalbis su vaiku nepavyksta, lai parašo laišką ne kodėl neatlieka n.d., bet gal apie tai : kas trukdo atlikti namų darbus, kaip mano kodėl reiktų atlikti n.d....
Aš atrodo išbandžiau nnn būdų vaikui, kuris iš vis du metus nieko nedarė, bet ir tėvai tam pritarė, todėl buvo dar sunkiau. Tuomet beliko administracijos pokalbiai, vadovybės susitikimai su tėvais.
N.d. neatlimas vienas iš įvertinimo komponentų, gal vaikui svarbu kokį lygį turės ir žinodamas ,kad gresia ne pg, o pt, arba ne pt -o npt- susimąstytų.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif
Ar klijavot šiemet "Knygų medžius"? "Pegasas" skelbia, kad iki rugsėjo 29 d. atnešus medį dovanos atšvaitą ir kvietimą į baigiamąjį renginį.
Atsakyti
Sveikos,

gal rasit ką įdomaus

http://issuu.com/svi...mui,_vertinimui
Atsakyti
sveikos,

kiek daug prikalbėjusios ir viskas taip aktualu, kad vos spėju viską perskaityti .
ačiū visoms už naujienas 4u.gif
mano klasėj taip pat aktuali tema - namų darbų nedarymas.save kankinti ir likti su jais po pamokų - labai nesinori schmoll.gif

norėjau jūsų paklausti, ar po testų, išeitos temos kontrolinio darbo rašymo prie komentaro rašote įvertinimą raidėmis ( A, Pgr, ar P)?
Atsakyti
QUOTE(alaizy @ 2013 09 26, 16:22)
norėjau jūsų paklausti, ar po testų, išeitos temos kontrolinio darbo rašymo prie komentaro rašote įvertinimą raidėmis ( A, Pgr, ar P)?

Mums griežtai draudžiama vertinti lygiais mokslo metų eigoje, tik pusmečius ax.gif .
Atsakyti
Labutis,
QUOTE(naminukė @ 2013 09 25, 23:21)
Sveikutės  4u.gif
Ar klijavot šiemet "Knygų medžius"? "Pegasas" skelbia, kad iki rugsėjo 29 d. atnešus medį dovanos atšvaitą ir kvietimą į baigiamąjį renginį.

Išdalinau patiems, tegul veža tėvai. Gana to, kad patys mokytojai parvežam, o nuvežti gali ir patys. Tik sutikslinau ir parašiau perskaitytų knygų skaičių ryškiai.

QUOTE(alaizy @ 2013 09 26, 16:22)
sveikos,

nerašau

Gal kas turite Gilės 3 klasei testus. Labai reikia. Labai prašau ir dėkoju iš anksto (bent pirmą)
Atsakyti
Gal kas turit Balčyčio testus 3 klasei? Labai reiktų... g.gif
Atsakyti