QUOTE(NOKIA @ 2013 09 25, 13:48)
Turiu klausimą, kaip jūs pildot savaitinius planus, ar pirmadienį visai savaitei ar atskirai dienomis?
Mes pildydavom visai savaitei, bet dabar pareikalavo dokumento, kur taip parašyta ,kad taip reikia pildyt...
Mes pildydavom visai savaitei, bet dabar pareikalavo dokumento, kur taip parašyta ,kad taip reikia pildyt...
Kas čia pas jus taip reikalauja?
Aš pildau kartais savaitei, o kartais kiekvieną dieną. Man nesuprantamas tas savaitinis. Kodėl jo reik pradinukams? Dalykininkams užtenka dienos, o pradinukams reik ir dienos, ir savaitės. Kaži kodėl taip ?
Laba diena,
Aš balsiams ir priebalsiams nuėjau lengviausi keliu. Ant abėcėlės plakato po balsiais prilipinau raudoną lipuką-žymeklį, po priebalsiais - žalią. Teks pasidaryti tik dvibalsius.
Jūs man sakykit, kaip išmokyt lentelinės sudėties ir atimties antroką? Nepadeda nei antro dėmens išskaidymas, nei priskaičiavimo būdas, nieks. Tamsus miškas. Kaip jūs padedat savo mokinukams išmokti. Gal žinot kokių puslapiukų, kur yra papildomų užduočių ar šiaip vaizdinės medžiagos? Pasidalinkit savo patirtim. Su sudėties lentele irgi nugrybauja. Dar sudėti, tai sudėti, bet atimti......