Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 24, 21:09)
Šiandien dar tik kartą išbandėme, nes tai visai nauji mūsų gyventojai klasėje  rolleyes.gif .

O kokio dydžio vardu sdarei? Gal turi pavyzdį?
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 09 22, 16:14)

Betuk, išsiunčiau tau laiškelį su priminimu.
lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif  MES LAIMĖSIM lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif

Ačiū wub.gif
QUOTE(Bites Rites @ 2013 09 23, 06:04)
Taip, ilgalaikiuose nurodom ne temas, o ką turi pasiekt toj srity (dainavimo, kūrimo ir t.t.)

Bet valandų tada nenurodome...Valandas nurodžiau tik teminiuose.

Sveikutės 4u.gif

Oho, kiek čia mūsų daug bigsmile.gif

Aš įsivertinimui dariau tokią lentelę "Mano dienos sėkmė". Toje lentelėje po pamokų vaikai langelį tos dienos nusispalvindavo atitinkama spalva. Sekėsi puikiai - žaliai; reikia pasistengti - geltonai; liūdna - raudonai... 4u.gif Tas pats šviesofoto metodas, tik įvilktas kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės,
Labai gražūs pelėdžiukai, mintis įdomi, bet namas irgi intriguoja. Vaikams kas nauja, tas įdomu. Pradžioje ir maniškiams buvo labai įdomu šviesoforas,bet po to pabosta. Su pirmokais dar sunku įsivertinimui, bet jau bando pripažinti kam buvo sunku pamokoje.
Atsakyti
Mano laipteliai reiškia: žalia—nereikėjo pagalbos pamokoje, viskas aišku, geltona-šiek tiek reikėjo pagalbos (mokytojos, draugo), raudona-užduotis atlikau su pagalba, nesupratau. Prieš pamoką pastumti į šalį neturėtų būti sunku ir laiko neužims daug. O jei ir neperkelčiau pamiršusi, gale pamokos galima pasakyti, kad pelėdžiukai norėtų paskraidyti ir nutūpti ant šakelės. Ateis ir patys perkels. Ar čia didelė nuodėmė?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 24, 21:45)
Mano laipteliai reiškia: žalia—nereikėjo pagalbos pamokoje,  viskas aišku, geltona-šiek tiek reikėjo pagalbos (mokytojos, draugo), raudona-užduotis atlikau su pagalba, nesupratau.  Prieš pamoką pastumti į šalį neturėtų būti sunku ir laiko neužims daug. O jei ir neperkelčiau pamiršusi, gale pamokos galima pasakyti, kad pelėdžiukai norėtų paskraidyti ir nutūpti ant šakelės. Ateis ir patys perkels. Ar čia didelė nuodėmė?

Aš jau "užsikabinau"- darysiu, pakoreaguosiu ir bus gražu mirksiukas.gif Ačiū 4u.gif

Šiandien mes jau gavom "Antro žingsnio" medžiagą. Pagaliau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 24, 21:45)
Mano laipteliai reiškia: žalia—nereikėjo pagalbos pamokoje,  viskas aišku, geltona-šiek tiek reikėjo pagalbos (mokytojos, draugo), raudona-užduotis atlikau su pagalba, nesupratau.  Prieš pamoką pastumti į šalį neturėtų būti sunku ir laiko neužims daug. O jei ir neperkelčiau pamiršusi, gale pamokos galima pasakyti, kad pelėdžiukai norėtų paskraidyti ir nutūpti ant šakelės. Ateis ir patys perkels. Ar čia didelė nuodėmė?

Ne ne, jokia nuodemė. Aš juk tik klausiu, tikslinuosi, kad pati žinočiau, ką ir kaip daryti ir kas ką reiškia. Puiki mintis, kad pelėdžiukai nori paskraidyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vildinga @ 2013 09 24, 22:02)
Ne ne, jokia nuodemė. Aš juk tik klausiu, tikslinuosi, kad pati žinočiau, ką ir kaip daryti ir kas ką reiškia. Puiki mintis, kad pelėdžiukai nori paskraidyti  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Esam lanksčios, išsisuksim reikalui esant mirksiukas.gif . Kaip smagu, kad ir jums patiko mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 24, 22:05)
drinks_cheers.gif  Esam lanksčios, išsisuksim reikalui esant  mirksiukas.gif . Kaip smagu, kad ir jums patiko  mirksiukas.gif .

Nepatiktų, nekiltų tiek klausimų mirksiukas.gif
Dar norėjau pasiteirauti, ar nieko tokio, kad pelėdžiukai su vaikų vardais? na aš link to, kad ar paskui vaikai nesijuoks iš tų, kurie pakabins prie raudonos linijos. Jei taip būtų, tuomet kitą kartą tie bijos raudonos linijos ir kad ir kaip būtų kabins prie žalios ar geltonos. Kaip manot?
Auditas nusimato mums, tad ir kabinėjuosi, klausinėju, nepykit blush2.gif
Atsakyti
Laba,
Šiandien aš išbandžiau obuolius už skaitymą. Vienas skaitė, o kiti teikė pasiūlymus-komentarus už skaitymą ir vaišino obuoliu. Taip pat nupiešiau ant lentos laiptelius ir žmogiukus, vaikai sakė, kuris yra žmogiukas ir kodėl. Įsivertino matematikos darbą. Pasinaudojau jūsų pasiūlymais ir mintimis ir gavosi thumbup.gif Dėkui už mintis 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(smilga99 @ 2013 09 24, 19:31)
Sveikos.
lipnaus popieriaus yra kanceliarinių prekių parduotuvėse. Labai patogu klijuoti, jis tokiom juostelėm suskirstytas kaip lipdukai. jei nerasit, rašykit atsiųsiu.

Gal gali nufotografuot?

QUOTE(Aurute @ 2013 09 24, 20:04)
Labai šaunūs pelėdžiukai.
O juos vaikai sykį dienoj lipina ant lentos ar kiekvieną pamoką?

Merginos, kurios jau audituotos buvot, nekritikavo auditoriai įsivertinimo spalvomis?

drinks_cheers.gif pelėdžiukai - fantastiški! drinks_cheers.gif
Aurute, pasakysiu tiek, jei norės ir bus ne žmogus, o AUDOTORIUS, tai prisikabins ir prie traukinio. Man dėl spalvų nesakė nieko. schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
QUOTE(Vildinga @ 2013 09 24, 22:24)
Nepatiktų, nekiltų tiek klausimų mirksiukas.gif
Dar norėjau pasiteirauti, ar nieko tokio, kad pelėdžiukai su vaikų vardais? na aš link to, kad ar paskui vaikai nesijuoks iš tų, kurie pakabins prie raudonos linijos. Jei taip būtų, tuomet kitą kartą tie bijos raudonos linijos ir kad ir kaip būtų kabins prie žalios ar geltonos. Kaip manot?
Auditas nusimato mums, tad ir kabinėjuosi, klausinėju, nepykit  blush2.gif

Iš tiesų apie tai nepagalvojau, bet iš kitos pusės, vaikai juk mato, kas kur deda savo paveiksliuką ax.gif . Pernai turėjau atvirą pamoką, per kurią įsivertinimui vaikai gėlytes dėjo ta tikrose vietose (gerai nepamenu, kaip ten viskas buvo ax.gif ), tai vardų nebuvo, o priėję po pamokos man jie vardino, kuris vaikas padėjo kurioj vietoj lotuliukas.gif . Jie labai pastabūs doh.gif . Dėl audito tai nežinau. Galima vardų nerašyti, vaikai savo pelėdžiukus atpažins, tik mokytojai sunkiau bus greitai pastebėti, kuriam reikia daugiau pagalbos ax.gif . Dėl perkėlimo prieš pamoką kilo mintis: dar geriau, kai neperkėlinėsim, nebus grūsties prie tos lentos. Paprašysiu pažiūrėti, ar kuris pelėdžiukas nenorėtų pakeisti vietą. Tada eis tik tie, kurie nori pakilti ar nusileisti, o ne visi doh.gif . Be to, retas kuris būna savikritiškas iki raudonos spalvos (vakar buvo tik viena mergaitė, nors turėjo būti daugiau), o ant geltonos spalvos tupdė drąsiai. Žodžiu, pamąstymų dar bus, gal ką keisim, bet mintis nieko mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 25, 06:57)
Labas rytas  4u.gif

Labas rytas, puikiai įgyvendinta mintis, reiks kažką pasiskolinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif įsivertinimui tiesiog labai šaunių minčių lietumi pas pradinukes lyja 4u.gif nameliui ir pelėdžiukams-dešimt balų be kalbų 4u.gif
Dar viena mintis greitam ir ,,pigiam" įsivertinimui :vaikai atsistoja ir rodo tris rankų pozicijas: į viršų iškelti abiejų rankų nykščiai, rankos sunertos už galvos, rankos sukryžiuotos priekyje.Reikšmės-pagal susitarimą biggrin.gif
Atsakyti