Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(Ronja1 @ 2013 09 23, 21:54)
Sveikos darbštuolytės smile.gif Visos tik juda, pluša nuo aušros lyg sutemos. O ar nepamiršot, kad šventės " MOKYTOJO DIENA" ne už kalnų. biggrin.gif  Gal pasidalinsit mintimis, kaip jai ruošiatės, kaip švenčia kolektyvas. Pas mus pageidauja pramogų, bet žinoma niekas nežino kokių biggrin.gif

Mūsų mokykloje organizuoja šventę mokinių parlamentas. Praejusiais metais buvo gera šventė, skirta tik VIP'ams - mokytojams. Buvo raudonas kilimas, fotografavimuisi skirta siena, kur galėjo su Dolčijum ir Gabanijum nusifotografuoti, buvo madų demonstravimas - mokyklinio švarkelio nešiojimo ypatumai, degustavom kelių skonių kavą, buvo ir dainų ir šokių. Trumpai, lengvai, smagiai buvo.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 09 22, 16:13)
sakykite, ar nepasigendat mankštos pratimų kūno kultūrai? Ir aplamai-iš kur juos gaunat?Nes aš jau daug metų kažkokius nei šiokius, nei tokius tuos pačius vis darau ax.gif

Aš tai irgi pasigendu. Labai labai. Ir žaidimų įvairesnių.
Papasakokit, ką per kūno kultūrą žaidžiat.

QUOTE(rityte @ 2013 09 23, 16:33)
Aš su SMART lenta turiu pasidariusi įsivertinimų, visai sėkmingai panaudoju.

Smulkiau gal galima?
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 09 23, 21:03)
Aš tai irgi pasigendu. Labai labai. Ir žaidimų įvairesnių.
Papasakokit, ką per kūno kultūrą žaidžiat.
Smulkiau gal galima?

As tai kazkaip pagal mokytojo knyga, tai man atrodo , kad nelabai ten jie ir kartojasi. Nors jau pora metu neturiu kuno kulturos, tai gal klystu. Reikes pavartyti ir pasiziureti. Bus proga siaip vaikams koki zaidima duoti mirksiukas.gif
Atsakyti
Į paštą pasiunčiau NAPO pamokėles. Mums iš rajono atsiuntė. Visai gerai - ten ir pamokų aprašymai, ir filmukai, ir medžiaga. Pasižiūrėkit, patiks
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2013 09 23, 20:58)
Stogas žalias, atžnt jo užrašas PUIKU. Sienos geltonos- užrašas DAR KLYSTU. Pamatai raudoni- EINU MOKYTIS. Kiekvienas deda savo magnetuką ant tos namo dalies, kur jam atrodo tinkama. greitai ir gerai

Įdomi mintis. O koks čia popierius lipnus? Kur jo yra pirkti?
Atsakyti
Sveikutės,
Gal kas turite pamokų tvarkaraščių šablonų. Būčiau dėkinga. Noriu klasėje pakabinti kokį spalvingesnį.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2013 09 23, 21:32)
Sveikutės,
Gal kas turite pamokų tvarkaraščių šablonų. Būčiau dėkinga. Noriu klasėje pakabinti kokį spalvingesnį.

Labai ačiū už spalvinimo užduotėles pirmokams.
Atsakyti
QUOTE(smilga99 @ 2013 09 23, 21:12)
Į paštą pasiunčiau NAPO pamokėles. Mums iš rajono atsiuntė. Visai gerai - ten ir pamokų aprašymai, ir filmukai, ir medžiaga. Pasižiūrėkit, patiks

Aciuuuu. Labai idomu thumbup.gif Manau vaikams turetu patikti
Atsakyti
4u.gif Sveikos
Mintis apie namuką įsivertinimui labai patiko:super
Įmetu į paštą kvietimą į mokymus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2013 09 23, 16:33)
Smilgut, o SMART lentos neturi? Aš su SMART lenta turiu pasidariusi įsivertinimų, visai sėkmingai panaudoju.

QUOTE(Aurute @ 2013 09 23, 20:03)

Smulkiau gal galima?

drinks_cheers.gif unsure.gif drinks_cheers.gif Sudomino g.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 23, 17:10)
Nuo veidukų perėjau ir apsistojau ties pelėdžiukais. Atspausdinsiu nespalvotus, paklijuosiu kartoniuką, duosiu vaikams patiems nusispalvinti saviškį, priklijuosiu vardą (lyg laikytų kojytėmis) ir žinių simbolis laipios tais laipteliais ar kopėtėlėm  mirksiukas.gif . Visai smagiai turėtų žiūrėtis  g.gif

Super mintis.
Man patiko ir namao panaudojimas įsivertinimui, ir obuoliukai.
Aš paprasčiausiai lentoje prisegus tris magnetukus. Pasako, kurį rinktųsi ir kodėl? Nusipiešia veidelį: linksmas, liūdnas, rimtas.

Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 09 23, 20:23)
Pirmas paštas 2012-11-22, paieškoj įvesk glifai ir rasi

Matyt visai akla....nerandu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2013 09 24, 05:55)
Matyt visai akla....nerandu. biggrin.gif

Reikia rašyti ne grifai, o glifai ir turėtum rasti. Nieko bendro tas žodis su kalnų paukščiu plėšrūnu neturi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Snaudale: 24 rugsėjo 2013 - 13:21
QUOTE(perkūnija @ 2013 09 23, 19:25)
Sveikos kolegės, nors esu ne pradinukė, bet dažnai užsuku į Jūsų namučius. Dabar kaip tik sudomino įsivertinimo tema, norėčiau sužinoti, kur pirkote spalvotas korteles. Aš galvojau pati pasidaryti, bet paprasčiau būtų nusipirkti. Mokiniai vyresni, tai visos Jūsų paminėtos orginalios mintys man netinka. Ačiū.

patikslinsiu rytoj, nes pirko kolegė.
Papildyta:
[quote=Iruciukass,2013 09 23, 19:29]
Aš turiu.
[/quote]

http://www.patogupir...-mokykloje.html

Gal būtų galima ją nuskenuoti? blush2.gif Bučiau labai dėkinga. Jei ne per sunku?
[/quote]
aš tai neturiu galimybės, bet gal paskolionti galėčiau. Tu iš kur? Gal Vilnius?
Atsakyti