Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 23, 15:58)
Audžiu mintį tokią: pasidaryti trispalvę juostą (apačioj raudona, paskui geltona ir aukščiausiai žalia), o šalia jos segti veidukus (iš kartoniuko, gal ir su varduku) ant magnetinės lentos  g.gif . Kaip kas išmoko, atitinkamai šviesoforo spalvų analogu deda veidukus prie tam tikros spalvos  g.gif . Kaip manote? Bet čia neprilakstysi ,tai tik pamokos pabaigoje  ax.gif

Smilgut, o SMART lentos neturi? Aš su SMART lenta turiu pasidariusi įsivertinimų, visai sėkmingai panaudoju.
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2013 09 23, 17:33)
Smilgut, o SMART lentos neturi? Aš su SMART lenta turiu pasidariusi įsivertinimų, visai sėkmingai panaudoju.

Žadėjo žadėjo ir likau kaip merga su pažadais doh.gif . Neturiu, nors žiauriai norėčiau doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 23, 16:41)
Žadėjo žadėjo ir likau kaip merga su pažadais  doh.gif . Neturiu, nors žiauriai norėčiau  doh.gif .

Na, tada reikia su popieriniais variantais apsieit wink.gif Galima sėkmės laiptelius pasidaryti iš trijų laiptelių. Ir žmogeliukų tiek, kiek vaikų klasėje. Gale pamokos kiekvienas savo žmogeliuką prisega ant to laiptelio, kiek jis savo žiniomis "palypėjo" per pamoką. Laiptelių reikšmes galima aptarti su vaikais ir prisiimti bendras bei visiems suprantamas.
Čia tik vienas pavyzdys, o prigalvoti galima nemažai visokių variantų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rityte @ 2013 09 23, 17:56)
Na, tada reikia su popieriniais variantais apsieit wink.gif Galima sėkmės laiptelius pasidaryti iš trijų laiptelių. Ir žmogeliukų tiek, kiek vaikų klasėje. Gale pamokos kiekvienas savo žmogeliuką prisega ant to laiptelio, kiek jis savo žiniomis "palypėjo" per pamoką. Laiptelių reikšmes galima aptarti su vaikais ir prisiimti bendras bei visiems suprantamas.
Čia tik vienas pavyzdys, o prigalvoti galima nemažai visokių variantų smile.gif

Nuo veidukų perėjau ir apsistojau ties pelėdžiukais. Atspausdinsiu nespalvotus, paklijuosiu kartoniuką, duosiu vaikams patiems nusispalvinti saviškį, priklijuosiu vardą (lyg laikytų kojytėmis) ir žinių simbolis laipios tais laipteliais ar kopėtėlėm mirksiukas.gif . Visai smagiai turėtų žiūrėtis g.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 09 22, 10:56)
Sveikutės,
Kaip gyvena pirmokų mokytojos? Kaip sekasi rašyti raideles? Mes po truputį į priekį, bet kai kuriems labai sunku įsiminti raideles. Jau pradėsime n raidelę. Gal kas turite spalvinimo užduotėlių pirmokams, kad būtų kažkas susiję su raidelėmis. Yra kurie viską atlieka ir labai nori spalvinimo užduotėlių. Jei nesunku pasidalinkite. Ačiū.

mes tik O pradejome
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 23, 13:21)
Sveikutės  4u.gif . Mergaitės, pasidalinkite patirtim, kaip jūsų vaikai įsivertina pamokose? Mes naudojom nykštį, bet norisi kažko naujo  ax.gif .

nusipirkau korteles, trijų spalvų, skirtos įsivertinimui.

QUOTE(Iruciukass @ 2013 09 23, 15:58)
Sveikutės, gal kuri turite tokią knygelę?

http://www.patogupir...-mokykloje.html

Aš turiu.
Atsakyti
QUOTE(Iruciukass @ 2013 09 23, 17:58)
Sveikutės, gal kuri turite tokią knygelę?

Aš irgi turiu ax.gif
Atsakyti
Sveikos kolegės biggrin.gif . Ruošiuosi susirinkimui, gal ką galit pasiūlyti, nenoriu kartotis. Pašte lyg buvo apie grifus ar pelėdas, bet neberandu g.gif , gal kuri matėt?
Ačiū rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(klaipedike @ 2013 09 23, 20:52)
Sveikos kolegės biggrin.gif . Ruošiuosi susirinkimui, gal ką galit pasiūlyti, nenoriu kartotis. Pašte lyg buvo apie grifus ar pelėdas, bet neberandu g.gif , gal kuri matėt?
Ačiū rolleyes.gif

Pirmas paštas 2012-11-22, paieškoj įvesk glifai ir rasi
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 09 23, 18:21)
mes tik O pradejome

nusipirkau korteles, trijų spalvų, skirtos įsivertinimui.
Aš turiu.

Sveikos kolegės, nors esu ne pradinukė, bet dažnai užsuku į Jūsų namučius. Dabar kaip tik sudomino įsivertinimo tema, norėčiau sužinoti, kur pirkote spalvotas korteles. Aš galvojau pati pasidaryti, bet paprasčiau būtų nusipirkti. Mokiniai vyresni, tai visos Jūsų paminėtos orginalios mintys man netinka. Ačiū.
Atsakyti

Aš turiu.
[/quote]

Gal būtų galima ją nuskenuoti? blush2.gif Bučiau labai dėkinga. Jei ne per sunku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iruciukass: 23 rugsėjo 2013 - 19:30
Sveikos darbštuolytės smile.gif Visos tik juda, pluša nuo aušros lyg sutemos. O ar nepamiršot, kad šventės " MOKYTOJO DIENA" ne už kalnų. biggrin.gif Gal pasidalinsit mintimis, kaip jai ruošiatės, kaip švenčia kolektyvas. Pas mus pageidauja pramogų, bet žinoma niekas nežino kokių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 23, 15:58)
Audžiu mintį tokią: pasidaryti trispalvę juostą (apačioj raudona, paskui geltona ir aukščiausiai žalia), o šalia jos segti veidukus (iš kartoniuko, gal ir su varduku) ant magnetinės lentos  g.gif . Kaip kas išmoko, atitinkamai šviesoforo spalvų analogu deda veidukus prie tam tikros spalvos  g.gif . Kaip manote? Bet čia neprilakstysi ,tai tik pamokos pabaigoje  ax.gif

Sveikutės.
baigiau planus ir jau galvoje šviesiau, dar tik pritaikytas 5 turiu suregzti. Įsivertinimui ant magnetinės lentos iš lipnaus spalvoto popieriaus padariau namą. Stogas žalias, atžnt jo užrašas PUIKU. Sienos geltonos- užrašas DAR KLYSTU. Pamatai raudoni- EINU MOKYTIS. Kiekvienas deda savo magnetuką ant tos namo dalies, kur jam atrodo tinkama. greitai ir gerai
Atsakyti