Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(lutute1 @ 2013 09 21, 22:38)
Labuka visoms smile.gif

Yra neblogų idėjų. Gal pasinaudosite šiuo tinklapiu organizuodamos klasės valandėles:
http://kurybiskizaidimai.lt/

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lutute1 @ 2013 09 19, 19:33)
Šiandien buvau su vaikais Ukmergėje. Įspūdžiai patys geriausi. thumbup.gif  Labai šauni kelionė. wub.gif Oras nuostabus smile.gif  Pamatėme, kaip gaminami varškės sūreliai, prisivaišinome, buvome gaisrinės bokšte, skaičiavome laiptelius į piliakalnį. Labai patiko Taujėnų dvare. Tik Radžio su nuotakomis neradome biggrin.gif

Kiek kainavo vienam vaikau ir kiek laiko užtrukote?
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 09 19, 22:45)
Kontaktai yra antrame pašte. Žr. "Pramogų vėjo" rudeninių ekskursijų pasiūlymai.

Na arba žiopla, arba nerandu blush2.gif
Gal galėtum atsiųst man į paštą ingavild@gmail.com
arba užvesti ant tinkamo tako, kur ieškoti.
Būčiau be galo dėkinga. Kaip tik su kolege galvojom, kur nulėkus. Kadangi turime 4-okus, tai praktiškai jau visur buvome. O toj pusėj dar ne. Tai būtų labai superinė rudeninė išvyka.
Atsakyti
Sveikutės,
Kaip gyvena pirmokų mokytojos? Kaip sekasi rašyti raideles? Mes po truputį į priekį, bet kai kuriems labai sunku įsiminti raideles. Jau pradėsime n raidelę. Gal kas turite spalvinimo užduotėlių pirmokams, kad būtų kažkas susiję su raidelėmis. Yra kurie viską atlieka ir labai nori spalvinimo užduotėlių. Jei nesunku pasidalinkite. Ačiū.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Kaip smagu, kan nepamiršot wub.gif

O jūs kaip visad, šaunuolės wub.gif Krutat, bruzdat, kuriat thumbup.gif Ech...tuoj nostalgija apims... ax.gif Nors kita vertus, kolkas džiaugiuos - pamokas atvedu, dureles čik čirik ir namoooo biggrin.gif Nereikia kaip klasės vadovui dirbt ax.gif

Uj, sėdau dar baigti planus teminius. Parašiau, tik matysiu ar tiks g.gif Nes iki šiol čia taip įdomiai rašydavo...Ar ir jūs mzuiką skirstote į dainavimą, grojimą, kūrybą ir pan...? Juk neįmanoma tuos dalykus valandomis paskirstyt...Juk per vieną pamoką ir dainuojam, ir grojam, ir dar kuriam doh.gif Tai parašiau grynai, kaip Vieversio vadovėly temos yra.

Kažkaip įtariu, kad ir raktelis yra pasikeitęs nuo to laiko, kai buvau g.gif Nes pašto to nebeturiu į kurį Peliukas siųsdavo unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif
QUOTE(ninkute @ 2013 09 22, 11:56)
Kaip gyvena pirmokų mokytojos? Kaip sekasi rašyti raideles? Mes po truputį į priekį, bet kai kuriems labai sunku įsiminti raideles. Jau pradėsime n raidelę. G
Jūs pagal pupą dirbat, tiesa? Mes pagal šaltinėlį, todėl pradedam nuo O. Rytoj judinsim Ė.

Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 09 22, 16:01)
Labas  4u.gif Jūs pagal pupą dirbat, tiesa? Mes pagal šaltinėlį, todėl pradedam nuo O. Rytoj judinsim Ė.

Taip, dirbam su Pupa.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Pasidariau balses ir dvibalses. Tereikia atsispausdinti ant spalvoto popieriaus, kad būtų gražiau. Ar reikia tokių? Įmesčiau į paštą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 09 22, 11:56)
Sveikutės,
Gal kas turite spalvinimo užduotėlių pirmokams, kad būtų kažkas susiję su raidelėmis.

nusiunciau i pasta, gal kas tiks. (nesiunciau i kalbos pasta, nes ne mano skenuotos...)

QUOTE(zuzanele @ 2013 09 22, 16:53)
Sveikos 4u.gif

Pasidariau balses ir dvibalses. Tereikia atsispausdinti ant spalvoto popieriaus, kad būtų gražiau. Ar reikia tokių? Įmesčiau į paštą rolleyes.gif

reikia, mums visko reikia... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 09 22, 17:00)
nusiunciau i pasta, gal kas tiks. (nesiunciau i kalbos pasta, nes ne mano skenuotos...)

Ačiūkas. Lendu žiūrėti.
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 09 22, 00:38)
Labuka visoms smile.gif

Yra neblogų idėjų. Gal pasinaudosite šiuo tinklapiu organizuodamos klasės valandėles:
http://kurybiskizaidimai.lt/

Labai liuks puslapiukas 4u.gif
sakykite, ar nepasigendat mankštos pratimų kūno kultūrai? Ir aplamai-iš kur juos gaunat?Nes aš jau daug metų kažkokius nei šiokius, nei tokius tuos pačius vis darau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 22, 16:53)
Sveikos 4u.gif

Kas per klausimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš pati nieko nespėju, nei namu apkuopt, nei pamokoms normaliai pasiruošt. Tik va leidau sau pora ilgų vakarų prie knygos pasėdėt, tai iki išnaktų, smaguma thumbup.gif thumbup.gif . Knygos perskaitytos, reik kažkaip darbu pasirūpinti.

Betuk, išsiunčiau tau laiškelį su priminimu.

lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif MES LAIMĖSIM lithuania.gif lithuania.gif lithuania.gif
Atsakyti
QUOTE(22peliukas22 @ 2013 09 22, 17:14)
lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif  MES LAIMĖSIM lithuania.gif  lithuania.gif  lithuania.gif

lithuania.gif drinks_cheers.gif Bus tikrai nelengva, bet LIETUVA LAIMĖS first.gif
Atsakyti