Sveikos. Mes siandien dalyvavome projekte Eno Tree. Visa savaite pieseme medelius, siandien skaidres paziurejome, misles imineme ir medeli pasodinome. Visai smagus penktadienis. Gero savaitgalio visoms .
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 20, 16:58)
Norėjau paklausti, ar 2 kl. nekokybiškos pratybos ir testai tik "PUPOS" ar ir kitos? Kaip jūs gavot? Nes atėjo laiškas, prašė surašyti kokiom pratybom turi nusiskundimų, kiekį ir klasę Peržiūrėjau, man užkliuvo tik "PUPOS".
Aš dirbu pagal Balčytį ir Marcelionienę su Plentaite. Pratybos prastos . Persigeria. Gal ne taip smarkiai, kaip ŠOK, bet nekokybiškos vis vien . Tačiau mano jau ketvirtokai. Leidau rašyt tušinukais. Beje, sąsiuvinių kokybė irgi tragiška . Jei toliau taip, tai kaip dirbsim kitais metais su pirmokais neįsivaizduoju.
QUOTE(Aurute @ 2013 09 20, 20:29)
. Beje, sąsiuvinių kokybė irgi tragiška . Jei toliau taip, tai kaip dirbsim kitais metais su pirmokais neįsivaizduoju.
Pieštukais rašysit visus metus
QUOTE(Aurute @ 2013 09 20, 18:29)
Šiandien gavau siuntinį, net nesitikėjau, kad jis bus toks gausus. Ačiūūūū!
QUOTE(linastri @ 2013 09 20, 18:58)
Pieštukais rašysit visus metus
Ko gero taip ir teks....
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 20, 19:13)
Šiandien gavau siuntinį, net nesitikėjau, kad jis bus toks gausus. Ačiūūūū!
Kad tik padėtų.
QUOTE(pusele30 @ 2013 09 18, 15:20)
Sveikos merginos dabar aš parodysiu savo išprūsimo lygį sėdžiu ir jaučiuosi kaip adaptuota pirmi metai pas mus elektroninis Mano dienynas. Atrodo aišku buvo, kol nelindau, o dabar nieko nebesuprantu niekur nerandu, kur būtų rašomos temos, klasės ir namų darbai. Pažiūrėjau sūnaus dešimtoko dienyną, ten viskas kitaip gal nebereikia rašyt ko mokomės? apšvieskit paklydusią dūšią
mačiau, kad lyg ir atsakė, bet jei ką dirbu su mano dienynu, klausk drąsiai
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 18, 16:43)
Galutinai- niekaip Pati gaudau kiekvieną žodį Jei kur įėjau, tai antrą kartą to pakartot nebemoku
QUOTE(naminukė @ 2013 09 18, 17:14)
Sveikutės
Norėjau paklaust, ar jūsų trečiokai nešasi vadovėlius namo? Ar užduodat namų darbus iš vadovėlio? Man čia viena mama pradėjo aiškint, kad būtinai surasčiau klasėj vietą, kur vaikai galėtų palikt vadovėlius, nes tai papildoma apkrova stuburui. 1-2 klasėse vaikai vadovėlių iš tiesų nesinešiojo, nes suoluose buvo tokios lentynos, kur buvo galima juos palikt.
Gal kas žino kokį rimtą straipsnį, kur būtų tiksliai parašyta, kiek pradinukui leistina nešiot? Gal kas bandėt svert Pupos ir Riešuto vadovėlius? Nu, nors tu ką,nemanau, kad trečiokui tai toks diiiidelis svoris...
Norėjau paklaust, ar jūsų trečiokai nešasi vadovėlius namo? Ar užduodat namų darbus iš vadovėlio? Man čia viena mama pradėjo aiškint, kad būtinai surasčiau klasėj vietą, kur vaikai galėtų palikt vadovėlius, nes tai papildoma apkrova stuburui. 1-2 klasėse vaikai vadovėlių iš tiesų nesinešiojo, nes suoluose buvo tokios lentynos, kur buvo galima juos palikt.
Gal kas žino kokį rimtą straipsnį, kur būtų tiksliai parašyta, kiek pradinukui leistina nešiot? Gal kas bandėt svert Pupos ir Riešuto vadovėlius? Nu, nors tu ką,nemanau, kad trečiokui tai toks diiiidelis svoris...
gal tegul, tėvai vaikų kuprines dažniau patikrina, nes kai kurie nešiojasi opi kiek daug nereikalingų daiktų.
Sveikutės,
Šimtas metų Grįžta dukra paklydėlė į šeimą Kažkaip buvau apleidusi šiuos namučius. O permainų ... Dabar bjau kaip ir nebe pradinukė esu ...dalykininkė Dėstau muziką pradinėje mokyklėlėje Ir nauja veikla, ir kartu jau sena
Einu peržvelgt bent paskutinę temą, kuom jūs čia gyvenat
Šimtas metų Grįžta dukra paklydėlė į šeimą Kažkaip buvau apleidusi šiuos namučius. O permainų ... Dabar bjau kaip ir nebe pradinukė esu ...dalykininkė Dėstau muziką pradinėje mokyklėlėje Ir nauja veikla, ir kartu jau sena
QUOTE(Betukas @ 2013 09 21, 17:25)
Sveikutės,
sveikutė, tikrai kad seniai matyta
QUOTE(Betukas @ 2013 09 21, 17:25)
Sveikutės,
Ir seniai matyta ir pasiilgta
QUOTE(Betukas @ 2013 09 21, 18:25)
Sveikutės,
Liuks Ir muzikantę savą turėsim
Sveikos
Mes taip pat pasodinome medelį Oras buvo gražus, lietus nelijo. Smagu
Ataskaitą jiems rašysit? Tik nuotraukas ar ir keletą sakinukų?
QUOTE(INEXS @ 2013 09 20, 18:50)
Sveikos. Mes siandien dalyvavome projekte Eno Tree. Visa savaite pieseme medelius, siandien skaidres paziurejome, misles imineme ir medeli pasodinome. Visai smagus penktadienis. Gero savaitgalio visoms .
Mes taip pat pasodinome medelį Oras buvo gražus, lietus nelijo. Smagu
Ataskaitą jiems rašysit? Tik nuotraukas ar ir keletą sakinukų?
Labuka visoms
Yra neblogų idėjų. Gal pasinaudosite šiuo tinklapiu organizuodamos klasės valandėles:
http://kurybiskizaidimai.lt/
Yra neblogų idėjų. Gal pasinaudosite šiuo tinklapiu organizuodamos klasės valandėles:
http://kurybiskizaidimai.lt/