Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

Sveikos. Mes siandien dalyvavome projekte Eno Tree. Visa savaite pieseme medelius, siandien skaidres paziurejome, misles imineme ir medeli pasodinome. Visai smagus penktadienis. Gero savaitgalio visoms .
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 20, 16:58)
Norėjau paklausti, ar 2 kl. nekokybiškos pratybos ir testai tik "PUPOS" ar ir kitos? Kaip jūs gavot? g.gif Nes atėjo laiškas, prašė surašyti kokiom pratybom turi nusiskundimų, kiekį ir klasę cool.gif Peržiūrėjau, man užkliuvo tik "PUPOS".

Aš dirbu pagal Balčytį ir Marcelionienę su Plentaite. Pratybos prastos blink.gif . Persigeria. Gal ne taip smarkiai, kaip ŠOK, bet nekokybiškos vis vien verysad.gif . Tačiau mano jau ketvirtokai. Leidau rašyt tušinukais. Beje, sąsiuvinių kokybė irgi tragiška doh.gif . Jei toliau taip, tai kaip dirbsim kitais metais su pirmokais neįsivaizduoju.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 09 20, 20:29)
. Beje, sąsiuvinių kokybė irgi tragiška doh.gif . Jei toliau taip, tai kaip dirbsim kitais metais su pirmokais neįsivaizduoju.

Pieštukais rašysit visus metus lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 09 20, 18:29)

Šiandien gavau siuntinį, net nesitikėjau, kad jis bus toks gausus. Ačiūūūū! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 09 20, 18:58)
Pieštukais rašysit visus metus lotuliukas.gif

Ko gero taip ir teks....

QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 20, 19:13)
Šiandien gavau siuntinį, net nesitikėjau, kad jis bus toks gausus. Ačiūūūū! 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kad tik padėtų. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2013 09 18, 15:20)
Sveikos merginos biggrin.gif  dabar aš parodysiu savo išprūsimo lygį blush2.gif  sėdžiu ir jaučiuosi kaip adaptuota blush2.gif  pirmi metai pas mus elektroninis Mano dienynas. Atrodo aišku buvo, kol nelindau, o dabar nieko nebesuprantu blush2.gif niekur nerandu, kur būtų rašomos temos, klasės ir namų darbai. Pažiūrėjau sūnaus dešimtoko dienyną, ten viskas kitaip bigsmile.gif  gal nebereikia rašyt ko mokomės? apšvieskit paklydusią dūšią g.gif

mačiau, kad lyg ir atsakė, bet jei ką dirbu su mano dienynu, klausk drąsiai

QUOTE(zuzanele @ 2013 09 18, 16:43)
Galutinai- niekaip doh.gif  Pati gaudau kiekvieną žodį rolleyes.gif Jei kur įėjau, tai antrą kartą to pakartot nebemoku blush2.gif

QUOTE(naminukė @ 2013 09 18, 17:14)
Sveikutės  4u.gif

Norėjau paklaust, ar jūsų trečiokai nešasi vadovėlius namo? Ar užduodat namų darbus iš vadovėlio? Man čia viena mama pradėjo aiškint, kad būtinai surasčiau klasėj vietą, kur vaikai galėtų palikt vadovėlius, nes tai papildoma apkrova stuburui. 1-2 klasėse vaikai vadovėlių iš tiesų nesinešiojo, nes suoluose buvo tokios lentynos, kur buvo galima juos palikt.
Gal kas žino kokį rimtą straipsnį, kur būtų tiksliai parašyta, kiek pradinukui leistina nešiot? Gal kas bandėt svert Pupos ir Riešuto vadovėlius? Nu, nors tu ką,nemanau, kad trečiokui tai toks diiiidelis svoris... doh.gif

gal tegul, tėvai vaikų kuprines dažniau patikrina, nes kai kurie nešiojasi opi kiek daug nereikalingų daiktų.
Atsakyti
Sveikutės,

Šimtas metų blush2.gif Grįžta dukra paklydėlė į šeimą biggrin.gif Kažkaip buvau apleidusi šiuos namučius. O permainų doh.gif ... Dabar bjau kaip ir nebe pradinukė esu unsure.gif ...dalykininkė cool.gif Dėstau muziką pradinėje mokyklėlėje ax.gif Ir nauja veikla, ir kartu jau sena smile.gif
Einu peržvelgt bent paskutinę temą, kuom jūs čia gyvenat wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2013 09 21, 17:25)
Sveikutės,

Šimtas metų  blush2.gif  Grįžta dukra paklydėlė į šeimą  biggrin.gif  Kažkaip buvau apleidusi šiuos namučius. O permainų  doh.gif ... Dabar bjau kaip ir nebe pradinukė esu  unsure.gif ...dalykininkė  cool.gif  Dėstau muziką pradinėje mokyklėlėje  ax.gif  Ir nauja veikla, ir kartu jau sena  smile.gif
Einu peržvelgt bent paskutinę temą, kuom jūs čia gyvenat  wub.gif

sveikutė, tikrai kad seniai matyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2013 09 21, 17:25)
Sveikutės,

Ir seniai matyta ir pasiilgta mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Betukas @ 2013 09 21, 18:25)
Sveikutės,

Šimtas metų  blush2.gif  Grįžta dukra paklydėlė į šeimą  biggrin.gif  Kažkaip buvau apleidusi šiuos namučius. O permainų  doh.gif ... Dabar bjau kaip ir nebe pradinukė esu  unsure.gif ...dalykininkė  cool.gif  Dėstau muziką pradinėje mokyklėlėje  ax.gif  Ir nauja veikla, ir kartu jau sena  smile.gif
Einu peržvelgt bent paskutinę temą, kuom jūs čia gyvenat  wub.gif

Liuks thumbup.gif Ir muzikantę savą turėsim biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif Sveikos
QUOTE(INEXS @ 2013 09 20, 18:50)
Sveikos. Mes siandien dalyvavome projekte Eno Tree. Visa savaite pieseme medelius, siandien skaidres paziurejome, misles imineme ir medeli pasodinome. Visai smagus penktadienis. Gero savaitgalio visoms .

Mes taip pat pasodinome medelį smile.gif Oras buvo gražus, lietus nelijo. Smagu smile.gif
Ataskaitą jiems rašysit? Tik nuotraukas ar ir keletą sakinukų?
Atsakyti
Labuka visoms smile.gif

Yra neblogų idėjų. Gal pasinaudosite šiuo tinklapiu organizuodamos klasės valandėles:
http://kurybiskizaidimai.lt/
Atsakyti