Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 19, 16:14)
Aš skambinau tiesiai į "Alma littera". mirksiukas.gif

Parašiau aš jiems laišką, gavau atsakymą, kad užregistravo. Susisieks. Na ką- palauksim sprendimo... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 13, 23:17)
bet kokiu atveju lauksiu įspūdžių ir atsiliepimų  mirksiukas.gif

Šiandien buvau su vaikais Ukmergėje. Įspūdžiai patys geriausi. thumbup.gif Labai šauni kelionė. wub.gif Oras nuostabus smile.gif Pamatėme, kaip gaminami varškės sūreliai, prisivaišinome, buvome gaisrinės bokšte, skaičiavome laiptelius į piliakalnį. Labai patiko Taujėnų dvare. Tik Radžio su nuotakomis neradome biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 19, 19:22)
Parašiau aš jiems laišką, gavau atsakymą, kad užregistravo. Susisieks. Na ką- palauksim sprendimo... mirksiukas.gif

Taip protingiau, ko gero...
Lengviau įrodyt, jeigu kas...
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 19, 18:22)

Kokiu adresu rašei? Gal turi laišką? Pakartočiau ir aš.

QUOTE(lutute1 @ 2013 09 19, 18:33)
Oras nuostabus smile.gif 

blink.gif blink.gif blink.gif Vau, nu pas mus, tai tikras rudenėlis. Liūtys unsure.gif

O aš tau jau sėdžiu, žiūriu ir nieko nematau. Pavargau. O daaaarbų doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 19 rugsėjo 2013 - 18:57
QUOTE(Mergelė @ 2013 09 19, 19:56)
Kokiu adresu rašei? Gal turi laišką? Pakartočiau ir aš.
blink.gif  blink.gif  blink.gif  Vau, nu pas mus, tai tikras rudenėlis. Liūtys  unsure.gif

O aš tau jau sėdžiu, žiūriu ir nieko nematau. Pavargau. O daaaarbų doh.gif

Rašiau šiuo adresu inga.l@almalittera.lt
Bet registraciją patvirtino mail@sviesa.lt

Gal persiuntė g.gif

Parašiau, kad savo klasei nupirkom pratybas visiems metams ir paklausiau ar bus kompensuota už nekokybiškas pratybas, ar bus keičiama kitomis? Nurodžiau savo vardą pavardę ir tel.nr.

Mane tas lietus baigia pribaigti- rankos nekylą įvertinimų surašyt vaikams už 4 darbus doh.gif Kaip prisiverst? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 19 rugsėjo 2013 - 19:05
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 19, 19:02)

Gal persiuntė g.gif

Parašiau, kad savo klasei nupirkom pratybas visiems metams ir paklausiau ar bus kompensuota už nekokybiškas pratybas, ar bus keičiama kitomis? Nurodžiau savo vardą pavardę ir tel.nr.

Mane tas lietus baigia pribaigti- rankos nekylą įvertinimų surašyt vaikams už 4 darbus doh.gif Kaip prisiverst? g.gif

Išsiunčiau. Einu miegot. Labanakt. Išsekau, pavargau. Mokykla paminklo nepastatys, darbai niekad nesibaigs, o sveikata - svarbiausias ir brangiausias turtas - pasibaigs. unsure.gif Va tokios mano išvados unsure.gif
Atsakyti
labas vakaras

QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 18, 05:52)
Dar nors tiek gerai, tegul jau geriau klasėj išsilieja  doh.gif .

bigsmile.gif drinks_cheers.gif

QUOTE(zuzanele @ 2013 09 18, 15:34)
Už tai, kad "neskiria" kalvos nuo bulvės? unsure.gif

Labai jau panšūs žodžiai. blush2.gif

QUOTE(domassss @ 2013 09 18, 16:30)
Rytoj per dailę tema - šlapios akvarelės technika. radau neblogą puslapiuką. Labai akivaizdžiai demonstruoja, kaip tai daroma. Yra ir kitų pavyzdžių, kaip dirbti su akvarele.

Akvarelė

Oi, kaip laiku. Man irgi labai tiks.... drinks_cheers.gif

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 19, 15:14)
Aš skambinau tiesiai į "Alma littera". mirksiukas.gif

Ir ką jie tau atsakė telefonu?...
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 09 19, 19:33)
Šiandien buvau su vaikais Ukmergėje. Įspūdžiai patys geriausi. thumbup.gif  Labai šauni kelionė. wub.gif Oras nuostabus smile.gif  Pamatėme, kaip gaminami varškės sūreliai, prisivaišinome, buvome gaisrinės bokšte, skaičiavome laiptelius į piliakalnį. Labai patiko Taujėnų dvare. Tik Radžio su nuotakomis neradome biggrin.gif

rolleyes.gif
O mes net patys ukmergiskiai iki suriu gamintoju nenuvaziuojam doh.gif Vis gi lekiam i kita rajona doh.gif
Ar jus pieninej buvot?? As kazkada skambinausi, sako ekskursiju nepriimam schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 09 19, 18:33)
Šiandien buvau su vaikais Ukmergėje. Įspūdžiai patys geriausi. thumbup.gif  Labai šauni kelionė. wub.gif Oras nuostabus smile.gif  Pamatėme, kaip gaminami varškės sūreliai, prisivaišinome, buvome gaisrinės bokšte, skaičiavome laiptelius į piliakalnį. Labai patiko Taujėnų dvare. Tik Radžio su nuotakomis neradome biggrin.gif

Ačiū už įspūdžius. Tik nesitiki schmoll.gif , kad geras oras, nes pas mus tai kiaurą dieną merkia, net baisu, nuo tos drėgmės norisi tik į dekį susisukti ir arbatos su romu pagurkšnoti. biggrin.gif

Lutute1, gal parsivežei kokius kontaktus kaip tiems sūreliams galima būtų prisiskambinti, labai jau ir mes norime pas juos įsiprašyti. ax.gif
Atsakyti
Nu ką- statykit man paminklą biggrin.gif Suvedžiau už 4 testus visiems mokiniams įvertinimus thumbup.gif vacation4.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 19, 20:02)

Gal persiuntė g.gif

Aš irgi nusiunčiau laišką. smile.gif dabar tai masiškai atakuosim...

Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 09 19, 20:43)
Ar jus pieninej buvot?? As kazkada skambinausi, sako ekskursiju nepriimam schmoll.gif

Taip, buvome Ukmerges pienineje „Rokiskio pieno“ filiale.
Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 19, 20:56)
Ačiū už įspūdžius. Tik nesitiki schmoll.gif , kad geras oras, nes pas mus tai kiaurą dieną merkia, net baisu, nuo tos drėgmės norisi tik į dekį susisukti ir arbatos su romu pagurkšnoti. biggrin.gif

Lutute1, gal parsivežei kokius kontaktus

Oras buvo kaip užsakytas- tarpais net saulutė pašviesdavo, o lyti pradėjo tik, kai į autobusą sulipome ir pajudėjome link namučių. thumbup.gif Tai net nosies galiuko nesušlapome biggrin.gif
Kontaktai yra antrame pašte. Žr. "Pramogų vėjo" rudeninių ekskursijų pasiūlymai.
Atsakyti