Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 18, 21:10)
Tai ką, skambinam? Prašom, kad apkeistų?

Mes tai rašom pieštukais, kitaip neįmanoma doh.gif

Džiugu, kad kažkas apie tai parašė. Tik truputį abejoju, ar taip ims ir visiems keis... Aš visiems metams visai klasei viską nupirkau... Labai jau nemaža suma išeitų... g.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 18, 06:52)
Sveikutės  4u.gif

Kuo toliau, tuo daugiau tokių tėvų, tiesiog neįmanoma normaliai dirbti  doh.gif . O mūsų valdžia yra nusistačiusi taip : "jūs esate prekė, paslauga, kurią renkasi tėvai, o jie nori aukščiausios kokybės paslaugos, tai jūs turit ją duoti"  doh.gif . Ir kiekvieną kartą liekam mes kaltos, nors mūsų niekas net neklausia, kaip yra iš tiesų  doh.gif .
drinks_cheers.gif  Dar nors tiek gerai, tegul jau geriau klasėj išsilieja  doh.gif .

Na, mums su administracija labai pasisekė, tiek direktorė, tiek pavaduotoja visada eina tik už mus ir su mumis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 09 18, 22:35)
Džiugu, kad kažkas apie tai parašė. Tik truputį abejoju, ar taip ims ir visiems keis... Aš visiems metams visai klasei viską nupirkau... Labai jau nemaža suma išeitų... g.gif

Aš tas pats. Bet jei mūsų netenkina produktas, tai jie privalo pinigus grą-inti.
Atsakyti
sveikos mergaites vysnaites 4u.gif gal kas trurite 2- ar 3 klases veiklos plana. Buciau laaaaaaaaaaaaabai dekinga bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 09 19, 12:45)
sveikos mergaites vysnaites 4u.gif  gal kas trurite 2- ar 3 klases veiklos plana. Buciau laaaaaaaaaaaaabai dekinga bigsmile.gif

Klasės vadovo?
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2013 09 18, 22:47)
Aš nemoku išsaugot šablono blush2.gif Kiek bandžiau, tai supratau, kad reik susikurti pirmiausia šablonus, o tik tada galėsi juos naudoti g.gif . Man komentaro nepvyksta paversti šablonu blush2.gif

Ar tu nusistatei kurdama grupę idiografinis pradinukų vertinimas? Jei taip, tai rašant įvertinimo/komentaro langelyje apačioje turi būti mygtukas: "Išsaugoti kaip šabloną". Spausk ir turėsi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Mergelė @ 2013 09 19, 11:23)
Aš tas pats. Bet jei mūsų netenkina produktas, tai jie privalo pinigus grą-inti.

Paskambinau. Paklausiau, kaip ir kur grąžinti nekokybiškas pratybas ar atgauti pinigus ( pirkom viską iškart, sumokėjom 3000 Lt ). Mano skambutį užregistravo, pasakė, kad problema žinoma, imamasi priemonių, sprendimas bus priimtas artimiausiu metu ir mane informuos kaip spręsti problemą...
Na, pasikalbėjom maloniai, nereikėjo gąsdint jokiom vartotojo teisėm ( o tam buvau nusiteikusi biggrin.gif ). Laukiu žinių.
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2013 09 19, 01:18)
Na, mums su administracija labai pasisekė, tiek direktorė, tiek pavaduotoja visada eina tik už mus ir su mumis  thumbup.gif

Smagu ir dirbti. Pas mus, begaudydami krepšelį, tėvus myli labiau nei darbuotojus.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Mergelė @ 2013 09 18, 22:47)
Mes visus prašymus laikome mokinio byloje. Tai gerai, kad nepabudo tėvelis 12 klasėj. thumbup.gif

Na kagi, pasirodė "mano tėvelis". Aš jam pareiškimą parodžiau, jis tik viena akim žvilgtelėjo, su viskuo sutiko. Matyt namie įvyko šeimos pokalbis biggrin.gif

QUOTE(naminukė @ 2013 09 18, 23:35)

aš ir visiems metams unsure.gif O jei mus aprūpino "Pegasas", tai kreiptis, kad jie rūpintųsi ar pačiai skambint? g.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 19, 16:08)
Sveikos 4u.gif
Na kagi, pasirodė "mano tėvelis". Aš jam pareiškimą parodžiau, jis tik viena akim žvilgtelėjo, su viskuo sutiko. Matyt namie įvyko šeimos pokalbis biggrin.gif
aš ir visiems metams unsure.gif O jei mus aprūpino "Pegasas", tai kreiptis, kad jie rūpintųsi ar pačiai skambint? g.gif

Aš skambinau tiesiai į "Alma littera". mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 19, 15:37)
Klasės vadovo?

Jau pašte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 19, 16:14)

Papildyta:
Jau pašte smile.gif

Aciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu mieloji good.gif good.gif good.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 19, 15:37)
Klasės vadovo?
Papildyta:
Ar tu nusistatei kurdama grupę idiografinis pradinukų vertinimas?

Nematau tokio dalyko blush2.gif Net grįžau atgal kurti grupes, bet nerandu kur paspausti ideografinis vertinimas
Atsakyti
Gvadalupe, ačiū už tokį ilgą aiškinimą biggrin.gif . Gavau net keturis laiškelius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Bet įtariu, kad mūsų elektroniniai dienynai skirtingi, nes nerandu to, ką rašei, o tikrai išaiškinai išsamiai. Mes dirbam su tamo.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 09 19, 16:59)
Gvadalupe, ačiū už tokį ilgą aiškinimą biggrin.gif . Gavau net keturis laiškelius lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Bet įtariu, kad mūsų elektroniniai dienynai skirtingi, nes nerandu to, ką rašei, o tikrai išaiškinai išsamiai. Mes dirbam su tamo.

Mes ir su Tamo, tai sablonus reikia is anksto susikurti, o komentaro issaugoti ir man neleidzia...
Atsakyti