QUOTE(NOKIA @ 2013 09 18, 16:36)
O aš vakar kaip mama buvoau iškviestą į gimnaziją dėl sūnaus elgesio. Tiesiog 9 klasės mokinys pajuokavo geografijos pamokoje mokytojos nupieštą kalvą pavadindamas bulve. Gal ir nevykęs juokelis, bet užtai parašė 1, pastabą ir iškvietė tėvus....
Likau be žado...
Puikiai suprantu savijautą, nesijaudink
man buvo panašiai. Pamokos metu paskambina pavaduotoja ir nei labas nei sudie, nei ar galiu kalbėt, išpila viską kas susiję su pačiais bjauriausiais dalykais tokiais kaip amoralus, vulgarus, kitų net nepamenu. Pasirodo vokiečių mokytoja raportą parašė. Kol aš prieš infarktinės būsenos gaudžiau sūnų, kad normaliai paaiškintų kas nutiko, mokytoja raštą atsiėmė, atseit tiek to. Pasirodo rašė ji lentoje, padarė klaidą ir gavosi vokiškas keiksmažodis. Maniškis pažvengė
rezultate - raportas pavaduotojai.
QUOTE(agė-melagė @ 2013 09 18, 17:00)
Būtų gal ir gerai pasižmonėt, bet žiauuuuuuriai toli
Kiek čia tos Lietuvos
QUOTE(naminukė @ 2013 09 18, 19:14)
Sveikutės
Norėjau paklaust, ar jūsų trečiokai nešasi vadovėlius namo? Ar užduodat namų darbus iš vadovėlio? Man čia viena mama pradėjo aiškint, kad būtinai surasčiau klasėj vietą, kur vaikai galėtų palikt vadovėlius, nes tai papildoma apkrova stuburui. 1-2 klasėse vaikai vadovėlių iš tiesų nesinešiojo, nes suoluose buvo tokios lentynos, kur buvo galima juos palikt.
Gal kas žino kokį rimtą straipsnį, kur būtų tiksliai parašyta, kiek pradinukui leistina nešiot? Gal kas bandėt svert Pupos ir Riešuto vadovėlius? Nu, nors tu ką,nemanau, kad trečiokui tai toks diiiidelis svoris...
Kaip tik vakar svėrė pirmokiukų kuprines. Buvo parašyta, kad iki 10% vaiko svorio idealu, 10-15 dar taip nieko, toliau jau negerai.