Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(NOKIA @ 2013 09 18, 16:36)
O aš vakar kaip mama buvoau iškviestą į gimnaziją dėl sūnaus elgesio. Tiesiog 9 klasės mokinys pajuokavo geografijos pamokoje mokytojos nupieštą  kalvą pavadindamas bulve. Gal ir nevykęs juokelis, bet užtai parašė 1, pastabą ir iškvietė tėvus.... blush2.gif Likau be žado...

jei mes po kiekvieno vaiko nesąmonių pasakymo pradėtume kviestis tėvus, tai jau jiems reikėtų apsigyventi toj mokykloj. lotuliukas.gif

neprognozuoju, bet manau, kad prasidės ir kitų problemų su ta mokytoja, g.gif čia tik buvo pirma pažintis
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2013 09 18, 17:07)
o idiografinio vertinimo  šablonus reikia pačiai susikurti?

Taip, pačiai.

Papildyta:
Rytoj per dailę tema - šlapios akvarelės technika. radau neblogą puslapiuką. Labai akivaizdžiai demonstruoja, kaip tai daroma. Yra ir kitų pavyzdžių, kaip dirbti su akvarele.

Akvarelė

Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 09 18, 17:05)
Sveikutes.Gal atsirastų, kuri padėtų man su spec programa galutinai įsisavinti naujas.tamo  dienyną.  doh.gif

Galutinai- niekaip doh.gif Pati gaudau kiekvieną žodį rolleyes.gif Jei kur įėjau, tai antrą kartą to pakartot nebemoku blush2.gif
Atsakyti
[quote=domassss,2013 09 18, 16:30]
Taip, pačiai.
Papildyta:

Gal galetumet imest savuosius sablonus pastan - padarytumet mane labai laiminga tongue.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Norėjau paklaust, ar jūsų trečiokai nešasi vadovėlius namo? Ar užduodat namų darbus iš vadovėlio? Man čia viena mama pradėjo aiškint, kad būtinai surasčiau klasėj vietą, kur vaikai galėtų palikt vadovėlius, nes tai papildoma apkrova stuburui. 1-2 klasėse vaikai vadovėlių iš tiesų nesinešiojo, nes suoluose buvo tokios lentynos, kur buvo galima juos palikt.
Gal kas žino kokį rimtą straipsnį, kur būtų tiksliai parašyta, kiek pradinukui leistina nešiot? Gal kas bandėt svert Pupos ir Riešuto vadovėlius? Nu, nors tu ką,nemanau, kad trečiokui tai toks diiiidelis svoris... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 09 18, 18:14)
Sveikutės  4u.gif

Norėjau paklaust, ar jūsų trečiokai nešasi vadovėlius namo? Ar užduodat namų darbus iš vadovėlio? Man čia viena mama pradėjo aiškint, kad būtinai surasčiau klasėj vietą, kur vaikai galėtų palikt vadovėlius, nes tai papildoma apkrova stuburui. 1-2 klasėse vaikai vadovėlių iš tiesų nesinešiojo, nes suoluose buvo tokios lentynos, kur buvo galima juos palikt.
Gal kas žino kokį rimtą straipsnį, kur būtų tiksliai parašyta, kiek pradinukui leistina nešiot? Gal kas bandėt svert Pupos ir Riešuto vadovėlius? Nu, nors tu ką,nemanau, kad trečiokui tai toks diiiidelis svoris... doh.gif

O higienos normos nieko nesako apie kuprinių svorį g.gif ? Kažkur skaičiau, bet negaliu prisiminti, kur g.gif ...
Atsakyti
Piešinių konkursas "Sportas ir aš"

http://prod.javlo.eu...494378519619828
Atsakyti
[quote=pusele30,2013 09 18, 18:08]
[quote=domassss,2013 09 18, 16:30]
Taip, pačiai.
Papildyta:

Gal galetumet imest savuosius sablonus pastan - padarytumet mane labai laiminga tongue.gif
[/quote]
JAU PIRMAME PAŠTE. PILDANT DIENYNĄ, NEI KARTO NENAUDOTI.
RAŠYTI PAGAL KAŽKURIOS SENĄ PAVYZDĮ.
TIKRAI NUOŠIRDUS AČIŪ VISOMS UŽ DALIJIMĄSI biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pusele30 @ 2013 09 18, 17:07)
Ačiū, Gvadalupe aciuks.gif o idiografinio vertinimo  šablonus reikia pačiai susikurti?

Kaip nori...
Aš kūriausi laipsniškai. Parašau komentarą - išsisaugau kaip šabloną, parašau kitokį - vėl išsisaugau. Dabar, kai vaikai trečiokai, skaitymui šablonus kiek paredagavau, o kitus - pagal išmoktas temas susikursiu laipsniškai. Nors kažkiek yra ir universalių...
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 18, 18:20)
O higienos normos nieko nesako apie kuprinių svorį  g.gif ? Kažkur skaičiau, bet negaliu prisiminti, kur  g.gif ...

Kiek turi sverti mokyklinė kuprinė
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 18, 18:20)
O higienos normos nieko nesako apie kuprinių svorį  g.gif ? Kažkur skaičiau, bet negaliu prisiminti, kur  g.gif ...

O kaip su namų darbais, jei vadovėlius paliks? Ar turite klasėje kitus? Dėl kuprinių svorio tikrai turėjau kažkur, bet nežinau ar rasiu.
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 09 18, 16:36)
O aš vakar kaip mama buvoau iškviestą į gimnaziją dėl sūnaus elgesio. Tiesiog 9 klasės mokinys pajuokavo geografijos pamokoje mokytojos nupieštą  kalvą pavadindamas bulve. Gal ir nevykęs juokelis, bet užtai parašė 1, pastabą ir iškvietė tėvus.... blush2.gif Likau be žado...

Puikiai suprantu savijautą, nesijaudink 4u.gif man buvo panašiai. Pamokos metu paskambina pavaduotoja ir nei labas nei sudie, nei ar galiu kalbėt, išpila viską kas susiję su pačiais bjauriausiais dalykais tokiais kaip amoralus, vulgarus, kitų net nepamenu. Pasirodo vokiečių mokytoja raportą parašė. Kol aš prieš infarktinės būsenos gaudžiau sūnų, kad normaliai paaiškintų kas nutiko, mokytoja raštą atsiėmė, atseit tiek to. Pasirodo rašė ji lentoje, padarė klaidą ir gavosi vokiškas keiksmažodis. Maniškis pažvengė doh.gif rezultate - raportas pavaduotojai.

QUOTE(agė-melagė @ 2013 09 18, 17:00)
Būtų gal ir gerai pasižmonėt, bet žiauuuuuuriai toli biggrin.gif

Kiek čia tos Lietuvos ax.gif

QUOTE(naminukė @ 2013 09 18, 19:14)
Sveikutės  4u.gif

Kaip tik vakar svėrė pirmokiukų kuprines. Buvo parašyta, kad iki 10% vaiko svorio idealu, 10-15 dar taip nieko, toliau jau negerai.
Atsakyti