Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(rityte @ 2013 09 17, 23:16)
[img]http://www.part.lt

Gal šita pupa?  smile.gif

Vau, labai gražu. Ačiukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 18 rugsėjo 2013 - 11:31
Sveikos 4u.gif

QUOTE(rityte @ 2013 09 17, 22:16)
Gal šita pupa?  smile.gif

Lyg ir šita smile.gif

O aš savo tėvelio nesulaukiau cool.gif Bet ateis, niekur jis nedings biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 18 rugsėjo 2013 - 14:33
O aš vakar kaip mama buvoau iškviestą į gimnaziją dėl sūnaus elgesio. Tiesiog 9 klasės mokinys pajuokavo geografijos pamokoje mokytojos nupieštą kalvą pavadindamas bulve. Gal ir nevykęs juokelis, bet užtai parašė 1, pastabą ir iškvietė tėvus.... blush2.gif Likau be žado...
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 09 17, 21:06)
Noriu jūsų tarpe pareklamuoti mūsų mokyklos rengiamą konferenciją ax.gif Labai laukiam pranešėjų. Tikrai turite kuo pasidalinti mirksiukas.gif
KIEČIU! (Į paštą nusiunčiau kvietimą)

Būtų gal ir gerai pasižmonėt, bet žiauuuuuuriai toli biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 09 18, 15:36)
O aš vakar kaip mama buvoau iškviestą į gimnaziją dėl sūnaus elgesio. Tiesiog 9 klasės mokinys pajuokavo geografijos pamokoje mokytojos nupieštą  kalvą pavadindamas bulve. Gal ir nevykęs juokelis, bet užtai parašė 1, pastabą ir iškvietė tėvus.... blush2.gif Likau be žado...

oho blink.gif , čia kurioj taip?
Atsakyti

Sveikos merginos biggrin.gif dabar aš parodysiu savo išprūsimo lygį blush2.gif sėdžiu ir jaučiuosi kaip adaptuota blush2.gif pirmi metai pas mus elektroninis Mano dienynas. Atrodo aišku buvo, kol nelindau, o dabar nieko nebesuprantu blush2.gif niekur nerandu, kur būtų rašomos temos, klasės ir namų darbai. Pažiūrėjau sūnaus dešimtoko dienyną, ten viskas kitaip bigsmile.gif gal nebereikia rašyt ko mokomės? apšvieskit paklydusią dūšią g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 09 18, 15:36)
O aš vakar kaip mama buvoau iškviestą į gimnaziją dėl sūnaus elgesio. Tiesiog 9 klasės mokinys pajuokavo geografijos pamokoje mokytojos nupieštą  kalvą pavadindamas bulve. Gal ir nevykęs juokelis, bet užtai parašė 1, pastabą ir iškvietė tėvus.... blush2.gif Likau be žado...

Na taip- mokytoja persistengė. Juk negalima mokinį bausti keliomis baudomis. O už ką tas 1? Už tai, kad "neskiria" kalvos nuo bulvės? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 18 rugsėjo 2013 - 15:34
QUOTE(pusele30 @ 2013 09 18, 16:20)
Sveikos merginos biggrin.gif  dabar aš parodysiu savo išprūsimo lygį blush2.gif  sėdžiu ir jaučiuosi kaip adaptuota blush2.gif  pirmi metai pas mus elektroninis Mano dienynas. Atrodo aišku buvo, kol nelindau, o dabar nieko nebesuprantu blush2.gif niekur nerandu, kur būtų rašomos temos, klasės ir namų darbai. Pažiūrėjau sūnaus dešimtoko dienyną, ten viskas kitaip bigsmile.gif  gal nebereikia rašyt ko mokomės? apšvieskit paklydusią dūšią g.gif

Mes rašom temą, o ne gebėjimus skyrelyje "Tema, klasės darbai". mirksiukas.gif
Spausk "Nauja data", įrašyk datą, tuomet rašyk lentelės apačioje. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gvadalupė: 18 rugsėjo 2013 - 15:46
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 18, 15:34)
Na taip- mokytoja persistengė. Juk negalima mokinį bausti keliomis baudomis. O už ką tas 1? Už tai, kad "neskiria" kalvos nuo bulvės? unsure.gif

ji atsakė, kad 1 už žinias, kad neatskiria. Aš manau, kad mokytoja per daug susireikšminusi ir bando pažymiu įsivesti drausmę klasėje. g.gif
Atsakyti
QUOTE(NOKIA @ 2013 09 18, 16:48)
ji atsakė, kad 1 už žinias, kad neatskiria. Aš manau, kad mokytoja per daug susireikšminusi ir bando pažymiu įsivesti drausmę klasėje. g.gif

Visiškai pritariu drinks_cheers.gif
Mokytojai trūksta humoro jausmo arba nesusitvarko su klase rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes.Gal atsirastų, kuri padėtų man su spec programa galutinai įsisavinti naujas.tamo dienyną. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 18, 15:44)
Mes rašom temą, o ne gebėjimus skyrelyje "Tema, klasės darbai". mirksiukas.gif
Spausk "Nauja data", įrašyk datą, tuomet rašyk lentelės apačioje. smile.gif

Ačiū, Gvadalupe aciuks.gif o idiografinio vertinimo šablonus reikia pačiai susikurti?
Atsakyti