Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

4u.gif Sveikos
Geg, Gorgone- AČIŪ
user posted image
zuzanėle, kaip tavo printeris?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 17, 19:56)
Sveikos 4u.gif
Kaip tylu unsure.gif
Norėjau paklausti, ką jūs rašot el.dienyne už testus? Ar tik parašot kiek surinko pupų ar riešutėlių ir viskas? Ar parašot ką mokėjo, ko nemokėjo? g.gif

Mes surašom kiek surinko ir dar šalia procentus surašom. Ką moka ir ko nemoka tėveliai tegul pasižiūri patys biggrin.gif , duodam namo parsinešt testus ir parašiuką padėt.
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 09 17, 19:13)
zuzanėle, kaip tavo printeris?

Tyli "rupkė"- nė pro kur nepasiduoda. O ten, kur pildė dažus, nėra laiko nuvežt unsure.gif Iki jų apie 15 km. (Arčiau nėra) Galėčiau vežtis į darbą ir grįžtant užvažiuot, bet, nusivežus nepaliksi mašinoj, kai tokia drėgmė lauke unsure.gif O tįstis į trečią aukštą ir paskui atgal- nesąmonė. Vienu žodžiu- užburtas ratas. Sako, kad kapsulėje bus bėda, bet be printerio nepažiūrės unsure.gif
Pirmą kartą man taip per tiek laiko kiek turiu spausdintuvą (apie 6 metu). Kapsulės keistos daug kartų, daug kartų esu ir pildžius, bet tokio cirko dar nebuvo g.gif

QUOTE(linastri @ 2013 09 17, 19:23)
Mes surašom kiek surinko ir dar šalia procentus surašom. Ką moka ir ko nemoka tėveliai tegul pasižiūri patys biggrin.gif , duodam namo parsinešt testus ir parašiuką padėt.

Mes ir liepiam pasirašyt, bet, nei jie skaito, nei ką.
Mano vienas tėvelis, sužinojęs, kad rašėm testą, sako :"Duok, pasirašysiu ir palik klasėje". Ir taip su kiekvienu testu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 rugsėjo 2013 - 18:37
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 17, 18:56)
Sveikos 4u.gif
Kaip tylu unsure.gif
Norėjau paklausti, ką jūs rašot el.dienyne už testus? Ar tik parašot kiek surinko pupų ar riešutėlių ir viskas? Ar parašot ką mokėjo, ko nemokėjo? g.gif

Labutis,
Rašau ką mokėjo, kur klydo, ką reikia pasimokyti. Pabaigoje kiek surinko.
Atsakyti
O kaip žymit ar ką darot su 2 kl. užklasiniu?
Atsakyti
Sveikos mergaitės, gal galit pagelbėti? Reikia PUPOS ir RIEŠUTO 3 klasės pratybų sąsiuvinių. Būčiau dėkinga smile.gif O gal kuriam pašte pražiopsojau. blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(b.s @ 2013 09 17, 19:42)
Labutis,
Rašau ką mokėjo, kur klydo, ką reikia pasimokyti. Pabaigoje kiek surinko.

Į dienyną rašau tik taškus, o komentarą turi perskaityti teste ir pasirašyti. Bet kaip ir visur, tai padaro ne visi tėvai. Testai man grįžta ne visi. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 09 17, 22:22)

Į dienyną rašau tik taškus, o komentarą turi perskaityti teste ir pasirašyti. Bet kaip ir visur, tai padaro ne visi tėvai. Testai man grįžta ne visi. verysad.gif

Aš irgi į tamo tik taškus, o kaip tais procentais rašyti?Kaip juos apskaičiuoti? g.gif
O tėvai kaip ir visur, kai kas žiūri, kai kas nežiūri, šiaip, kartais matau, kad dauguma tėvų labai pavargę ir džiaugiasi, kad mokytoja jiems galvos nekvaršina ax.gif
Atsakyti
Merginos, meskit gelbėjimo ratą man. Labai ieškau gražaus paveiksliuko augančios pupos (augalo) Tokio gerai pasiraičiusio. Noriu pasidaryt klasės medį, o vėliau ankštys bus skaitymui.
Atsakyti
Labas vakaras bigsmile.gif

Siaubas, kaip jaučiuosi verysad.gif . Šiandien labai griežtai kalbėjau su viena mamaite karsta.gif . Antrą kartą gyvenime taip buvo. Mama netiki, ką vaikas mokykloje išdarinėja aggressive.gif ir girdi tik savo vaikelį wacko.gif . O jis, žinoma, aukselis didis.gif .
Atsakyti
QUOTE(gabija4 @ 2013 09 17, 20:22)
Sveikos mergaitės, gal galit pagelbėti? Reikia PUPOS ir RIEŠUTO 3 klasės pratybų sąsiuvinių. Būčiau dėkinga  smile.gif O gal kuriam pašte pražiopsojau. blush2.gif

turėtų būti kalbos ir matematikos paštuose
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 17, 18:56)
Sveikos 4u.gif
Kaip tylu unsure.gif

Parašau dar "iš ko" buvo testas.
Maždaug taip:
Testas. Daugyba iš 4,5. 18 taškų iš 20.
arba
Testas. Mišrieji dvigarsiai. 19 taškų iš 20.
Atsakyti
QUOTE(Aurute @ 2013 09 17, 20:49)
Labas vakaras   bigsmile.gif

Siaubas, kaip jaučiuosi verysad.gif . Šiandien labai griežtai kalbėjau su viena mamaite karsta.gif . Antrą kartą gyvenime taip buvo. Mama netiki, ką vaikas mokykloje išdarinėja aggressive.gif ir girdi tik savo vaikelį wacko.gif . O jis, žinoma, aukselis didis.gif .

O pas mane klasėje tik dabar tėvelis susidomėjo, ką vaikas lanko. Paaiškėjo, kad tikybą. Tėvas labai nustebo, nes niekas jokio pareiškimo nedavė rašyti ir niekas nerašė. Net su mama susiskambino. Žiūri į mane ir sako, tai kas jį perkėlė į tikybą? Jam ten neįdomu, jis nenori. Sakau, jūs kažkuris parašėt mokslo metų pabaigoje, kuris- nepamenu. O jis- mes nieko nerašėm. Sakau, gerai, pasitikslinsiu ir jus informuosiu.
Nueinu po pamokų pas pavaduotoją, peržiūrim surinktus pareiškimus, o ten mamos parašyta aiškiai ir įskaitomai - tikyba. Atsinešiau į klasę ir laukiu rytojaus cool.gif Pažiūrėsiu ką dabar sakys... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 17 rugsėjo 2013 - 19:59