Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 14, 19:06)
www.slideboom.com puslapyje prisiregistruoji (neprisiregistravusi ko gero irgi gali kelti pateiktis kaip svečias) ir susirandi mygtuką upload. Jį paspaudi, įkeli savo pateiktį vadovaudamasi instrukcijomis, nusikopijuoji įkeltos pateikties nuorodą (mygtukas embed) ir keli į savo svetainę. Nu gal labai neaiškiai paaiškinau, bet kad ten viskas labai paprasta  ax.gif .

Slideboom buvau prisiregistravusi ir susikėlusi, tik man nedavė mygtuko embed doh.gif pasirodo nustatymuose buvau neuždėjusi varnelės. dabar jau viskas gerai.
Ačiū už kantrybę. 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Tili Mili @ 2013 09 14, 20:20)
Zuzanėle, su dažais ir man buvo panašiai.Pasirodo buvo kasetės brokas. Nunešiau į senius, pakeitė.

Mano papildyta kasetė. Visada įsidėdavau ir veikdavo, o dabar nė pro kur doh.gif Sako, reikia nunulint ją- va čia man tai naujiena blink.gif Kiek ką bandžiau- nespausdina ir viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 15, 08:06)
Sveikos 4u.gif
Mano papildyta kasetė. Visada įsidėdavau ir veikdavo, o dabar nė pro kur doh.gif Sako, reikia nunulint ją- va čia man tai naujiena blink.gif Kiek ką bandžiau- nespausdina ir viskas unsure.gif

Gal tu tiesiog užvažiuok į kompiuterines paslaugas teikiančią firmą ir susitark, kad atneši spausdintuvą ar, kad jie užvažiuotų. Daug nervų sutaupysi. Aišku už viską reik mokėt. Jei pati dėsi- savo nervais, jei firma -pinigais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 15 rugsėjo 2013 - 08:58
Tai jau taip ir sumąsčiau, nes nieko kito nebelieka unsure.gif

Gal kas naudojat naujas.tamo.lt dienyną? Gal žinot, kodėl neleidžia suvesti pamokų tvarkaraščio- paspaudus išmeta tik tuščius langelius, neduoda nieko pasirinkt, nors grupės suvestos seniai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 rugsėjo 2013 - 09:39
QUOTE(Tili Mili @ 2013 09 14, 19:20)
Niekaip nedamušu matematikos ( Balčyčio ) plano.... Būsiu papašaika, bet gal kuri pagelbės?

įmečiau į paštą, teminio, kaip supratau reikėjo?
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 15, 09:28)
Tai jau taip ir sumąsčiau, nes nieko kito nebelieka unsure.gif

Gal kas naudojat naujas.tamo.lt dienyną? Gal žinot, kodėl neleidžia suvesti pamokų tvarkaraščio- paspaudus išmeta tik tuščius langelius, neduoda nieko pasirinkt, nors grupės suvestos seniai g.gif

Duoda suvesti tik einamosios dienos ir į priekį, neduoda už praeitą laikotarpį smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 15, 12:36)
Duoda suvesti tik einamosios dienos ir į priekį, neduoda už praeitą laikotarpį smile.gif

O tai ką tada daryt? Kaip suvest už praeitas dienas? g.gif
Suvedinėjau tvarkaraštį į priekį, tai jei dvi vienodos pamokos, antros tos pačios pamoko nerodo. O išėjus ir vėl pasijungus, iš viso pradingo puse pamokų, kitos dienos visai pamokų nebeliko g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 rugsėjo 2013 - 12:45
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 15, 12:24)
O tai ką tada daryt? g.gif Kaip suvest už praeitas dienas?
Suvedinėjau tvarkaraštį į priekį, tai jei dvi vienodos pamokos, antros tos pačios pamoko nerodo. O išėjus ir vėl pasijungus, iš viso pradingo puse pamokų, kitos dienos visai pamokų nebeliko g.gif

man pavyko susivesti savaitei į priekį, o už praėjusį laikotarpį sakė, kad dar kažką tamo tobulins, taisys ir vėliau leis susivesti. (taip mes informuotos mokykloje)
nors man tas naujasis tamo toks painus, senasis patogesnis buvo, nors gal reikia priprasti, pagyvensim pamatysim.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 15, 13:45)
man pavyko susivesti savaitei į priekį, o už praėjusį laikotarpį sakė, kad dar kažką tamo tobulins, taisys ir vėliau leis susivesti. (taip mes informuotos mokykloje)
nors man tas naujasis tamo toks painus, senasis patogesnis buvo, nors gal reikia priprasti, pagyvensim pamatysim.

Mmmm... Aišku. O tau leido suvest dvi vienodas pamokas einančias viena paskui kitą? Kai tik noriu įvesti antrą pamoką tokią pačią, rodo, kad galioja 1 savaitę, o ne 37 ir tos antros nelieka išsaugojus.
O suvedus pamokos nedingo? mano kai kurios dienos rodo, kad pamokų nėra doh.gif
Kai einu per mano dienynas- vienaip rodo, kai per klasės vadovui - kitaip.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 rugsėjo 2013 - 12:56
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 15, 12:47)
Mmmm... Aišku. O tau leido suvest dvi vienodas pamokas einančias viena paskui kitą? Kai tik noriu įvesti antrą pamoką tokią pačią, rodo, kad galioj 1 savaitę ir nieko nelieką išsaugojus.
O suvedus pamokos nedingo?
Man ir anas buvo aiškesnis - neturėjau tokių problemų rolleyes.gif

Atsiverčiau pasižiūrėti blink.gif suvest leido, bet taip pat dingusios g.gif nu čia tai geras doh.gif reikės laukti pirmadienio, ryt susirinkimas bus dėl tamo tai daugiau sužinosiu

pažiūrėjau vaikų tvarkarašty rodo viską gerai, bet mokytojos - pusės pamokų nėra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 15 rugsėjo 2013 - 12:58
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 15, 13:55)
Atsiverčiau pasižiūrėti  blink.gif suvest leido, bet taip pat dingusios g.gif nu čia tai geras doh.gif reikės laukti pirmadienio, ryt susirinkimas bus dėl tamo tai daugiau sužinosiu

Pažiūrėk per Klasės vadovui - rodys kitaip g.gif
Lauksiu žinių, gal ką sužinosi.

O kur žymėt lankomumą? unsure.gif

Papildyta:
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 15, 13:55)
pažiūrėjau vaikų tvarkarašty rodo viską gerai, bet mokytojos - pusės pamokų nėra

Ir man tas pats doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 15 rugsėjo 2013 - 13:02
Gal kartais žinote, kur būtų galima pažiūrėti įvairių šokių video medžiagą. Noriu išmokyti vaikus šokį ,,čeverykai'', bet pamiršau keletą epizodų. blush2.gif Ir dar priminkit paštą, kur yra muzika, visai jaučiuosi viską pamiršus... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NOKIA: 15 rugsėjo 2013 - 13:25