Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

Sveikos 4u.gif
QUOTE(naminukė @ 2013 09 13, 22:42)
Reikia, bet mes nusikopijuojam iš bendrųjų programų dalyko pasiekimų lygmenis. ir pridedam kaip atskirą lapą.

O gal internete yra kur bendros programos?

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 09 14, 00:19)
vakar ir as vargau vos ne valanda, kol issiaiskinau, kad idejus nauja kasete reikia viena mygtuka paspausti...  doh.gif
o kadaise kai pirkau kompa ir prie jo dovanu dave HP printeri (3 viename), tai tik pirma kasete ir isnaudojau, o daugiau neprieme - nei originaliu, nei pildytu... vienkartinis matomai buvo...  doh.gif smile.gif

Oi kiek aš prispaudžiau doh.gif Ir nieko. Dar taip nebuvo schmoll.gif
Atsakyti
Savaitgalis thumbup.gif

Merginos, reikia pagalbos ir patarimo
Į svetainę noriu įkelti vaikų darytas ppt skaidres, kad jas galima būtų matyti ir žiūrėti, bet nereikėtų siųstis. Kur turėčiau jas patalpinti? g.gif į kokią saugyklą, kad man duotų nusikopijuoti ir įkelti kodą. Bandžiau į slideboom, bet arba neradau kaip verysad.gif , arba ten nemokamai neduoda. Prašau patarkite, kaip darote Jūs
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kad ji kur galas: 14 rugsėjo 2013 - 08:54
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 14, 09:54)
Savaitgalis thumbup.gif

Į svetainę noriu įkelti vaikų darytas ppt skaidres, kad jas galima būtų matyti ir žiūrėti, bet nereikėtų siųstis. Kur turėčiau jas patalpinti?  g.gif į kokią saugyklą, kad man duotų nusikopijuoti ir įkelti kodą. Bandžiau į slideboom, bet arba neradau kaip verysad.gif , arba ten nemokamai neduoda. Prašau patarkite, kaip darote Jūs

Aš power pointą konvertuoju į filmuką ir tada į naują pranešimą keliu kaip filmuką. Va tokį įrašiau į googlę ir atsisiunčiau PowerPoint Video Converter.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 14, 09:54)
Savaitgalis thumbup.gif

Į svetainę noriu įkelti vaikų darytas ppt skaidres, kad jas galima būtų matyti ir žiūrėti, bet nereikėtų siųstis. Kur turėčiau jas patalpinti?  g.gif į kokią saugyklą, kad man duotų nusikopijuoti ir įkelti kodą. Bandžiau į slideboom, bet arba neradau kaip verysad.gif , arba ten nemokamai neduoda. Prašau patarkite, kaip darote Jūs

Galima ir per čia kelti. Reikia prisiregistruoti ir nemokamai keliu. Nebent kartais koks formatas netinka, bet retenybė. Eini per upload .
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 09 14, 09:31)
Aš power pointą konvertuoju į filmuką ir tada į naują pranešimą keliu kaip filmuką. Va tokį įrašiau į googlę ir atsisiunčiau PowerPoint Video Converter.

Ačiū 4u.gif

QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 14, 15:40)
Galima ir per  čia kelti. Reikia prisiregistruoti ir nemokamai keliu. Nebent kartais koks formatas netinka, bet retenybė. Eini per upload .

nesupratau per kur unsure.gif , kur turėčiau prisiregistruoti g.gif ?
Atsakyti
Sveikutės,
Savaitgalį sėkmingai leidžiu prie pamokų pasiruošimo, nes su pirmokais tai reikia taip susidėlioti viską, kad būtu efektyvu pamokoje, nes su dviem klasėmis yra ką veikti. Gal kas turite pirmokams spalvinimo paveikslėlių pagal raides. Pavyzdžiui, G- geltonai spalvinti, R- raudonai ir t.t. Būčiau dėkinga.
Atsakyti
QUOTE(ninkute @ 2013 09 14, 19:24)
Sveikutės,
Savaitgalį sėkmingai leidžiu prie pamokų pasiruošimo, nes su pirmokais tai reikia taip susidėlioti viską, kad būtu efektyvu pamokoje, nes su dviem klasėmis yra ką veikti. Gal kas turite pirmokams spalvinimo paveikslėlių pagal raides. Pavyzdžiui, G- geltonai spalvinti, R- raudonai ir t.t. Būčiau dėkinga.

Labai įdomi idėja. Reiks pasidaryt. Mano pora vaikų nežino spalvų pavadinimų
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 14, 18:04)
Ačiū 4u.gif
nesupratau per kur unsure.gif , kur turėčiau prisiregistruoti g.gif ?

www.slideboom.com puslapyje prisiregistruoji (neprisiregistravusi ko gero irgi gali kelti pateiktis kaip svečias) ir susirandi mygtuką upload. Jį paspaudi, įkeli savo pateiktį vadovaudamasi instrukcijomis, nusikopijuoji įkeltos pateikties nuorodą (mygtukas embed) ir keli į savo svetainę. Nu gal labai neaiškiai paaiškinau, bet kad ten viskas labai paprasta ax.gif .
Atsakyti
4u.gif Grįžtu namo kol saulė dar nenusileidooooooooooo

Pirmas suvaikėjimo požymis. blink.gif
Prapuoliau su savo pirmokais: tai vienas kitam pirštų kombinacijas rodo, tai su penalais akis muša, tai koridoriais laksto. O mama mia..... Gal pas jus kitaip?
Niekaip nedamušu matematikos ( Balčyčio ) plano.... Būsiu papašaika, bet gal kuri pagelbės?
blush2.gif
Zuzanėle, su dažais ir man buvo panašiai.Pasirodo buvo kasetės brokas. Nunešiau į senius, pakeitė.
Atsakyti
QUOTE(Tili Mili @ 2013 09 14, 20:20)
4u.gif Grįžtu namo kol saulė dar nenusileidooooooooooo

Pirmas suvaikėjimo požymis.  blink.gif
Prapuoliau su savo pirmokais: tai vienas kitam pirštų kombinacijas rodo, tai su penalais akis muša, tai koridoriais laksto. O mama mia..... Gal pas jus kitaip?
Niekaip nedamušu matematikos ( Balčyčio ) plano.... Būsiu papašaika, bet gal kuri pagelbės?
blush2.gif
Zuzanėle, su dažais ir man buvo panašiai.Pasirodo buvo kasetės brokas. Nunešiau į senius, pakeitė.

As kazka turejau, ryt paziuresiu, jei sveikata leis, nes laaabai persalau verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(GORGONE @ 2013 09 14, 21:44)
laaabai persalau verysad.gif

schmoll.gif

Šią savaitę labai daug sergančių: ir vaikai klasėje su nosinėmis, ir kolegės...

Papildyta:
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 14, 20:06)
www.slideboom.com puslapyje prisiregistruoji (neprisiregistravusi ko gero irgi gali kelti pateiktis kaip svečias) ir susirandi mygtuką upload. Jį paspaudi, įkeli savo pateiktį vadovaudamasi instrukcijomis, nusikopijuoji įkeltos pateikties nuorodą (mygtukas embed) ir keli į savo svetainę. Nu gal labai neaiškiai paaiškinau, bet kad ten viskas labai paprasta  ax.gif .

Aš irgi per ten keliu...

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 14, 07:57)
O gal internete yra kur bendros programos?

Bendrosios programos čia:
http://portalas.emok...as_bendras.aspx

Patogiausia susirasti mokomąjį dalyką, tada spausti ant reikiamos klasės gebėjimų, tada dešinėje atsiranda įvairių formatų failai. Parsisiunčiam wordą ir galima kopijuot arba vietoj redaguot.

Jei reikia tik šokio, tai į antrą paštą įmesiu, kad nereiktų ieškot.
Atsakyti