Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(Iruciukass @ 2013 09 13, 17:05)
Sveikute,
tuoj bus pašte.

Dėkui

QUOTE(GEG @ 2013 09 13, 17:36)
Čia "Zipio draugų" tęsinys.

AAAAAAAAAAAAAAA blush2.gif

QUOTE(Snaudale @ 2013 09 13, 17:57)
Nusiunčiau į pas.paž. p.d
Papildyta:

Yra pas.paž. p.d. Perkelsiu tuos psl. apie apavą į pagrindinę p.d.

Dėkui

Spausdintuvas, tai spausdintuvas. Mano kompukas pradėjo streikuoti. Kuriu projekto tinklapį ir užlūžta. Vyras perkrautų kompiuterį, bet aš niekaip nesusitvarkau savo papkučių. blush2.gif doh.gif O žinot kaip sunku pykti ant savęs.
Atsakyti
labas vakaras 4u.gif

Pasirodo ne aš viena tokia lėtapėdė, kad nieko nespėju. Daviau sau įžadus, kad darbo namo nesinešiu, o tai ir į miegamąjį atsiraus. Tai mokykloj iki pavakarių pratrūnyju ir dar šeštadieniui pasilieku, nes akys baigia išvarvėt.

Kad ji kur galas,
pasaulio pažinimą dirbu pagal "Raktą". Pratybų visiems neperku. Beprasmis pinigų švaistymas. Tik po vieną sau nusiperku ir pagal reikalą atšviečiu. Jei dar neišmečiau, tai atsiųsiu paštu, nes nuo kitų metų pereinam prie Gilės.

Krūvis - 19+1 modulis, 4 - klasės vadovo darbas ir 0,5 - papildomi darbai.

Kūno kultūrai nesirengiu ir nesirengsiu net per auditą. Ne tas amžius ir kompleksija. Tik avalynę pasikeičiu. Turiu sportuojančių vaikų, jei reikia - jie parodo.

Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 13, 20:26)
O mane spausdintuvas iš proto varo. Parsinešiau papildytą kapsulę, įdėjau, nespausdina doh.gif

Išvalei galvutę?
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 13, 19:43)
Esu dalyvavusi edukacijoje
Surask lobį (jaunesniojo amžiaus mokiniams)
tik Žilinsko galerijoje.

Na ir kaip?
Pirmadienį darau tėvų susirinkimą, tai reik kažką pasiūlyti dėl ekskursijų. Mana, kad reik palėkti kur link Kauno. O gal apsisitoti ties Prienais, kepti duonutę? rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2013 09 13, 19:48)
labas vakaras  4u.gif

Pasirodo ne aš viena tokia lėtapėdė, kad nieko nespėju. Daviau sau įžadus, kad darbo namo nesinešiu, o tai ir į miegamąjį atsiraus. Tai mokykloj iki pavakarių pratrūnyju ir dar šeštadieniui pasilieku, nes akys baigia išvarvėt.

Ne tu viena. Aš šiandien taip pat sulaužiau savo įžadus, kad penktadieniais uždarau klasės duris ir palieku ten viską, parvarau į šeimą. Į darbą išeinu tik pirmadienį, bet ......... Pasižadėjau, kad tai bus toks vienintelis nutikimas, t.y nukrypimas nuo gyvenimo normos.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2013 09 13, 20:48)
Išvalei galvutę?

Išbandžiau visus būdus, kokius tik radau aprašytus internete rolleyes.gif Nė pro kur schmoll.gif
O kaip ji valoma? Gal kažką ne taip dariau g.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 09 13, 18:41)
Oi kaip dėkui, susirinksiu visą komplektą thumbup.gif

jau gali į liet.k. p.d. pasižiūrėt
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 09 13, 19:53)
Na ir kaip?

reikia žiūrėti į vaikų amžių. g.gif
Visai smagu, vaikai gauna užduotis, kažką surasti kažką įžiūrėti, kol galiausiai suranda lobį (lobį tenka pačiai mokytojai iš anksto paruošti)
Jei vaikai 3-4 tai man įdomesnė Kelionė į Egiptą (įvairaus amžiaus mokiniams)

Su antrokais (pagal Pupos programą išeina) dalyvavome edukacijoje Jūratė ir Kastytis
buvo visai nieko, kaip projekto baigiamasis renginys.

Vaikams labai patiko Ryšių muziejuje, ten leidžia skambinti senoviniais telefonais, pasėdėti pašto karietoje, kalbėti į mikrofoną per radiją. Pernai buvome dar papuolę į bendrą projektą su Nykštuko teatru tai edukacinė programa buvo superinė, likome ir mokytojai ir vaikai sužavėti (vyko pirmokai ir antrokai) Reikėtų teirautis ar ji dabar vyksta.
Papildyta:
QUOTE(Aurute @ 2013 09 13, 19:48)
labas vakaras  4u.gif

Kad ji kur galas,
pasaulio pažinimą dirbu pagal "Raktą". Pratybų visiems neperku. Beprasmis pinigų švaistymas. Tik po vieną sau nusiperku ir pagal reikalą atšviečiu. Jei dar neišmečiau, tai atsiųsiu paštu, nes nuo kitų metų pereinam prie Gilės.

Jei nebūtų sunku blush2.gif ir tikrai nereikalingos tai mielai priglausčiau bigsmile.gif ir už pašto paslaugas sumokėčiau, vis pigiau nei iš knygyno pirkti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 09 13, 15:32)
o kur pirkai, žiauriai reikia

Pirkau Panevėžyje turguje, bet turėjo tik vieną. Jeigu kur pamatysiu, parašysiu.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 13, 15:33)
Sveikos 4u.gif
O jums nereikia rašyt prie dalyko ko jie išmoks, ką sugebės šio dalyko baigę antrą klasę? g.gif

Reikia, bet mes nusikopijuojam iš bendrųjų programų dalyko pasiekimų lygmenis. ir pridedam kaip atskirą lapą.
Atsakyti
QUOTE(kad ji kur galas @ 2013 09 13, 20:26)
Lutute, varškės sūrelių degustacija Ukmergės pieninėje, žinau kad važiavai su mokinukais gal turi kokius kontaktus kaip būtų galima su jais susisiekti ir įsiprašyti, girdėjau, kad jie nelabai noriai priima.

Dar nebuvau schmoll.gif tik planuoju vykti ten kitą savaitę. smile.gif Šią ekskursiją organizuoja "Pramogų vėjas".Jų kontaktai nusiųsti į bendrą paštą, o įspūdžių šiek tiek teks luktelti...
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 09 13, 22:12)
Dar nebuvau  schmoll.gif tik planuoju vykti ten kitą savaitę. smile.gif  Šią ekskursiją organizuoja "Pramogų vėjas".Jų kontaktai nusiųsti į bendrą paštą, o įspūdžių šiek tiek teks luktelti...

apsirikau vadinasi doh.gif ir kaip čia mane akys apgavo blush2.gif bet kokiu atveju lauksiu įspūdžių ir atsiliepimų mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 13, 20:26)
O mane spausdintuvas iš proto varo. Parsinešiau papildytą kapsulę, įdėjau, nespausdina doh.gif

vakar ir as vargau vos ne valanda, kol issiaiskinau, kad idejus nauja kasete reikia viena mygtuka paspausti... doh.gif
o kadaise kai pirkau kompa ir prie jo dovanu dave HP printeri (3 viename), tai tik pirma kasete ir isnaudojau, o daugiau neprieme - nei originaliu, nei pildytu... vienkartinis matomai buvo... doh.gif smile.gif
Atsakyti