Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(naminukė @ 2013 09 12, 22:22)
Išsiunčiau į antrą paštą. Gal kas tiks..

ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2013 09 12, 21:01)
Gal mergaitės turite abėcėlę rašytinių raidžių, bet kad būtų nedidelė kortelė, kuri tilptų už sąsiuvinio aplankalo. Pradėsime raides,todėl noriu, kad turėtų kiekvienas už aplankalo.

kažką lyg turiu, nusiųsiu i paštą
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 09 12, 19:57)
Aš pirmam susirinkimui darau voratinklį - tėvai susipažįsta, prisistato, o tada, kai voratinklis jau supintas galima pasidalinti tipo pirmais - antrais, Pirmi - mokytojai, antri - tėvai. Tada voratinklio vidurį padedi lėlę (skudurinę lėlę, nemažą), paleidžia tėvai - lėlė laikosi prastokai, vėl visi paima. Tada paleidžia mokytojai- vėl vos laikosi. Reziume - gerų rezultatų pasiekti galime dirbdami kartu ir t.t.

Idėja šauni ir negirdėta! thumbup.gif Bus kitam susirinkimui, nes šiųmetinį jau prasivedžiau.
Mergaitės, gal kuri į nemokamus kursus?
http://www.itmc.lt/i...arkarastis.html
Aš į kelis jau užsirašiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutute1 @ 2013 09 13, 09:10)
Idėja šauni ir negirdėta! thumbup.gif Bus kitam susirinkimui, nes šiųmetinį jau prasivedžiau.
Mergaitės, gal kuri į nemokamus kursus?
http://www.itmc.lt/i...arkarastis.html
Aš į kelis jau užsirašiau mirksiukas.gif

Tikrai labai geri kursai, bet Vilniuje... ax.gif Va kad webinarai tokie būrų
Atsakyti
Labas, gal kas gali pasidalinti 3 klasės PUPOS testais? Širdingai būčiau dėkinga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 09 13, 13:47)
Labas, gal kas gali pasidalinti 3 klasės PUPOS testais? Širdingai būčiau dėkinga  mirksiukas.gif

Nesu įsitikinusi, ar turiu. Dar iki testų nepriaugau biggrin.gif Visą medžiagą palikau mokykloje. Va kad anksčiau būčiau paskaičius - būčiau parsinešus. Nu jei niekas neturės, kitą savaitę pabandysiu paieškoti ir nuskenuoti. Nesu gerai įsitikusi, bet lyg tai turiu, lyg ir pirkau.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 09 12, 19:54)
O kodėl toks ilgas ir vėlyvas tėvų susirinkimas ?blink.gif

pirmokų susirinkimas, viskas nauja ir šviežia, tai ir užtrūkom.

QUOTE(1aviada @ 2013 09 12, 20:34)
Obuolio draugų vedžiau dar tik pirmą valandėlę. Nusipirkau pūkuotą žiurkėną, o dar skleidžiantį garsus ir judantį, tai vaikams labai patiko. Bet išsiplėčiau su taisyklėm ir pabaiga gavosi skubota.

o kur pirkai, žiauriai reikia
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(naminukė @ 2013 09 12, 22:22)
Nusiunčiau į antrą paštą.

O jums nereikia rašyt prie dalyko ko jie išmoks, ką sugebės šio dalyko baigę antrą klasę? g.gif
Atsakyti
laba
QUOTE(b.s @ 2013 09 13, 14:47)
Labas, gal kas gali pasidalinti 3 klasės PUPOS testais? Širdingai būčiau dėkinga  mirksiukas.gif

as lyg turiu. einu ieskot. pasidarbuosiu kava gerdama smile.gif
Atsakyti

Papildyta:
Kas per obuoliukai ir žiurkėnukai? Čia antras žingsnis? blush2.gif

Gal kas turite 2 klasės skanuotas GILĖS pratybas ar galit nuskanuoti kelis psl apie medžius ir apavą? Būčiau labai dėkinga.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 13 rugsėjo 2013 - 15:26
QUOTE(Snaudale @ 2013 09 13, 15:32)
Nesu įsitikinusi, ar turiu. Dar iki testų nepriaugau  biggrin.gif Visą medžiagą palikau mokykloje. Va kad anksčiau būčiau paskaičius - būčiau parsinešus. Nu jei niekas neturės, kitą savaitę pabandysiu paieškoti ir nuskenuoti. Nesu gerai įsitikusi, bet lyg tai turiu, lyg ir pirkau.

QUOTE(leliuko_mama @ 2013 09 13, 16:00)
laba

as lyg turiu. einu ieskot. pasidarbuosiu kava gerdama smile.gif

ačiū ačiū ačiū mergaitės, gal kaip nors man pavyks „susižvejoti“
Atsakyti
QUOTE(b.s @ 2013 09 13, 16:23)
ačiū ačiū ačiū mergaitės, gal kaip nors man pavyks „susižvejoti“

jau ipusejau smile.gif tuoj siusiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 09 13, 16:27)
jau ipusejau smile.gif tuoj siusiu 4u.gif

user posted image