Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(GEG @ 2013 09 12, 19:19)
sveikutės,
matau panašios nuotaikos pas visas pirmokes. Šiandien vos kojas tempiu. Jau ši savaitė tai ne duok Dieve. 26 pirmokai - 15 berniukų. Klasė žiauriai aktyvi. Du speciukai. Reik atidžiai stebėt. Dvi dienas variauįi seminarą "Obuolio draugai", antradienį tėvų susirinkimas iki 21,30. Grįžau namo tik 22,30. Mano mažasisi pradėjo lankyti darželį, čia irgi stresas. Žodžiu man šakės.
O apie Obuolio draugus. Kas nors bandėt, pavyko, pasitvirtino?

Ot gebėjimai biggrin.gif Šaunuolė. Aš tai jau adaptuota mokytoja darausi, klasėj tik 11 pirmokų ir tai vos susitvarkau, kaip jūs ten su 26 dirbat - tikrai neįsivaizduoju doh.gif doh.gif doh.gif Baisu ir pagalvot. STIPRYBĖS 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2013 09 12, 14:50)
Mielosios, pasidalinkit patirtimi, kaip vedate tėvų susirinkimus? Su kava ir pyragais, su kažkokiais žaidimais, diskusijom grupėse ar dar kažkaip? Informacijos daug, ilgai sėdėti nesinori, nežinau kokią susirinkimo forma pasirinkt  g.gif

Paprastai ir dalykiškai. Jie nori namo ir aš noriu namo.

QUOTE(GEG @ 2013 09 12, 18:19)
sveikutės,
matau panašios nuotaikos pas visas pirmokes. Šiandien vos kojas tempiu. Jau ši savaitė tai ne duok Dieve. 26 pirmokai - 15 berniukų. Klasė žiauriai aktyvi. Du speciukai. Reik atidžiai stebėt. Dvi dienas variauįi seminarą "Obuolio draugai", antradienį tėvų susirinkimas iki 21,30. Grįžau namo tik 22,30. Mano mažasisi pradėjo lankyti darželį, čia irgi stresas. Žodžiu man šakės.

O kodėl toks ilgas ir vėlyvas tėvų susirinkimas ?blink.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 09 12, 19:58)
Ot gebėjimai biggrin.gif Šaunuolė. Aš tai jau adaptuota mokytoja darausi, klasėj tik 11 pirmokų ir tai vos susitvarkau, kaip jūs ten su 26 dirbat - tikrai neįsivaizduoju doh.gif  doh.gif  doh.gif Baisu ir pagalvot. STIPRYBĖS 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Su pirmokais nesvarbu kiek jų ir bebūtų, tikrai laiko atima, nes gabumai nevienodi. Žiūrėk kiti jau viską atlieka, o kai kuris tik bando pradėti, taip ir kapstomės. Gal mergaitės turite abėcėlę rašytinių raidžių, bet kad būtų nedidelė kortelė, kuri tilptų už sąsiuvinio aplankalo. Pradėsime raides,todėl noriu, kad turėtų kiekvienas už aplankalo.
Atsakyti
Anksčiau "žaisdavau" su kava, bet dabar jau nebe. Tėvai po darbo- ir aš po darbo. Jie nori namo- ir aš noriu namo. Pradedu kažkuo įdomesniu- vaikų pokalbiais užsirašytais, testais įdomesniais, duodu tėvams kokias užduotis, bet tik tokias, kad ilgai neužtruktų ir būtų įdomios. O po to pasakau viską ką būnu susirašius, jei kur reikia- stabtelnu, paklausiu nuomonės ir viskas. Jei sprendžiamas koks didesnis klausimas, pasilieku pabaigai. Viską kalbu bendrai, jei kam aktualu, pasilieka po susirinkimo. Bet tai būna pavieniai tėvai. Visi kiti - daugiau ar mažiau su manim susimato per pusmetį, informaciją randa el.dienyne, tad nematau reikalo jų gaišinti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 rugsėjo 2013 - 20:05
QUOTE(ninkute @ 2013 09 12, 21:01)
Su pirmokais nesvarbu kiek jų ir bebūtų, tikrai laiko atima, nes gabumai nevienodi. Žiūrėk kiti jau viską atlieka, o kai kuris tik bando pradėti, taip ir kapstomės. Gal mergaitės turite abėcėlę rašytinių raidžių, bet kad būtų nedidelė kortelė, kuri tilptų už sąsiuvinio aplankalo. Pradėsime raides,todėl noriu, kad turėtų kiekvienas už aplankalo.

Turiu darbe. Rytoj įkelsiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(GEG @ 2013 09 12, 19:19)

Obuolio draugų vedžiau dar tik pirmą valandėlę. Nusipirkau pūkuotą žiurkėną, o dar skleidžiantį garsus ir judantį, tai vaikams labai patiko. Bet išsiplėčiau su taisyklėm ir pabaiga gavosi skubota.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 09 12, 21:54)
Paprastai ir dalykiškai. Jie nori namo ir aš noriu namo.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes vis dar negaunam Antro žingsnio medžiagos g.gif
Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 09 12, 19:31)
Labukas, kreipiuosi iš karto su prašymu, gal kuri turit 3kl trumpalaikį muzikos planą pagal Krakauskaitę ir galėtumėt pasidalinti, būčiau labai dėkinga.

ax.gif Aš irgi prašiau.... Gal kas turi ... ax.gif

Atsakyti
QUOTE(viga @ 2013 09 12, 19:31)
Labukas, kreipiuosi iš karto su prašymu, gal kuri turit 3kl trumpalaikį muzikos planą pagal Krakauskaitę ir galėtumėt pasidalinti, būčiau labai dėkinga. Nežinau kas darosi, bet po pamokų vos kojas partempiu, lyg būtų ne rugsėjis po atostogų, o gegužė prieš pabaigą doh.gif

QUOTE(domassss @ 2013 09 12, 21:50)
ax.gif Aš irgi prašiau.... Gal kas turi ... ax.gif

ax.gif o gal kas pagal Vieversi turi.... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(1aviada @ 2013 09 12, 21:34)
Obuolio draugų vedžiau dar tik pirmą valandėlę. Nusipirkau pūkuotą žiurkėną, o dar skleidžiantį garsus ir judantį, tai vaikams labai patiko. Bet išsiplėčiau su taisyklėm ir pabaiga gavosi skubota.

Mes irgi šiemet su Obuoliu draugausim. Internete apžiūrinėjau tikriausiai panašų žiurkėną, irgi kalbantį.. Tik svarstau, ar verta jį įsigyt... bijau, kad mano nenuoramoms trečiokams labai jau smagu gali pasidaryt su juo žaist ir valandėles bus sunku vest... g.gif
Gal kas matė kur paprastesnį, nekalbantį žiurkėną? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 09 12, 22:03)
ax.gif o gal kas pagal Vieversi turi.... ax.gif  4u.gif

Išsiunčiau į antrą paštą. Gal kas tiks..
Papildyta:
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 12, 16:09)
Sveikos 4u.gif
Gal kas turit ilgalaikį 2 klasės šokio planą?

Nusiunčiau į antrą paštą.
Papildyta:
QUOTE(ninkute @ 2013 09 11, 19:49)
Sveikutės,
Dėl planų, tai sėkmingai spausdiname ir net nekyla diskusijų,kad galim turėti elektroninius, nes kai atvažiuoja išmanieji tikrintojai jiems turi sunešti visas papkutes su planaisir net ne vienų metų. Mes gi tos profesijos žmogučiai ir viską kaupiame reikia ar nereikia.

Mes spausdinam tik vieną egzempliorių. Jį pavaduotoja iškilmingai palaimina savo parašu ir pasideda į savo spintą. Sau planus galima turėti kompiuteryje. Metų pabaigoj tuos planus gražina, tada juos perduodam ateinančiai kartai, belieka tik titulinius pasikeist. ax.gif
O čia kokie tikrintojai? Tarkim, atestuojantis negi gali prireikt kelerių metų planų? g.gif
Atsakyti
QUOTE(naminukė @ 2013 09 12, 22:22)
O čia kokie tikrintojai? Tarkim, atestuojantis negi gali prireikt kelerių metų planų?  g.gif

Atestuojantis manęs neprašė planų, bet kai atvažiuoja švietimo skyriaus tikrintojai, tai pasižiūri.
Atsakyti