Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(Vildinga @ 2013 09 12, 16:57)
Laba visoms,
nors pati esu vilnietė, bet visai neseniai žiūrinėjau IX forto edukacinių užsiėmimų pasiūlymus. Taip pat akis užkliuvo už lobio ieškojimo. tad ir man būtų įdomu, jei kas nors galėtų papasakoti plačiau. Tikrai atlėkčiau iš Vilniaus su krūva vaikų lotuliukas.gif

Menkai pamenu, bet viena kolegė pasakojo apie tai. Sakė vaikams labai patiko, tik labai greitai rado lobį smile.gif Jei nepamiršiu, ryt paklausinėsiu daugiau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2013 09 12, 15:50)
Mielosios, pasidalinkit patirtimi, kaip vedate tėvų susirinkimus? Su kava ir pyragais, su kažkokiais žaidimais, diskusijom grupėse ar dar kažkaip? Informacijos daug, ilgai sėdėti nesinori, nežinau kokią susirinkimo forma pasirinkt  g.gif

Priklausomai nuo tėvų. Šiaip darydavau su kava, bet kai kurioms mamytėms nelabai patikdavo, nes pasak jų ateina ne kavos gerti. Su šiais mokiniais nedariau su kava, bet kai mamos ateina ir pasibūna po 2,5val. ir daugiau ir vis dar pilnos kalbų, tai gal reikės bandyti prie kavos. Žaidimų nevedu, o kalbame tik apie vaikus.
Atsakyti
Kaunietės, kreipiuosi ne į temą, bet svarbiai: ar galima Kauno autubosuose nusipirkti vienkartinį bilietą? Mano studentas tik antradienį pasiims pažymėjimą, kuris bus kartu ir ebilietas, o nori grįžti šį savaitgalį namo ax.gif . Kaune nesu važinėjusi nei autobusais, nei troleibusais, nieko nežinau ax.gif .
P.S. Nepykit, kad teršiu temą, bet neturiu pas ką paklausti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 12, 17:46)
Kaunietės, kreipiuosi ne į temą, bet svarbiai: ar galima Kauno autubosuose nusipirkti vienkartinį bilietą? Mano studentas tik antradienį pasiims pažymėjimą, kuris bus kartu ir ebilietas, o nori grįžti šį savaitgalį namo  ax.gif . Kaune nesu važinėjusi nei autobusais, nei troleibusais, nieko nežinau  ax.gif .
P.S. Nepykit, kad teršiu temą, bet neturiu pas ką paklausti  4u.gif

Galima. Pro priekines duris įlipant pas autobuso vairuotoją mirksiukas.gif
Pati retai važiuoju, bet šiandien teko pirkt rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 12 rugsėjo 2013 - 17:09
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 12, 18:08)
Galima. Pro priekines duris įlipant pas autobuso vairuotoją mirksiukas.gif

Ačiū 4u.gif . O kaina lyg ir 2Lt ?
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 12, 18:09)
Ačiū  4u.gif . O kaina lyg ir 2Lt ?

Taip. Be nuolaidos 2 Lt.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 12, 18:10)
Taip. Be nuolaidos 2 Lt.

Ačiū labai už skubią pagalbą 4u.gif , belieka susirasti stotelę ir namo mirksiukas.gif . Pasiilgau labai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Dainelej @ 2013 09 12, 14:50)
Mielosios, pasidalinkit patirtimi, kaip vedate tėvų susirinkimus? Su kava ir pyragais, su kažkokiais žaidimais, diskusijom grupėse ar dar kažkaip? Informacijos daug, ilgai sėdėti nesinori, nežinau kokią susirinkimo forma pasirinkt  g.gif

Įvairiai būna. Priklauso nuo laidos ir kaskart vistik kavos nedarau - tik kartais paįvairinimui. Ši laida labai įdomi. Kai pirmoj klasėj padariau su kava, saldainiais, tai kitą kartą tik 5 tėvų tesulaukiau. Tada nutariau, kad mano kava nepatiko ir nebedariau. Bet vėliau kažkuri mama atsinešė pati sausainių ir tada pajuokavusi, kad tikriausiai mano kava buvusi neskani, drįsau vistik užkaisti kavos. Prie kavos kažkaip juk lengviau bendraujama. Pasirodo tėvus reikia auklėti, bet kaip tai sunku karsta.gif Iš pradžių viena pati su arbatinuku šokinėjau. Vėliau per Kalėdinę eglutę pasiruošiau puodelius, vietoj staltiesės - agro plėvelę atsinešiau (nes daug stalų norėjau apkloti), dekoracijų, lėkštučių. Tai tėvai pamanė, kad pati tvarkysiu, o aš jiems pasiūliau paruošti stalą sau ir vaikams. Iš pradžių vangiai, bet paskui mikliai susitvarkė ir tarpusavy tarp jų kažkoks bent bendravimas atsirado. Viena mama tada užbeldė: o kam tuos stalus čia dengti - tiks ir taip. O pačios prisipirko sausainių, sulčių - kibo vaikus vaišins. Tai sakau, jei norit vaikus vaišinti ir šventinį stalą jiems padaryti, tai reikėtų padaryti, kad gražiai atrodytų.
Grupelėse diskusijų nedarau. Kalbame gurkšnodami kavą dalykiškai. Kartais suolus arčiau sustumiu, o kartais palieku kaip yra. Paįvairinimui esu dariusi su tėvais glifus (prieš tai vaikai darė) ir galėjo palyginti su vaikų nuomone. Mačiau, kad tėvams tai patiko.
Esu dariusi tyrimą apie lyderius ir autsaiderius. Tik jau nebeturiu užrašų - numečiau, kaip tai reikėtų padaryti. Norėčiau ir su šia laida, bet nebežinau, kaip. Metodinius nurodymus buvo davęs (dar kai mokiaus ŠPI) jaunas psichologijos dėstytojas - nepamenu pavardės anei vardo.
Atsakyti
sveikutės,
matau panašios nuotaikos pas visas pirmokes. Šiandien vos kojas tempiu. Jau ši savaitė tai ne duok Dieve. 26 pirmokai - 15 berniukų. Klasė žiauriai aktyvi. Du speciukai. Reik atidžiai stebėt. Dvi dienas variauįi seminarą "Obuolio draugai", antradienį tėvų susirinkimas iki 21,30. Grįžau namo tik 22,30. Mano mažasisi pradėjo lankyti darželį, čia irgi stresas. Žodžiu man šakės.
O apie Obuolio draugus. Kas nors bandėt, pavyko, pasitvirtino?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GEG: 12 rugsėjo 2013 - 18:21
Labukas, kreipiuosi iš karto su prašymu, gal kuri turit 3kl trumpalaikį muzikos planą pagal Krakauskaitę ir galėtumėt pasidalinti, būčiau labai dėkinga. Nežinau kas darosi, bet po pamokų vos kojas partempiu, lyg būtų ne rugsėjis po atostogų, o gegužė prieš pabaigą doh.gif
Atsakyti
Sveikutes, uzjauciu pirmokiukes, bet kad as ir su ketvirtokais vargstu. Tiesiog ziauriai nieko nespejam. Vos ne visos pratybos lieka namie. Isvada paprasta maziau tu diskusiju apie tekstus, perskaitei ir varyk gramatika.

Del susirinkimu tai viena karta padariau kavike ir daugiau nematau reikalo. Jei is 25 zmoniu gere 4, o kitiem nereikejo tai kam vargti. Esu girdejusi nuomone tevu (draugu tarpe) kad ateina po darbo isklausyt info, kazka jei reik nusprest, susimest ir nori kuo greiciau namo. O su tom kavom laiko labiau sugaistama. Nors cia nuo tevu priklauso. Jei visi bendraujantys,ir ju nedaug (klase maza) tai ko nebut maloniai. Na bet jei klasej 25, kiti dar po du ateina, tai cia ta kava jiems... As praktikuoju susirinkime koki testuka atlikt, apklausos rezultatus paskelbt(pries susirinkima sugalvoju vaikam ar tevam koki klausimyna padalint. Po to neilgas pranesimas aktualia jiems tema ir einami klausimai. Tas mazdaug valanda, o po to jau pasilieka asmeniskai kas nori "dziaugsmais" pasidalint. Jei susirinkimu neispuciam , tevai sukande dantis nelaukia kada greiciau baigsis, tai jie ir nenustoja ju lankyt. Bent jau mano praktikoj taip
Atsakyti
Aš pirmam susirinkimui darau voratinklį - tėvai susipažįsta, prisistato, o tada, kai voratinklis jau supintas galima pasidalinti tipo pirmais - antrais, Pirmi - mokytojai, antri - tėvai. Tada voratinklio vidurį padedi lėlę (skudurinę lėlę, nemažą), paleidžia tėvai - lėlė laikosi prastokai, vėl visi paima. Tada paleidžia mokytojai- vėl vos laikosi. Reziume - gerų rezultatų pasiekti galime dirbdami kartu ir t.t.
Gal ir nelabai aiškiai čia parašiau doh.gif bet esu anksčiau rašius, gal kas jau ir bandėt ax.gif
Atsakyti