Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(Bites Rites @ 2013 09 11, 20:42)
Bet gi kiekviena mokykla turi pasitvirtinusi savo formą, kitokios rašyt negalima...

Nusiųsiu savo užpildytą, gal kuo pasinaudos. O ką jau ten kito labai besikursi?? Pasiekimai, gebėjimai irt.t.
Atsakyti
QUOTE(Bites Rites @ 2013 09 11, 20:42)
Bet gi kiekviena mokykla turi pasitvirtinusi savo formą, kitokios rašyt negalima...

ieskom ivairiu formu pavyzdziu, galima juk patvirtinti ir kita forma 4u.gif
Atsakyti
Vakare išlendu aš blond moteriškutė. blush2.gif Ruošiu pamokas, o parsinešusi mokytojos knygos tik pamokai skirtus lapus, pradžios neturiu. Gal kas galit pasakyti kaip skaitoma ta "Gilė Ydų šalyje" 2-oje klasėje? Pirmi metai dirbu su PUPA. Kaip suprantu turi ryt vykti skaitymas.

Bet jau pratybos, pratybos. Lietuvių neturiu, bet matematikos, tai doh.gif Tualetinis popierius, kitaip nepasakysi. Kaip nepatogu prieš tėvus. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mergelė: 11 rugsėjo 2013 - 20:55
QUOTE(Mergelė @ 2013 09 11, 21:53)
Gal kas galit pasakyti kaip skaitoma ta "Gilė Ydų šalyje" 2-oje klasėje?

Pirmoje klasėje skaitydama Bitę Mają kai ką praleisdavau (pasiruošdavau iš vakaro), o "Gilę..." skaičiau nieko nepraleisdama. Man tai nepatiko ta "Gilė", bet kad tos užduotys pratybose, nors kolegės kai kurios jas tiesiog praleidavo.
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 09 11, 20:53)
Gal kas galit pasakyti kaip skaitoma ta "Gilė Ydų šalyje" 2-oje klasėje? Pirmi metai dirbu su PUPA. Kaip suprantu turi ryt vykti skaitymas.

Klasė mano silpnoka, tai ne kažin ką per pamoką spėdavom. Tai „Gilę...“ skaitydavom per klasės valandėles ir aptardavom, kalbėdavom apie elgesį, kurdavom taisykles.
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 09 11, 18:03)
Sveikos visos 4u.gif

Mes turim 4 valandas darbui su klase.

tai jau neblogai
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 09 11, 20:59)
Pirmoje klasėje skaitydama Bitę Mają kai ką praleisdavau (pasiruošdavau iš vakaro), o  "Gilę..." skaičiau nieko nepraleisdama.  Man tai nepatiko ta "Gilė", bet kad tos užduotys pratybose, nors kolegės kai kurios jas tiesiog praleidavo.

QUOTE(Snaudale @ 2013 09 11, 21:14)
Klasė mano silpnoka, tai ne kažin ką per pamoką spėdavom. Tai „Gilę...“ skaitydavom per klasės valandėles ir aptardavom, kalbėdavom apie elgesį, kurdavom taisykles.

Dėkui.
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 09 11, 18:01)
laba,
prisireikė rašyti pritaikytą programą, bandau ieškoti pavyzdžių, bet tikriausiai ieškoti nemoku... lyg kažkada apie tai jau kalbėjote, bandžiau pašte ieškoti, bet nieko neradau...
gal turite kokių pavyzdukų?  4u.gif
(mūsų forma sakė labai sudėtinga, tai bandome ieškotis paprastesnių, gal ką patogesnio rasim...)

ačiū už iškeltą klausimą, tokia problema yra ir man.
QUOTE(arden @ 2013 09 11, 18:25)
man ryt mamadienis,

oi, kaip gerai. mums mamadienius atiduoda per atostogas
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 11, 19:13)
Sveikos,
gal aš su neprotingu klausimu...
Ar pas jus mokyklose būtini popieriniai ( tai yra atspausdinti popieriuje ) teminiai planai, ar užtenka pateikti elektroninį variantą?
Niekaip "neįkertu" prasmės juos spausdinti ir mokėti už tai pinigus, o paskui jie guli lentynoj nenaudojami doh.gif
Kaip ir XXI amžius, technologijos....  rolleyes.gif

spausdinam, o ką daryt? visokių minčių buvo, bet vistik pasiliko prie popierinio varianto
Atsakyti
Sveikos,
neapsisprendžiu, kokias eduk.programas Kaune pasirinkti. Variantai:
„Raganos Kankaros puota“
"Kodėl skrenda lėktuvai?"
„Lobio paieška Kauno IX forto požemių labirintuose“
Vaikai trečiokai. Gal jau kuri dalyvavote šiose programose? Gal turite pastabų? O gal dar ką nors pamatyti įdomaus Kaune galima?
Atsakyti
Mielosios, pasidalinkit patirtimi, kaip vedate tėvų susirinkimus? Su kava ir pyragais, su kažkokiais žaidimais, diskusijom grupėse ar dar kažkaip? Informacijos daug, ilgai sėdėti nesinori, nežinau kokią susirinkimo forma pasirinkt g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Gal kas turit ilgalaikį 2 klasės šokio planą?
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 12, 15:37)
Sveikos,
neapsisprendžiu, kokias eduk.programas Kaune pasirinkti. Variantai:
„Raganos Kankaros puota“
"Kodėl skrenda lėktuvai?"
„Lobio paieška Kauno IX forto požemių labirintuose“
Vaikai trečiokai. Gal jau kuri dalyvavote šiose programose? Gal turite pastabų? O gal dar ką nors pamatyti įdomaus Kaune galima?

Laba visoms,
nors pati esu vilnietė, bet visai neseniai žiūrinėjau IX forto edukacinių užsiėmimų pasiūlymus. Taip pat akis užkliuvo už lobio ieškojimo. tad ir man būtų įdomu, jei kas nors galėtų papasakoti plačiau. Tikrai atlėkčiau iš Vilniaus su krūva vaikų lotuliukas.gif
Atsakyti