Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(Jaša @ 2013 09 11, 18:24)
Nusiunciau savo pavyzdi. Kiek teko rasyt si forma man paprasciausia, juk cia vistiek tik popierizmas
O del popieriniu planu tai aciu D..... mes siolaikiskesnes ir nespausdinam, uztenka kompiuteryje turet. Net auditoriai ne visur praso popieriniu, pasiziuri i kompiuteri

4u.gif Sveikutes, šiais metai ir mes nespaudiname. Turime mokytojų knygas, internetinius. Taip nusprendėme metodiniame susirinkime. Be to šiais metais pradėjome naudoti el. dienynus naujas.tamo
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif
Skaitinėju nuolat, bet parašyti jėgų pritrūkstą ax.gif
labai jau tie pirmokiukai jėgų daug atima, o dar kai ateina 7 pamokos be jokio lango, tai namuose ką nors daryt tik pamiegojus galiu doh.gif

Trumpas minčių kratinys diskutuotom temom.
Sportinės aprangos aš nesirengiu. Dar kai mokiausi dėstytojas sakė, kad jei pamokoje esi taip apsirengus, kad gali parodyti kažkokį judesį, tada tinka ir kelnės ir džinsai, tik avalinė, kad sportinė būtų. Todėl tą dieną rengiuosi džinsais. Kulvirsčių nedemonstruoju, o visam kitam gerai.

Mes turim 4 valandas darbui su klase.

Popierinius planus spausdinam. Dar labai mėgstamas dalykas - kai visi atsispausdina, nusprendžia, kad reikia ką nors pakeisti. Ir vėl viską iš naujo doh.gif Čia kad turėtume ką veikti lotuliukas.gif

Pagaliau perkėliau nuotraukas į kompą. Tai į mečiau savo klasės rugsėjinį papuošimą ir dovanėles pirmokams (ačiū už kažkieno idėją rastą pašte 4u.gif )
Atsakyti
QUOTE(Jaša @ 2013 09 11, 18:24)
Nusiunciau savo pavyzdi. Kiek teko rasyt si forma man paprasciausia, juk cia vistiek tik popierizmas
O del popieriniu planu tai aciu D..... mes siolaikiskesnes ir nespausdinam, uztenka kompiuteryje turet. Net auditoriai ne visur praso popieriniu, pasiziuri i kompiuteri

ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
Gal pamenat ar yra paštuose įsidėmėtinos rašybos žodžiai g.gif Bandžiau ieškot, bet neradau ar nemoku rast ax.gif Reiktų tai, ką galima būtų atsispausdint ir pakabint klasėje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 rugsėjo 2013 - 18:48
Sveikutės,
Dėl planų, tai sėkmingai spausdiname ir net nekyla diskusijų,kad galim turėti elektroninius, nes kai atvažiuoja išmanieji tikrintojai jiems turi sunešti visas papkutes su planaisir net ne vienų metų. Mes gi tos profesijos žmogučiai ir viską kaupiame reikia ar nereikia.
Atsakyti
QUOTE(zuzanele @ 2013 09 11, 19:47)
Gal pamenat ar yra paštuose įsidėmėtinos rašybos žodžiai g.gif Bandžiau ieškot, bet neradau ar nemoku rast ax.gif Reiktų tai, ką galima būtų atsispausdint ir pakabint klasėje.

Yra pačiame pirmajame pašte kur be numerio gilės su įsidemėtins rašybos žodžiais . Labai gražios. Jei nerasire rašykite tai permesiu į 1 paštą.
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 09 11, 21:00)
Yra pačiame pirmajame pašte kur be numerio gilės su įsidemėtins rašybos žodžiais . Labai gražios. Jei nerasire rašykite tai permesiu į 1 paštą.

Man irgi reiktų. Gal galima į 1 paštą, nerandu blush2.gif
Aš matyt modifikuota doh.gif nerandu. Gal galima bent datą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivajazz: 11 rugsėjo 2013 - 19:13
QUOTE(janiku @ 2013 09 11, 20:00)

Ačiū. Radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivajazz @ 2013 09 11, 20:10)
Man irgi reiktų. Gal galima į 1 paštą, nerandu blush2.gif
Aš matyt modifikuota doh.gif nerandu. Gal galima bent datą  ax.gif

yra 1 pašte persiunčiiau gal autorė nesupyks , nes bus greičiau
Atsakyti
QUOTE(janiku @ 2013 09 11, 21:24)
yra 1 pašte persiunčiiau gal autorė nesupyks , nes bus greičiau

Ačiū labiausiai mirksiukas.gif tikrai labai thumbup.gif
Ačiū autorei 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 09 11, 17:01)
laba,
prisireikė rašyti pritaikytą programą, bandau ieškoti pavyzdžių, bet tikriausiai ieškoti nemoku... lyg kažkada apie tai jau kalbėjote, bandžiau pašte ieškoti, bet nieko neradau...
gal turite kokių pavyzdukų?  4u.gif
(mūsų forma sakė labai sudėtinga, tai bandome ieškotis paprastesnių, gal ką patogesnio rasim...)

Galiu mūsų mokyklos pritaikytos programos formą tau atsiųsti. Parašyk man i až 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(simba3 @ 2013 09 11, 20:40)
Galiu mūsų mokyklos pritaikytos programos formą tau atsiųsti. Parašyk man i až 4u.gif

Bet gi kiekviena mokykla turi pasitvirtinusi savo formą, kitokios rašyt negalima...
Atsakyti