Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

laba,
prisireikė rašyti pritaikytą programą, bandau ieškoti pavyzdžių, bet tikriausiai ieškoti nemoku... lyg kažkada apie tai jau kalbėjote, bandžiau pašte ieškoti, bet nieko neradau...
gal turite kokių pavyzdukų? 4u.gif
(mūsų forma sakė labai sudėtinga, tai bandome ieškotis paprastesnių, gal ką patogesnio rasim...)
Atsakyti
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 09 11, 17:01)
laba,
prisireikė rašyti pritaikytą programą, bandau ieškoti pavyzdžių, bet tikriausiai ieškoti nemoku... lyg kažkada apie tai jau kalbėjote, bandžiau pašte ieškoti, bet nieko neradau...
gal turite kokių pavyzdukų?  4u.gif
(mūsų forma sakė labai sudėtinga, tai bandome ieškotis paprastesnių, gal ką patogesnio rasim...)

nusiunčiau į paštą mirksiukas.gif

man ryt mamadienis, grįžta vyras iš misijos, važiuosiu naktį į zoknius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 09 11, 18:25)
nusiunčiau į paštą  mirksiukas.gif

man ryt mamadienis, grįžta vyras iš misijos, važiuosiu naktį į zoknius smile.gif

Ir duoda? g.gif Kas tave vaduoja?
Atsakyti
QUOTE(arden @ 2013 09 11, 17:25)
nusiunčiau į paštą  mirksiukas.gif

labai ačiū - studijuosiu smile.gif kadaise rašiau modifikuotą, bet labai seniai...

o tai tikra šventė visai šeimynėlei thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(linastri @ 2013 09 11, 17:37)
Ir duoda? g.gif  Kas tave vaduoja?

drinks_cheers.gif Man tai neduodavo su mintim, kad "ir taip daug atostogų turit" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 11, 18:47)
drinks_cheers.gif  Man tai neduodavo su mintim, kad "ir taip daug atostogų turit"  doh.gif

Man pačiai to nereikėjo, bet kai viena kolegė domėjosi, tai atsakyta kažkaip buvo panašiai-ar tai daug atostogų, ar diena darbo trumpa.
Atsakyti
Sveikutės, gal kas norėtų sudalyvauti

http://www.vpu.lt/Ne...a...3439&Mode=2
Atsakyti
Sveikos,
gal aš su neprotingu klausimu...
Ar pas jus mokyklose būtini popieriniai ( tai yra atspausdinti popieriuje ) teminiai planai, ar užtenka pateikti elektroninį variantą?
Niekaip "neįkertu" prasmės juos spausdinti ir mokėti už tai pinigus, o paskui jie guli lentynoj nenaudojami doh.gif
Kaip ir XXI amžius, technologijos.... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 11, 17:13)
Sveikos,
Ar pas jus mokyklose būtini popieriniai ( tai yra atspausdinti popieriuje ) teminiai planai, ar užtenka pateikti elektroninį variantą?
Niekaip "neįkertu" prasmės juos spausdinti ir mokėti už tai pinigus, o paskui jie guli lentynoj nenaudojami doh.gif
Kaip ir XXI amžius, technologijos....  rolleyes.gif

Labas, visoms,
Gvadalupe, juk tu mokytoja, pinigų turi neskaičiuoti. Kaip gi tau toks klausimas galėjo pasistoti? rolleyes.gif g.gif Aišku, kad spausdinam. Nes mokytojai uždirba daug ir dirba tik pusė dienos, ir atostogas ilgas turi.
Mes tai dar kiek prispausdinam charakteristikų, įvairių formų. Pasikeičia tik viena grafa ir varom, nors informacija ta pati. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 11, 18:13)
Sveikos,
Kaip ir XXI amžius, technologijos....  rolleyes.gif

Sutinku, kad popierinis variantas visai nereikalingas, dulka stalčiuje. Bet, deja, iš mūsų to reikalauja. O dar sako, kad popierizmas mažinamas mokyklose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2013 09 11, 18:18)
Labas, visoms,
Gvadalupe, juk tu mokytoja, pinigų turi neskaičiuoti. Kaip gi tau toks klausimas galėjo pasistoti? rolleyes.gif  g.gif Aišku, kad spausdinam. Nes mokytojai uždirba daug ir dirba tik pusė dienos, ir atostogas ilgas turi.

thumbup.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif

Sveikos 4u.gif Juokas pro ašaras unsure.gif Tikrai taip atrodo, kas su tuo "nesusidūręs".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzanele: 11 rugsėjo 2013 - 17:29
QUOTE(leliuko_mama @ 2013 09 11, 17:01)
laba,
prisireikė rašyti pritaikytą programą, bandau ieškoti pavyzdžių, bet tikriausiai ieškoti nemoku...

Nusiunciau savo pavyzdi. Kiek teko rasyt si forma man paprasciausia, juk cia vistiek tik popierizmas

O del popieriniu planu tai aciu D..... mes siolaikiskesnes ir nespausdinam, uztenka kompiuteryje turet. Net auditoriai ne visur praso popieriniu, pasiziuri i kompiuteri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jaša: 11 rugsėjo 2013 - 17:28