Įkraunama...
Įkraunama...

Čia plepa šaunio pradinukės, 44 tema

QUOTE(agė-melagė @ 2013 09 09, 20:42)

O aš jau jaučiausi išsigimėle, kuri nesupranta, kad, cituoju, "mergaitės turi turėt paslapčių nuo berniukų".
Bet tikrai, paklausius tėvų, gali išdurnėt...

Mes irgi visi kartu persirengiam 4u.gif , būtų gerai, kai atsiranda drovių vaikų, kad galėtų atsiskirti, bet...nėra tokių sąlygų, tai ką dabar daryt ax.gif , pamenu buvo tokia mergaičių grupelė,kurios viena kitą pridengdavo bigsmile.gif ,kažkaip nebuvo dėl to bėdos 4u.gif ,bet gal tie tavo tėveliai norėtų įrengti klasėje širmą? Pasiūlyk biggrin.gif , paskui galėsit lėlių teatrą daryt biggrin.gif
Atsakyti
Į 1 paštą išsiunčiau Gilės pratybų 3 kl. 1-17 psl.
Atsakyti
QUOTE(Vaivorytė @ 2013 09 09, 21:06)
gal tie tavo tėveliai norėtų įrengti klasėje širmą? Pasiūlyk biggrin.gif , paskui galėsit lėlių teatrą daryt biggrin.gif

bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif IDĖJŲ IDĖJA biggrin.gif biggrin.gif TAIP IR PADARYSIU tongue.gif NORS KLASĖJ IR NĖRA VIETOS, BET BŪTINAI PASIŪLYSIU
AČIŪ UŽ IDĖJĄ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, priminkit kiek turi būti žmogaus saugos temų 1-4 kl. Ar 14 ar 16?
Atsakyti
siandien ir asapie sirma pagalvojau, kai vaikai persirenginejo. ar gal jau reiks siulyt atskirai mergaitems ir berniukams persirenginet. maziukai vis rengiasi kartu, o vyresni atskirai.
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 09 09, 18:17)
Sveikutės
O dabar aš turiu klausimėlį cool.gif  Kur jūsų pradinukai persirengia kūno kultūrai? biggrin.gif

Sveikos smile.gif
Maniškiai persirengia klasėje. Mačiau, kad kai kurios kolegės pirmiau leidžia pasiruošti berniukams, po to vyrukai kantriai palaukia už klasės durų, kol mergaitės ruošiasi puošiasi pamokai.

Šiandien turiu porą pasiūlymų aktyviai nusiteikusioms kibti į papildomus darbus:
1) dėl dalyvavimo projekte „Tyrėjų naktis 2013“(pašte rasite detalią info)
2) dėl iniciatyvos „Švarių rankų šokis 13“
http://www.ulac.lt/n...-ranku-sokis-13
Atsakyti
Gal turit kokių idėjų gimtadienio šventei klasėje? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smilga1972 @ 2013 09 09, 06:55)
Sveikutės  4u.gif . Mergaitės, kurios esat vedę kompiuteristų būrelius, gal galit pasidalinti patirtim, kokią naudojot madžiagą (literatūra, internetinės nuorodos ir t.t.)? Šiemet pirmi metai turėsiu, niekada nevedus, tai nežinau nei kaip dirbti  doh.gif .

Siunčiu planą ir programą.
Atsakyti
QUOTE(Gvadalupė @ 2013 09 10, 15:26)
Siunčiu planą ir programą.

Ačiūūūūū 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės, vėl aš turiu kl., šį kartą toms, kurios teminius į tamo rašot. Kaip reikia pildyt, kad plane matytųsi kurso apimties valandų skaičius? g.gif
Oi nebereikia, jau radau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agė-melagė: 10 rugsėjo 2013 - 16:01
QUOTE(agė-melagė @ 2013 09 10, 16:51)
Sveikutės, vėl aš turiu kl., šį kartą toms, kurios teminius į tamo rašot. Kaip reikia pildyt, kad plane matytųsi kurso apimties valandų skaičius? g.gif
Oi nebereikia, jau radau ax.gif

Kaip gerai, kad nors šito mums nereikia doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agė-melagė @ 2013 09 09, 17:17)
Sveikutės
O dabar aš turiu klausimėlį cool.gif  Kur jūsų pradinukai persirengia kūno kultūrai? biggrin.gif

labas, mano klasėje (šioj laidoj) didelių priekaištų kol kas nėra (nežinia kaip dar ateity bus), kad rengiais kartu visi klasėje, tačiau ir pati matau, kad greit mergaitės pradės gėdytis berniukų, reiks kažkaip tą dalyką spręsti kartu su tėveliais. O kol dar niekas nieko-ramu, tai taip ir lieka.
O kur jūs pačios persirengiate kūno kultūros pamokai?
Atsakyti