Nu blyn, bandžiau garint kaip pas rusaites parodyta, dėmės. Nebežinau jau ką ir daryt. pačiai nesigauna, reiks pas Rasą nešti.
Mergaitės, turiu klausimą, ar jus plaunat šilką prieš pradėdamos darbą? Seniau dirbau su dekotexos šilku viskas buvo gerai ir su neplautu. Dabar pirkau kitur ir man kyla klausimas gal dėl to šaibom eina darbai paskutiniai?
Vo kokia saunia moderatore turim kaip graziai viskas paaiskinta
Uoj, Daivut, pasizadejau keliom merginom skarytes kaledom nupiesti, tai teks teseti pazadus viskas bus vaikiskais motyvais, tai gal bus linksmiau piesti ieskau skareliu, su vaiku nelb kur per parduotuves iseinu, na bet nieko teks vaziuoti kazkur ieskot i miesta vyra pasikinkysiu i pagalba
Tavo Jurginele nuostabi.. kaip ir visi kiti darbai
QUOTE(daivaV @ 2013 10 20, 10:51)
ELIJA gal greit pamatysiu ir tavo naujų darbukų??????? laaaaabai laukiu!!!!!!
Uoj, Daivut, pasizadejau keliom merginom skarytes kaledom nupiesti, tai teks teseti pazadus viskas bus vaikiskais motyvais, tai gal bus linksmiau piesti ieskau skareliu, su vaiku nelb kur per parduotuves iseinu, na bet nieko teks vaziuoti kazkur ieskot i miesta vyra pasikinkysiu i pagalba
Tavo Jurginele nuostabi.. kaip ir visi kiti darbai
ELIJA ačiū mažutėle lauksiu tavo gerietiškų darbukų
tavi aš visada skalbiu prieš piešiant, ne tik geriau liejasi dažai, tačiau ir šilkas susitraukia kiek jam reikia ir daugiau plaunant išlieka jau tokio dydžio kaip yra. Bet tai tikriausiai daugiau tankesniems šilkams... tankesniam habotai, krepdešinui, satinui ponge neplaudavau.
tavi aš visada skalbiu prieš piešiant, ne tik geriau liejasi dažai, tačiau ir šilkas susitraukia kiek jam reikia ir daugiau plaunant išlieka jau tokio dydžio kaip yra. Bet tai tikriausiai daugiau tankesniems šilkams... tankesniam habotai, krepdešinui, satinui ponge neplaudavau.
Tai dėl storesnių medžiagų viskas aišku, geriau skalbti, o aš vis su ponge pralėkiu. Reiks išskalbti kokią skarą, ant greičio paliet ir žiūrėt kas gausis fiksuojant
Sveikos. Oi kas čia darosi pas mane kompas stiginėjo, tai nelabai galėjau savo pastebėjimus parašyti, o dabar po kelių dienų jau galima šiek tiek ramiau į viską reaguoti. Su moderatore išsiaiškinot - nebe komentuosiu, o vat Defliunes atveju, tai neduok dieve galima tik užjausti. Pfui, kaip purivinais batais per švarias grindis. Na nepatiko, mandagiai atsisakyk, autorius gal nuliūs bet supras...o šitaip Ech belieka ateičiai augintis storą odą, jei dar kada pasikartotų, nors jaučiu bet kuriai gali atsitikti, o tie žmonės "prie meno" tooookie jautrūs. Aš tikrai naktį nemiegočiau jei man taip : dar ir paverkčiau....
DaivaV gražu kaip visada, čia aš apie tavo žaliaakę Jurginukę
Tavi, užuojauta dėl nesekmės...tačiau dėl ko tau neišsigarina? Tu dengi ant viršaus tuo "bliūdu" iš folijos? Aš tai ne. Va kaip tik vakar išgarinau, nedidelį gabaliuką šilko, jo čia net nerodysiu ten tik paletė spalvų ir šiaip eksperimentai viskas tvarkoje , jokių nubėgimų
DaivaV gražu kaip visada, čia aš apie tavo žaliaakę Jurginukę
Tavi, užuojauta dėl nesekmės...tačiau dėl ko tau neišsigarina? Tu dengi ant viršaus tuo "bliūdu" iš folijos? Aš tai ne. Va kaip tik vakar išgarinau, nedidelį gabaliuką šilko, jo čia net nerodysiu ten tik paletė spalvų ir šiaip eksperimentai viskas tvarkoje , jokių nubėgimų
Nedengiau jokiu bliudu, įtariu turi reik6mės neskalbta medžiaga. savaitgali paeksperimentuosiu dar.
Įkeliu nefiksuotą darbą, tai spalvos pačios suprantat ir fotkinau dabar ryte.
Dar nenutariau man patinka ar ne.
Detalių irgi nelabai žiūriu matos
Įkeliu nefiksuotą darbą, tai spalvos pačios suprantat ir fotkinau dabar ryte.
Dar nenutariau man patinka ar ne.
Detalių irgi nelabai žiūriu matos
Tavi tada keista išties. Aš irgi medžiagos neskalbiau....Gaila tavo paskutinio darbo nuotraukos labai geltonos, nesuprantu spalvų, jaučiu yra visai ne taip kaip matosi Savaitgalį turiu vilties užbaigti savo "kankynę" Ot vargstu, medžiaga - krepdešinas - persišviečia, nė velnio nesuprantu spalvos intensyvumo tapau vakarais, šviesa dirbtinė Ai, vienas vargas, nežinia kas gausis.
QUOTE(~ella~ @ 2013 10 25, 09:07)
Tavi tada keista išties. Aš irgi medžiagos neskalbiau....Gaila tavo paskutinio darbo nuotraukos labai geltonos, nesuprantu spalvų, jaučiu yra visai ne taip kaip matosi Savaitgalį turiu vilties užbaigti savo "kankynę" Ot vargstu, medžiaga - krepdešinas - persišviečia, nė velnio nesuprantu spalvos intensyvumo tapau vakarais, šviesa dirbtinė Ai, vienas vargas, nežinia kas gausis.
tai fotkinta septintą ryto ir pati žinai garinami dažai visai neryškus kol nefiksuoti, todėl ir vaizdas toks. Rodau tik pačią kompoziciją, visą kita bus vėliau, jei normaliai užsifiksuos
Kodel jus teigiat, kad garinami dazai isryskeja po garinimo . kai tapydavau garinamais, tai tikrai nieko tokio nepastebejau
QUOTE(naca @ 2013 10 25, 14:04)
Kodel jus teigiat, kad garinami dazai isryskeja po garinimo . kai tapydavau garinamais, tai tikrai nieko tokio nepastebejau
Na kiek man teko su dupoint dažais dirbti tai geltona, oranžinė tikros spalvos pasirodo po garinimo, taip pat caramelė, kai kurios raudonos tikras atspalvis pasimato užfiksavus. Na gal čia mano nuomonė
Gal nuo dazu priklauso . As dirbau su rusiskais, tai nepastebejau skirtumo.