Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Defliune komentarą palaikau 100%
nei viena iš mūsų prekyba neužsiiminėjom, vienos prašė pagalbos - kitos pasisiūlė pasidalinti nenorėdamos užsidirbti, o norėdamos padėti.
taip pat šilko tapyboje svarbu žinoti kaip ir kokie dažai, kontūrai veikia, kaip su jais dirbti, tam turim nurodyti priemonių gamintojus. Nurodydami juos mes taip pat neužsiimam jų platinimu, o mokomės. Šis skyrelis ir yra sukurtas tam, kad padėtumėm viena kitai, kauptumėm patirtį.
Noriu paklausti - šioje temoje leidžiama tik dėti savo darbus be jokių aprašymų apie naudotų priemonių pavadinimus? bet tada tai bus tik nupieštų darbų paroda, o ne patirties kaupykla g.gif 4u.gif
...kur galima būtų gauti pigiau vienos ar kitos prekes manau dalinasi visi..... ir Jūs 4u.gif ir tai taip pat nėra prekyba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 19 spalio 2013 - 14:06
QUOTE(Defliune @ 2013 10 19, 13:13)
Manau, visos cia esancios visa tai supranta, bet kai dalinames, kur galima butu gauti pigiau vienos ar kitos prekes susijusios su silko tapyba, tai prekyba, tarpininkavimas?
Jei klausiame, kas galetu paskolinti silko? - tai prekyba?
Suprantu, jeigu postas susijes tiesiogiai - parduodu ta ir ta, tai tada manau, tikrai nei vienam nekiltu klausimu, bet kitais atvejais, manau, kad daug kam didelis klaustukas, bet aisku, ka mes stebetojai galime padaryti, jusu zodis paskutinis  4u.gif

Matai mano vienas postas irgi buvo apie tai. Skaitau kad mums yra svarbu žinoti kur galima gauti pigiai, tų medžiagų panaudojimą/ Taip pat svarbu pamokos, o moderatorėms kažkodėl atrodo tai reklamna kitų tinklalapių, nors pačios mokymų neveda. Tai gaunas nei sau nei kitam. Puikiai yra žinioma, kad apatinė rankdarbių temos tai yra pardavimai. Jos laikosi. Todėl ir siūlau keltis į facebook'ą atvirą temą padaryti. Ten nieks nenurodijėja kad negali dalintis pamokom ar kur pigiai nupirkai.
Gaila aišku būtų palikti supermamka, bet čia jau vyksta aiškūs perlenkimi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 19 spalio 2013 - 14:29
Aš parašiau, kad palaikau Tavi komentarą 100 proc. Kadangi Tavi pašalino, tai ir mane iš paskos lotuliukas.gif lotuliukas.gif NIEKO NEREKLAMAVAU IR NEPIRKAU IR NESIŪLIAU. g.gif g.gif JEI IŠ ŠIO FORUMO PASIŠALINS IR TOS KELIOS DARBŠTUOLĖS FORUMUI AMIN. doh.gif doh.gif
Atsakyti
Dalintis (ką kur perkate, kaip gaminate) galite, bet parduodu, prekiauju, darau užsakymus, kas gali pagaminti yra netoleruotini. Ne tik šioje temoje.
Atsakyti

QUOTE(Tomienė @ 2013 10 19, 19:21)
Dalintis (ką kur perkate, kaip gaminate) galite, bet parduodu, prekiauju, darau užsakymus, kas gali pagaminti yra netoleruotini. Ne tik šioje temoje.

Atsiprasau Gerb.moderatores, uz gincus turbut busiu isspirta is forumo, taciau nesupratau, kodel buvo pasalintas mano komentaras. As tik paklausiau, ar kuri nors is merginu turi skareliu, bet nebuvo zodzio nei "pirksiu" nei "parduosiu", o apie kainas is vis nei kalbos nebuvo. smile.gif
Na, anyway, tik nefaina, kad kitose temose moteriskes kanda viena kitai gerkles, o cia uz tokias smulkmenas trinate. wink.gif
Atsakyti
Elija, visada viską galima išsiaiškinti aiškinimosi būdu smile.gif Aš, kaip ir Jūs, taip pat privalau laikytis forumo taisyklių.
Mano pareiga prižiūrėti šiuos skyrelius, gesinti barnius, neleisti šmeižti narių, neleisti prekybos ir pan. Ir "išspirti" nieko neketinu smile.gif

Esate protingos, darbščios merginos, kuriančios nepakartojamus grožius. Kurkite ir leiskite kitiems grožėtis Jūsų darbais 4u.gif

Jei turite kažkokių klausimų - drąsiai galite rašyti ir až.
Atsakyti
Ger. moderatore, mes aišku laikysimės forumo taisyklių, labai jau nebarkit jei kas ir praslys. Kartais beieškodamas reikiamos priemonės būni tikroj nevilty. Pvz Defliunė atvejis, na ten aplamai siaubo sapnas gavos su užsakovę, bet turiu galvoj jos paieškas krepdešino.
Defliune, gal tavo istoriją įkelt į facebook'ą, manau bus įdomu smile.gif Neminėt tavęs, tiesiog istoriją, būtų nebloga pamoka
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 20 spalio 2013 - 07:52
QUOTE(tavi @ 2013 10 20, 07:51)
Ger. moderatore, mes aišku laikysimės forumo taisyklių, labai jau nebarkit jei kas ir praslys. Kartais beieškodamas reikiamos priemonės būni tikroj nevilty. Pvz Defliunė atvejis, na ten aplamai siaubo sapnas gavos su užsakovę, bet turiu galvoj jos paieškas krepdešino.
Defliune, gal tavo istoriją įkelt į facebook'ą, manau bus įdomu smile.gif Neminėt tavęs, tiesiog istoriją, būtų nebloga pamoka

As dar vis ieskau, jau kitam uzsakymui...
o del istorijos, man tai paciai pamoka, tiesiog, jei sirdis sako, kad zmogus konfliktiskas, nesiimti darbo ir viskas
Istorijos platinti nenoreciau, tik su jumis pasidalinau, jei ji prasys kitu darba padaryti, nes ji tikrai ieskos Kaledoms, pati minejo

As turiu dar viena istorija su mano mergyte darzelyje. Dukrai rudenio pradzioje uzdejau sifono salikeli ant kaklo, kad silta butu. Kai pasiminejau is darzelio, aukletoja sako, kad as nedeciau vaikui ant kaklo visokios cia sintetikos, nes jokios naudos is to. As pasakiau, kad tai naturalaus silko sifono salikelis, bet ar ji mane suprato, ar ne, nesigilinau.

Daugelis mano sutiktu zmoniu labia mazai zino apie silku ivairove. Vieniems sifonas yra sintetika, kitiems - satinas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 20 spalio 2013 - 09:10
ištiesų daug žmonių nesigaudo audiniuose... tačiau visada stengiuosi paaiškinti kuo skiriasi, kaip atskirti ir panašiai 4u.gif
susidūriau su tokia istorija biggrin.gif viena mergytė parduotuvėje pamatė audinį kurio pavadinimas satinas, baisingai apsidžiaugusi nusipirko, nes jo kaina buvo baisingai maža palyginus su natūraliu šilko satininiu audiniu doh.gif nesigilino, kokios sudėties satinas... piešė ir... aišku, dažai netiko, šalikėlį sugadino... niekaip suprasti negalėjo, kad satinas gali būti ir medvilninis, ir sintetinis, na ir šilkinis, kad taip vadinamas tam tikras siūlų perpynimas audinyje, o patys siūlai gali būti įvairios sudėties biggrin.gif

Defliune... o ar galėtum parašyti tos moterytės vardą... na... laaaaabai nenorėčiau ant kalėdų su tokiu žmogum susidurti... 4u.gif
Atsakyti
Parašiau į až smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2013 10 20, 10:41)
Parašiau į až smile.gif

ačiū mažute 4u.gif patikėk.. daugiau nuostabių žmonių nei tokių!!!! na... tikriausiai ir pati tą žinai... praeis, užsimirš. Tik nenuleisk rankų - noriu toliau grožėtis tavo darbukais wub.gif

ELIJA gal greit pamatysiu ir tavo naujų darbukų??????? laaaaabai laukiu!!!!!!

vat... idėsiu savo paveiksliuką... su Jurginėle biggrin.gif
sunku buvo, satinas 19,5mm, laaaabai tankus. Piešiau AvantGarde garinamais dažais, Davydovo juodu benzininiu kontūru (100% šilkas (Crepe Back Silk Satin (Charmeuse) 19.5 mm) 50x70 cm)
user posted image

user posted image

dar vieną dabar piešiu, tik didesnį paveikslą ir ne ant satino - jo bijot pradėjau.... Didelio panorėjo, tik... po LT pašto pokštų nežinia kaip bus... ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 20 spalio 2013 - 10:02
QUOTE(Defliune @ 2013 10 20, 09:41)
Parašiau į až smile.gif

Męstelk ir man , nenorėčiau su ta ponia susidurti
Atsakyti