Daiva, atidėk tą darbą, gal po kiek laiko sugalvosi kaip užmaskuoti
ačiū ~ella~, tavi už paguodos žodelius... kažkaip niekaip suprasti negaliu skalbiau šilką kaip visada prieš piešiant, na... ir viskas kitas kaip įprastai.. tas ir blogiausia, kad nesuprantu priežasties greit aplamai bijosiu ant satino piešti
ai... bala nematė, viskas gerai
ai... bala nematė, viskas gerai
sveikos silkininkes
noriu pasidalinti skaudzia patirtimi, pamenate, as cia ieskojau krepdesino salikelio skubiam darbui atlikti, per visa Vilniu laksciau ieskojau. Turejau uzsakyma, padarytas poniai is Kauno, susitarem del kainos, silko dydzio. Zmogus net is Kauno atvaziavo, kad tik pamatyti, ka perka. Susitikus uzsakove pasake, kad krepdesinas yra sintetika ir kad tapyta ne ant silko. Paaiskinau apie silko skirtumus ir pan. Turbut jai jau tai nepatiko. Ji grizo namo, pamatavo salikeli, parase laiska, kad as ja apgavau, kad internete mano darbai pigesni uz toki pati dydi. Paaiskinau, kad jei jai netinka ji gali ji grazinti. As kaip kurejas nustaciau kaina, ji su dydziu ir kaina sutiko. Tada ji mane isvadino arogantiska, gobsia dviveide, kuri tik uzdarbiauja is zmoniu ir pan.
Ar aš kažko nesuprantu? ar ne pats kūrėjas nusprendžia kiek jo darbas vertas, pirkėjas gali pirkti arba nepirkti, niekas nieko nevercia ir ginklo prie galvos nelaiko, bet taip apkalbineti tikrai yra negarbinga
noriu pasidalinti skaudzia patirtimi, pamenate, as cia ieskojau krepdesino salikelio skubiam darbui atlikti, per visa Vilniu laksciau ieskojau. Turejau uzsakyma, padarytas poniai is Kauno, susitarem del kainos, silko dydzio. Zmogus net is Kauno atvaziavo, kad tik pamatyti, ka perka. Susitikus uzsakove pasake, kad krepdesinas yra sintetika ir kad tapyta ne ant silko. Paaiskinau apie silko skirtumus ir pan. Turbut jai jau tai nepatiko. Ji grizo namo, pamatavo salikeli, parase laiska, kad as ja apgavau, kad internete mano darbai pigesni uz toki pati dydi. Paaiskinau, kad jei jai netinka ji gali ji grazinti. As kaip kurejas nustaciau kaina, ji su dydziu ir kaina sutiko. Tada ji mane isvadino arogantiska, gobsia dviveide, kuri tik uzdarbiauja is zmoniu ir pan.
Ar aš kažko nesuprantu? ar ne pats kūrėjas nusprendžia kiek jo darbas vertas, pirkėjas gali pirkti arba nepirkti, niekas nieko nevercia ir ginklo prie galvos nelaiko, bet taip apkalbineti tikrai yra negarbinga
QUOTE(Defliune @ 2013 10 19, 10:15)
sveikos silkininkes
liūdna ir pikta kai tokie žmonės gadina nuotaiką ir apsmerkia visaip neteisingai. Defliune, padarėt tikrai viską sąžiningai ir teisingai, nugis galėjo neimti ir nemokėti tų pinigėlių jei kažkas nepatiko, ar tegul grąžiną tada darbelį, bet čia esmė ne tame manau, o tame kad paburbėti, įgelti, apšmeižti, prisikabinti prie kažko, pakonfliktuoti. Iš Kauno mat važiuoti nebuvo brangu, o čia kabinėjasi pati nežinodama prie ko. Kaina ne tik nuo dydžio gi priklauso, bet ir nuo šilko, ir tapybos technikos. Ir tik mes kūrėjai sprendžiam kiek vertas kiekvienas darbelis, nes tik mes žinom kiek visko į jį įdėta. Nu labai nesmagu, aš šioj vietoj nusispjaučiau, palinkėčiau mintyse jai gero nešiojimo ir pabandyčiau pamiršti.
Defliune... jetau... vat ir trūksta žodžių.... esu susidūrus su įvairiomis situacijomis, tačiau taip dar nebuvo...
čia juk ne keksiukai didesni ir mažesni tokio pat dydžio vieną piešinį gali piešti mėnesi, o kita kelias dienas... jei užsakovė abejoja dėl audinio sudėties - lai padegina kamputį ir tada bus viskas aišku ar sintetika tai, ar šilkas...
nuoširdžiai užjaučiu manau vis tik yra daugiau nuoširdžių, šiltų žmonių nei tokių... ir jie iš tiesų ir skatina toliau kurti, džiaugtis šilku
nosį aukštyn ir pasistenk atsiriboti nuo blogų emocijų!!!!!!!
čia juk ne keksiukai didesni ir mažesni tokio pat dydžio vieną piešinį gali piešti mėnesi, o kita kelias dienas... jei užsakovė abejoja dėl audinio sudėties - lai padegina kamputį ir tada bus viskas aišku ar sintetika tai, ar šilkas...
nuoširdžiai užjaučiu manau vis tik yra daugiau nuoširdžių, šiltų žmonių nei tokių... ir jie iš tiesų ir skatina toliau kurti, džiaugtis šilku
nosį aukštyn ir pasistenk atsiriboti nuo blogų emocijų!!!!!!!
mergaites, aciu uz palaikyma stengiuosi pamirsti... ir kurti toliau
Daivut, mano patirtis su konturu ant silko tokia, kad kartais buna, kad konturas guledas, nusistovi klijai ir dazai, atrodo, kad pasidengia gerai, bet isgarinus, ziu, o kai kuriose vietose nusilupo, bet cia butent tik ant satino, manau, kad tiesiog jis neprasiskverbe giliau, metalizuotos daleles neilindo i audekla
as nauduoju buteliukus, supilu, suplaku ir pirmyn
bet su satinu nelabai draugauju, dirbu ant jo tik su vasku
Daivut, mano patirtis su konturu ant silko tokia, kad kartais buna, kad konturas guledas, nusistovi klijai ir dazai, atrodo, kad pasidengia gerai, bet isgarinus, ziu, o kai kuriose vietose nusilupo, bet cia butent tik ant satino, manau, kad tiesiog jis neprasiskverbe giliau, metalizuotos daleles neilindo i audekla
as nauduoju buteliukus, supilu, suplaku ir pirmyn
bet su satinu nelabai draugauju, dirbu ant jo tik su vasku
Linute manau tu teisi dėl kontūro... ačiū o satinas ištiesų sudėtingas reikalas....
parašiau daugiau, tačiau persigalvojau... pasilaikysiu savo sau apie šalinamus komentarus... liūdna ir tiek
parašiau daugiau, tačiau persigalvojau... pasilaikysiu savo sau apie šalinamus komentarus... liūdna ir tiek
Defliune, užjaučiu. Žinoma galima buvo įmęsti medžiagos kas tai yra krepdešinas, bet ko gero tai nepadėtų.
Apie postų šalinimą, šiandien vėl vieną pašalino
Panos gal persikeliam į facebooką? Atidarom temą ir dalinamės viskuo
QUOTE(tavi @ 2013 10 19, 13:19)
Mano palaikantį komentarą irgi pašalino O ką mes stebėtojai veiksim
Mona, idomu ka tokio paraset, kad moderatoriams uzkliuvo tas komentaras
Gal moderatoriai galetu pakomentuoti, gal kokiu zodziu negalima vartoti, pavyzdziui "pirkti", "parduoti", "reklama" ir pan.
Nes man tai tikrai neaisku....
Gal moderatoriai galetu pakomentuoti, gal kokiu zodziu negalima vartoti, pavyzdziui "pirkti", "parduoti", "reklama" ir pan.
Nes man tai tikrai neaisku....
i | Merginos, visi komentarai, susiję su prekyba, tarpininkavimu yra šalinami remiantis forumo ir skyrelio taisyklėmis. Jokie Jūsų darbai nėra šalinami. Rankdarbių prekybai yra atskiras skyrelis, bendriems užsakymams yra Internetinių parduotuvių skyrelis. Prašau laikytis elementarių forumo taisyklių ir nesusipratimų nekils. Niekas nedraudžia dalintis patirtimi, aptarimais, bet prekybai yra atskiras skyrelis. |
Manau, visos cia esancios visa tai supranta, bet kai dalinames, kur galima butu gauti pigiau vienos ar kitos prekes susijusios su silko tapyba, tai prekyba, tarpininkavimas?
Jei klausiame, kas galetu paskolinti silko? - tai prekyba?
Suprantu, jeigu postas susijes tiesiogiai - parduodu ta ir ta, tai tada manau, tikrai nei vienam nekiltu klausimu, bet kitais atvejais, manau, kad daug kam didelis klaustukas, bet aisku, ka mes stebetojai galime padaryti, jusu zodis paskutinis
Jei klausiame, kas galetu paskolinti silko? - tai prekyba?
Suprantu, jeigu postas susijes tiesiogiai - parduodu ta ir ta, tai tada manau, tikrai nei vienam nekiltu klausimu, bet kitais atvejais, manau, kad daug kam didelis klaustukas, bet aisku, ka mes stebetojai galime padaryti, jusu zodis paskutinis