Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

pašnekutė doh.gif vis galvojau apie tavo darbuka ir... pamirsau parasyti... del visko ~ella~ kalta angel_not.gif biggrin.gif tikrai grazus darbelis!!!!
Atsakyti
Daiva V, aš netyčia notworthy.gif kažkaip norėjosi temą pagyvinti, labai tylu buvo bigsmile.gif

Pašnekute, tai čia tavo pirmas darbelis? Šaunu thumbup.gif
O vienas eilėraštukas iš vaikystės man irgi atmintyje vis atgyja ax.gif
Krenta lapai pamažu
Rudenėli, kaip gražu!
Čia geltoni, ten žali
Kiek gi dar spalvų turi?
Aš paimsiu pieštukus
Ir nupiešiu lapukus.................na kažkaip taip, gal ir ne visai gerai prisimenu, tačiau kiekvieną rudenį man jis vis sugrįžta wub.gif o metų prėjo doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 10 15, 21:04)
pašnekutė doh.gif vis galvojau apie tavo darbuka ir... pamirsau parasyti... del visko ~ella~ kalta angel_not.gif  biggrin.gif  tikrai grazus darbelis!!!!

Ačiū 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(~ella~ @ 2013 10 16, 09:32)

Pašnekute, tai čia tavo pirmas darbelis? Šaunu  thumbup.gif
O vienas eilėraštukas iš vaikystės man irgi atmintyje vis atgyja  ax.gif 
Krenta lapai pamažu
Rudenėli, kaip gražu!
Čia geltoni, ten žali
Kiek gi dar spalvų turi?
Aš paimsiu pieštukus
Ir nupiešiu lapukus.................na kažkaip taip, gal ir ne visai gerai prisimenu, tačiau kiekvieną rudenį man jis vis sugrįžta  wub.gif  o metų prėjo  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Taip, pirmas ir kol kas vienintelis blush2.gif
Darėm kartu su drauge dažų užsipirkusios. Namie pasidarėm "piešinius" kontūriukus, o susibėgę kartu ėmėm "spalvint". Ji krapštinėjosi, krapštinėjosi, o man kažkaip vienu mostu viskas užsiliejo. Iš jos, vargšės, spalvas tik atiminėjau doh.gif rolleyes.gif Taip ir palikau ją toliau krapštinėtis rolleyes.gif
O dėl eilėraščių - matyt ruduo "ant poezijos" patraukė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2013 10 16, 19:31)

Taip, pirmas ir kol kas vienintelis  blush2.gif

Tai reikia tapyti dar ir dar , pirmasis tikrai neblogas bigsmile.gif Lauksim naujo kūrinio smile.gif

Merginos ar dirbote su Dupoint dažais (garais fiksuojami). Jais prekiauja "Meno mūza" man reikėtų kai kurių spalvų, bandysiu maišyti su Avantgarde g.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2013 10 17, 12:02)
Tai reikia tapyti dar ir dar , pirmasis tikrai neblogas bigsmile.gif  Lauksim naujo kūrinio  smile.gif
Merginos ar dirbote su Dupoint dažais (garais fiksuojami). Jais prekiauja "Meno mūza" man reikėtų kai kurių spalvų, bandysiu maišyti su Avantgarde  g.gif

Dirbu, man patinka, maišau
Atsakyti
Tai puiku, eisu pirkti thumbup.gif. Man spalvų paletė patiko ir kaina priimtina.
Atsakyti
Hmmm nesuprantu kas ir kodel istryne mano komentara... g.gif

P.s. sveikos
Atsakyti
Na va, reikės matyt koduoti savo rašinius biggrin.gif

Vakar nusipirkau kelias dupont bonkeles, patiko, spalvos sodrios. Pasidariau bandymukus ir ruošiuosi garinti kartu su kitais savo eksperimentais. Ech o šiaip kažkokia neviltis, vieną skarą baiginėju, tačiau taip ji man neina, taip sunkiai dirbasi doh.gif o nuimti ir nutrenkti gaila verysad.gif
Defliune negaliu padėti verysad.gif neturiu atsargų., o ką parduotuvėse nėra ar kainos per aukštos?
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2013 10 17, 23:01)
Hmmm nesuprantu kas ir kodel istryne mano komentara... g.gif

P.s. sveikos

o aš galvojau... VAIDENASI doh.gif lyg kažkas kažką rašė ir.... nieko nėr...

... ir man neviltis.... kažkodėl auksnis avantgarde kontūras dalinai nusilupinėjo išgarinus darbą, prasiliejo garinant dažai pro benzininį bespalvį kontūrą... ir visa tai ant satininio didelio šalio cool.gif sėdžiu ir galvoju - ar man jau dabar paverkti, ar dar palaukti lotuliukas.gif doh.gif

galiu pasidalinti nebent satino silku 12.5mm 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 18 spalio 2013 - 10:58
QUOTE(daivaV @ 2013 10 18, 10:57)
o aš galvojau... VAIDENASI doh.gif lyg kažkas kažką rašė ir.... nieko nėr...

... ir man neviltis.... kažkodėl auksnis avantgarde kontūras dalinai nusilupinėjo išgarinus darbą, prasiliejo garinant dažai pro benzininį bespalvį kontūrą... ir visa tai ant satininio didelio šalio cool.gif sėdžiu ir galvoju - ar man jau dabar paverkti, ar dar palaukti lotuliukas.gif  doh.gif

galiu pasidalinti nebent satino silku 12.5mm  4u.gif

Naudoju marabu kontūrą, jis man nesilupa
Atsakyti
niekada nesilupo avantgarde auksinis....
Atsakyti
Oi na čia jau tikrai bėda doh.gif Eina sau, žinant kokie kruopštūs ir imlūs darbui tavo kūriniai......o dar satinas doh.gif Gera užuojauta, lyg sukčiau žaizdoje peilį.
Ir priežastys neaiškios g.gif Ar gerai supratau; auksinis dalinai apsilupo, o benzininis praleido dažus? Gal satine koks nors negerumas?
Atsakyti