Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Sveikos smile.gif Aš vis su tais garinimo puodais- kibirais nerimstu, radau pamokėlę, man patiko, tikiuosi nesikartoju lyg ir nemačiau kad kas būtų įdėjęs. Pamokėlė labai praktiška, protingai viskas paaiškinta, manau bus naudinga ir ne tik dėl garinimo.
O štai kas nustebino tai elektrinis garų puodas, aš tai dideliame paprastame puode visa tai darau, o čia jei ryšulėlis vienas ir ne per didžiausias visai gerai gaunasi. Dar patogu, mano galva, laiko reguliatorius. Taigi jei ūkyje yra toks agregatas - galite bandyti mirksiukas.gif
PAMOKĖLĖ
Atsakyti
~ella~ ačiū už nuorodėlę biggrin.gif 4u.gif kai užėjau... tai visą vakarą ten ir prasėdėjau doh.gif lotuliukas.gif daugelio dar nemačius buvau biggrin.gif
Atsakyti
Sena tema: http://www.supermama...howtopic=885914

Seniai baigta, bet dar nerodyta skara. Sutapusios spalvos kieme ir skraistėje pagaliau privertė imtis fotodarbų hihihi.gif
user posted image

user posted image

user posted image
Šiandien taip ir norisi deklamuoti seną mokyklinį eilėraštį:
Ant rudenėjančio dangaus
Pripiešiu saulės spindulių...
biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 13 spalio 2013 - 14:10
daivaV, prašau, nėr už ką biggrin.gif kad tik į naudą 4u.gif "Yutubėje" iš tiesų tiek daug visko įkelta, pati nustebau. Va dar paskutinis mano sukrėtimas, radau per Osinkas, Daiva tu ten būni kiek mačiau, tai gal tau ne naujiena, bet kitoms manau tikrai pravers (tiesa rusiškai)
čia tinklapis o o čia kursai

Va kur norėčiau pasimokyti, fantastika! Ech, ką darysi -bent jau virtualiai pro rakto skylutę, šį bei tą galima sau prisitaikyti. Pasižiūri žmogus ir supranti, kiek gi reikia dar mokytis doh.gif

Pašnekute[/B], labai gražu wub.gif rudeniška, saulėta!
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2013 10 15, 11:57)
daivaV, prašau, nėr už ką  biggrin.gif  kad tik į naudą  4u.gif  "Yutubėje"  iš tiesų tiek daug visko įkelta, pati nustebau. Va dar paskutinis mano sukrėtimas, radau per Osinkas, Daiva tu ten būni kiek mačiau, tai gal tau ne naujiena, bet kitoms manau tikrai pravers (tiesa rusiškai)
čia tinklapis  o o čia kursai

Va kur norėčiau pasimokyti, fantastika! Ech, ką darysi -bent jau virtualiai pro rakto skylutę, šį bei tą galima sau prisitaikyti. Pasižiūri žmogus ir supranti, kiek gi reikia dar mokytis  doh.gif

Pašnekute[/B], labai gražu  wub.gif  rudeniška, saulėta!

na taip... osinkoj labai daug sužinojau, išmokau biggrin.gif tik seniai ten nekėliau darbų, o laikas nuo laiko vis užeinu su reikalu, ar tiesiog pasigrožėti darbais wub.gif biggrin.gif o ir susipažinau su nuostabiais žmogeliukais thumbup.gif
osinkoj ne mano vienos darbai, bei iš mūsų ne viena ten lankosi - tavi, defliune ir kitos biggrin.gif

Mūzos Kirnickos darbus, bei jos mokinių darbus žiūrinėjau ne kartą - jie tikrai gražūs wub.gif taip pat labai gerai supratau - kiek beišmoktum visada bus mažaaaaaaa.....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 15 spalio 2013 - 11:35
Aš Mūzos kursų vaizdų prisižiūrėjusi, to stiklinio vamzdelio ir užsimaniau nežmoniškai. Tiesa, kol kas apseisiu dar be užsakymo, nes man pavyko gauti čia. Pabandžiau ir kol kas viskas ne taip paprasta kaip norėtųsi biggrin.gif
Pasivaikščiojau aną savaitę po parduotuves ir išsiaiškinau, kad mano mėgstamas Pebeo rezervas nebebus gaminamas, čia tas kuris ne vandens pagrindu ir didesniais buteliukais buvo parduodamas. Pasirodo Europos Sąjunga savo nosį įkišo bigsmile.gif . Neekologiška, agresyvu ir t.t., vienu žodžiu nebebus verysad.gif o man jis taip patiko doh.gif
Aš čia jau tiek priplepėjau, o darbo kol kas nė vieno naujo neturiu bigsmile.gif tikiuosi greitu laiku skarelę užbaigsiu ir parodysiu (jei su garinimu viskas bus gerai)
Atsakyti
Dirbu ir su vamzdeliais, visai nieko, tik tai kad benzinu skiedžiamas ir po to plaunama gal kiek užknisa
Papildyta:
Vat pabandysiu puode pagarinti vieną skarą. Žiūrėsiu kas gausis, o tai dabai kaupiasi negarinti, nes jei nešti pas Rasa tai geriau daugiau, pigiau gaunas. Vienas pakrovimas 25 lt, nesvarbu kiek darbų
Atsakyti
Ir aš bandžiau su "benzininiu" Gamos rusišku, na smarvė tai ojoi, gerai, kad aš nesu jautri kvapams (tokiems biggrin.gif ) tik aš dar normaliai jo atsiskiesti nesugebu, nelabai man jis teka per tą vamzdelį. Eksperimentuosiu toliau bigsmile.gif

Sėkmės garinant, turi pasisekti 4u.gif

Pašnibždom.......o kas ta Rasa? Slaptas garintojų būrelis?
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2013 10 15, 14:34)
Ir aš bandžiau su "benzininiu" Gamos rusišku, na smarvė tai ojoi, gerai, kad aš nesu jautri kvapams (tokiems  biggrin.gif ) tik aš dar normaliai jo atsiskiesti nesugebu, nelabai man jis teka per tą vamzdelį. Eksperimentuosiu toliau  bigsmile.gif

Sėkmės garinant, turi pasisekti  4u.gif

Pašnibždom.......o kas ta Rasa? Slaptas garintojų būrelis?

lotuliukas.gif prirenka darbu, susimoki ir isgarina profesionaliam garintuve 4u.gif cia Decotex
gamos rezervas tikrai smarve neispasakyta... prastai teka - vadinasi reikia praskiesti benzinu, benzina tokiems dalykams perku "skonis ir kvapas" tabako parduotuveje, jis parduodamas nedideliuose buteliukuose, yra isvalytas todel nesmirda, skirtas benzininiams ziebtuveliams biggrin.gif taip pat sioje parduotuveje yra pirkti tokiu sepeteliniu pagaliuku kaip suprantu pypkems valyti.. tai vat... jie puikiai tinka valyti vamzdelius... vien zodziu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 15 spalio 2013 - 14:23
Supratau biggrin.gif biggrin.gif (čia aš apie Rasą, iš matymo -pažįstu) . Va dėl benzino ir man buvo minčių apsižiūrėti rūkalių skyriuje. Maximoje tas benziniukas kainuoja 10Lt. Matyt reikės pirkti, nes namuose tik normalaus Statolilinio tiksliau Alaušos teturiu. Vamzdelis neblogai išsiplovė su vaitspiritu, tik nemažai sugadini kol išplauni, reikės šepetėliu pasidomėti g.gif
Na ir gal aš visgi kurią dieną pasiryšiu išsivirti porciją rezervo. Draudimas namui yra, gyvybės-sveikatos irgi.....svarbiausia nesakyti vyrui ir pasiruošti kelis gesintuvus. Jei rimtai tai šiek tiek baimina tas procesas, tačiau jei labai reikės tai ir bandysiu biggrin.gif
Atsakyti
~ella~ lotuliukas.gif thumbup.gif - draudimas gerai! butinai pasidalink ispudziais jei virsi 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2013 10 15, 11:57)
Pašnekute[/B], labai gražu  wub.gif  rudeniška, saulėta!

Ačiū pastebėjus mano pirmą bandymą blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pašnekutė: 15 spalio 2013 - 17:30