Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

QUOTE(tavi @ 2013 09 30, 12:44)
Tai kibiro nenusiperku, nes reikia man dar didelio puodo kitiems reikalams, diedas sako rinkis puodas ar kibiras

biggrin.gif biggrin.gif A tai tik tame problema tongue.gif Rinkis DIDELĮ puodą, galėsi kokį cepelinų balių suorganizuoti kai reikės arba stiklainius su agurkais pasterizuoti...o su metaliniu kibiru net grindis jau šiais laikais plauti ne fasonas, taigi nepanaudosi gi g.gif Na gerai čia juokauju, o jei rimtai aš garinau dideliam puode, kibiro neturiu, tačiau puodas nemažas, manau litrų 15 o gal 20. Senovinis, tai net nežinau kiek ten tų litrų tiksliai, svarbiausia aukštas, tai gaminys pakankamai gerai pakabintas būna.
Atsakyti
Jei senovinis tai tikrai virš 20 ltr, man reikia 40 ltr, o jis padla turguje 130 lt
Atsakyti
~ella~ ačiū labai labai 4u.gif biggrin.gif

tavi... 40 litrų.... kokio didumo darbas??????? g.gif o kaip tokio didumo ant kaitlentės uždėti...?
Atsakyti
Oi biggrin.gif bigsmile.gif Tavi, ką tu su tokiu veiksi? Jame gi visą karvę išvirti galima bigsmile.gif Bandau įsivaizduoti kokio tai dydžio katilas lotuliukas.gif
Atsakyti
Medžiagą dažyti, gerai sutinku ir mažesnį įmti, tik duokit
Atsakyti
Supratau, medžiagai dažyti, tikrai geriau didelis. Pas mus sodyboje mėtosi keli tikrai dideli, tačiau gaila visi skylėti- būčiau mielai atidavusi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~ella~: 01 spalio 2013 - 08:50
QUOTE(~ella~ @ 2013 10 01, 08:49)
Supratau, medžiagai dažyti, tikrai geriau didelis. Pas mus sodyboje mėtosi keli tikrai dideli, tačiau gaila visi skylėti- būčiau mielai atidavusi  ax.gif

ir man gaila
Atsakyti
tavi o Gariunuose neziurejai g.gif ten tiek daug visokiu puodu, kibiru maciau seniau, tiesa... kainos neklausiau 4u.gif
Atsakyti
tavi šiandien Thomas Philipps parduotuvėje (Žirmūnų g. 66) mačiau geležinius kibirus, jie kainavo apie 20 Lt
o čia ant smūgio ką suradau biggrin.gif į tinkamumus nesigilinau ax.gif 4u.gif manau dar paieškojus galima surasti daugiau žmonių parduodamų pigiau 4u.gif
METALINIS KIBIRAS 14 LTR.
20,0 ltr kibiras
Kibiras metalinis cinkuotas 12l RUS
Cinkuotas kibiras 15 l
KIBIRAS
kibirai po 12 lt.Kibirai nauji
Kibiras nerūdijančio plieno
puodas 40l
Puodas aukštas "Profi-2000"
155 litrų talpos doh.gif lotuliukas.gif
talpa- 155 ltr o gal tokios talpos reik
Atsakyti
Daiva, tu nuostabi, ačiūūūū.

O čia pažaidimas mano, pati spalvinau
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tavi, faina burbulinukė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2013 10 02, 09:17)
Tavi, faina burbulinukė  wub.gif

Ačiū, šį kart ir akmenukus rišau. Kitoj reiks daugiau jų įrišti, įdomesnė faktūra gausis
Atsakyti