Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Brillo širdingai dėkoju 4u.gif 4u.gif 4u.gif

dar labai labai norėčiau be kontūro... laisvą tapybą ant šilko įvaldyti... ech ir dar daug ko noriu... ir ne tik iš tapybos ant šilko... bet tai gerai biggrin.gif ar ne.. ? vadinasi dar gyvenu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Daiva, paskutiniu darbu abstulbinai! Labai originalu, netiketa idomu ir gerai dera. labai dziugu matyt kad aplanko nauji ikvepimai
Atsakyti
ačiū Linute 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 09 27, 16:51)
o pas mane toks nestandartinis
user posted image

Ahhh, daivaV spalvu suderinamumas 100 balu !! Laaabai graziai ziurisi... Padirbejai sauniai, negaliu atitraukt akiu !!!
O kaip isgaunate tokia juoda spalva? As tapau lygintuvu fiksuojamais dazais. Man juoda nesigauna- tik tamsiai pilka.. Ka ne taip darau?
Atsakyti
QUOTE(rosssi @ 2013 09 28, 11:51)
Ahhh, daivaV spalvu suderinamumas 100 balu !! Laaabai graziai ziurisi... Padirbejai sauniai, negaliu atitraukt akiu !!!
O kaip isgaunate tokia juoda spalva? As tapau lygintuvu fiksuojamais dazais. Man juoda nesigauna- tik tamsiai pilka.. Ka ne taip darau?

aciuks.gif biggrin.gif
tapau tik garais fiksuojamais dazais.. ir jau seniai biggrin.gif
lygintuvu fiksuojamais dazais neisgaudavau juodos spalvos... ax.gif tarp siu dazu savybiu ant silko yra didziulis skirtumas... nors galimybe garinant sugadinti yra didele, lygintuvu fiksuojamu dazu daugiau nebenaudoju.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Daiva, superinis darbas.
Atsakyti
ačiū Jovitėle 4u.gif o kur tavo darbukas?????? g.gif
Atsakyti
Dar nefiksuotas, po paskutiniu nesėkmių bijau. Ryt bandysiu kibire ir žiūrėsiu kas gausis
Atsakyti
Jovita o pas Gintare niekada nebandei garinti? ir idomu kiek kainuoja.. niekad neklausiau.. g.gif
Atsakyti
[quote=daivaV,2013 09 29, 11:55]Jovita o pas Gintare niekada nebandei garinti? ir idomu kiek kainuoja.. niekad neklausiau.. g.gif
[/quote]
[/quote]
25lt vienas pakrovimas ir nesvarbu kiek darbų vienas ar dešimt/ paskutinius ten ir garinau. dabar laukiu kol daugiau susidarys darbų ir vėl nešiu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 29 rugsėjo 2013 - 19:31
DaivaV darbas.......ką jau čia thumbup.gif puikus, man labai labai patinka, kaip ir visi kiti tavo darbai (tiesą sąkant bigsmile.gif ) Ačiū už konsultaciją (dar ir čia padėkosiu 4u.gif )
Tavi, o kas tau nesigauna, nebandei daryti, kaip kažkada siūliau? Aš nedaug garinau, tačiau pavyksta gerai, kibire dengtam rankšluoščiais arba antklode g.gif Gal nedagarini? Aš sugadinau tik vieną kartą, kai susukau į kažkokį slidų pergamentinį popierių doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2013 09 30, 11:07)
DaivaV darbas.......ką jau čia  thumbup.gif  puikus, man labai labai patinka, kaip ir visi kiti tavo darbai (tiesą sąkant  bigsmile.gif ) Ačiū už konsultaciją (dar ir čia padėkosiu  4u.gif )
Tavi, o kas tau nesigauna, nebandei daryti, kaip kažkada siūliau? Aš nedaug garinau, tačiau pavyksta gerai, kibire dengtam rankšluoščiais arba antklode  g.gif  Gal nedagarini? Aš sugadinau tik vieną kartą, kai susukau į kažkokį slidų pergamentinį popierių  doh.gif

Tai kibiro nenusiperku, nes reikia man dar didelio puodo kitiems reikalams, diedas sako rinkis puodas ar kibiras
Atsakyti