Brillo širdingai dėkoju
dar labai labai norėčiau be kontūro... laisvą tapybą ant šilko įvaldyti... ech ir dar daug ko noriu... ir ne tik iš tapybos ant šilko... bet tai gerai ar ne.. ? vadinasi dar gyvenu
Daiva, paskutiniu darbu abstulbinai! Labai originalu, netiketa idomu ir gerai dera. labai dziugu matyt kad aplanko nauji ikvepimai
ačiū Linute
QUOTE(daivaV @ 2013 09 27, 16:51)
Ahhh, daivaV spalvu suderinamumas 100 balu !! Laaabai graziai ziurisi... Padirbejai sauniai, negaliu atitraukt akiu !!!
O kaip isgaunate tokia juoda spalva? As tapau lygintuvu fiksuojamais dazais. Man juoda nesigauna- tik tamsiai pilka.. Ka ne taip darau?
QUOTE(rosssi @ 2013 09 28, 11:51)
Ahhh, daivaV spalvu suderinamumas 100 balu !! Laaabai graziai ziurisi... Padirbejai sauniai, negaliu atitraukt akiu !!!
O kaip isgaunate tokia juoda spalva? As tapau lygintuvu fiksuojamais dazais. Man juoda nesigauna- tik tamsiai pilka.. Ka ne taip darau?
tapau tik garais fiksuojamais dazais.. ir jau seniai
lygintuvu fiksuojamais dazais neisgaudavau juodos spalvos... tarp siu dazu savybiu ant silko yra didziulis skirtumas... nors galimybe garinant sugadinti yra didele, lygintuvu fiksuojamu dazu daugiau nebenaudoju..
Daiva, superinis darbas.
ačiū Jovitėle o kur tavo darbukas??????
Dar nefiksuotas, po paskutiniu nesėkmių bijau. Ryt bandysiu kibire ir žiūrėsiu kas gausis
Jovita o pas Gintare niekada nebandei garinti? ir idomu kiek kainuoja.. niekad neklausiau..
[quote=daivaV,2013 09 29, 11:55]Jovita o pas Gintare niekada nebandei garinti? ir idomu kiek kainuoja.. niekad neklausiau..
[/quote]
[/quote]
25lt vienas pakrovimas ir nesvarbu kiek darbų vienas ar dešimt/ paskutinius ten ir garinau. dabar laukiu kol daugiau susidarys darbų ir vėl nešiu
[/quote]
[/quote]
25lt vienas pakrovimas ir nesvarbu kiek darbų vienas ar dešimt/ paskutinius ten ir garinau. dabar laukiu kol daugiau susidarys darbų ir vėl nešiu
DaivaV darbas.......ką jau čia puikus, man labai labai patinka, kaip ir visi kiti tavo darbai (tiesą sąkant ) Ačiū už konsultaciją (dar ir čia padėkosiu )
Tavi, o kas tau nesigauna, nebandei daryti, kaip kažkada siūliau? Aš nedaug garinau, tačiau pavyksta gerai, kibire dengtam rankšluoščiais arba antklode Gal nedagarini? Aš sugadinau tik vieną kartą, kai susukau į kažkokį slidų pergamentinį popierių
Tavi, o kas tau nesigauna, nebandei daryti, kaip kažkada siūliau? Aš nedaug garinau, tačiau pavyksta gerai, kibire dengtam rankšluoščiais arba antklode Gal nedagarini? Aš sugadinau tik vieną kartą, kai susukau į kažkokį slidų pergamentinį popierių
QUOTE(~ella~ @ 2013 09 30, 11:07)
DaivaV darbas.......ką jau čia puikus, man labai labai patinka, kaip ir visi kiti tavo darbai (tiesą sąkant ) Ačiū už konsultaciją (dar ir čia padėkosiu )
Tai kibiro nenusiperku, nes reikia man dar didelio puodo kitiems reikalams, diedas sako rinkis puodas ar kibiras