Sveikos darbštuolės Su Naujais Metais sveikinu Jus, linkiu kūrybinės ugnies, kantrybės darbuose. Tegul Jūsų idėjų malūnas niekados nesustoja, o sukurti darbai spinduliuoja teigiamą energiją, pripildo gerais jausmais ir teikia šilumą žmonėms kurie taps jų savininkais
Daug naujų, originalių, gerai atliktų darbų, kurie teiks kūrybinį pasitenkinimą sėkmingai atliktu darbu ir jums pačioms.
O dabar, rodau naują darbą atsineštą iš praėjusių metų. Pavadinau " Žiemos akvarelė "
Dažai fiksuojami lygintuvu (įvairūs), kontūras Darwi sidabrinis, šifonas 1,80x45.
http://i.flamber.ru/...388739695_f.jpg
~ella~, tavi aciu uz palinkejimus as, kaip tikras pijokas, su buteliuku, tavi su baltu arkliu, ~ella~ su kuribine ugnele
~ella~ grazus darbukas! kas cia sake, kad pas mane daaaaaug detaliu GRAZUMA!!!!!!
~ella~ grazus darbukas! kas cia sake, kad pas mane daaaaaug detaliu GRAZUMA!!!!!!
~ella~, nuostabu
ella, labai labai grazu ir subtilu, gaila nuotraukose nesimato visu smulkmenu.
aciu, nebepamenu niko, kuri pasidalinot patirtim kaip kontura maisyti su dazais ir isgauti norima atspalvi nes anksciau niekaip nesuprasdavau, kaip taip nutapyta, atrodo turetu buti su konturu, o konturo nesimato, labai malonu, kad dalinates savo ziniomis
aciu, nebepamenu niko, kuri pasidalinot patirtim kaip kontura maisyti su dazais ir isgauti norima atspalvi nes anksciau niekaip nesuprasdavau, kaip taip nutapyta, atrodo turetu buti su konturu, o konturo nesimato, labai malonu, kad dalinates savo ziniomis
Ačiū mergaitės už gerus žodžius.
daivaV, taigi mes į tavo darbus prisižiūrim ir bais norisi kažką tokio sukurti, su daug daug detalių tačiau labai jau nelengva, dabar dar vieną darau ir po to - poilsis nuo šilko, eisiu lėlių lipdyti
dydo, ten tų smulkmenų nėra labai jau kažkokių įpatingų kontūras sidabrinis ir šiek tiek pataškuota teptuku kraštuose, kad sulieti su piešiniu, nes foną palikau baltą.
daivaV, taigi mes į tavo darbus prisižiūrim ir bais norisi kažką tokio sukurti, su daug daug detalių tačiau labai jau nelengva, dabar dar vieną darau ir po to - poilsis nuo šilko, eisiu lėlių lipdyti
dydo, ten tų smulkmenų nėra labai jau kažkokių įpatingų kontūras sidabrinis ir šiek tiek pataškuota teptuku kraštuose, kad sulieti su piešiniu, nes foną palikau baltą.
Laba diena
esu naujokė šioje temoje pristatau jums savo antrąjį darbelį - Auksinį karpį dydis 75x75cm. ponge 5.
https://scontent-a-v..._29252479_n.jpg
esu naujokė šioje temoje pristatau jums savo antrąjį darbelį - Auksinį karpį dydis 75x75cm. ponge 5.
https://scontent-a-v..._29252479_n.jpg
Labas vakaras, darbstuoles.
Jūsų darbai tiesiog nuostabūs.
Nesu iš Jūsų "būrelio", bet man labai reikia pagalbos Tai va... Valykloje sugadino mano šilkinius marškinius kažkas su chemija sureagavo ir nuėdė dažus, mažas plotelis, bet labai matosi, beje, tik iš vienos pusės, vidinėj pusėj viskas gerai. Noriu paklausti, gal apsiimtumėte nudažyti tą plotelį? Žinoma ne už ačiū.
Jeigu galėtumėte pagelbėti būčiau labai dėkinga Rašykite į AŽ.
Jūsų darbai tiesiog nuostabūs.
Nesu iš Jūsų "būrelio", bet man labai reikia pagalbos Tai va... Valykloje sugadino mano šilkinius marškinius kažkas su chemija sureagavo ir nuėdė dažus, mažas plotelis, bet labai matosi, beje, tik iš vienos pusės, vidinėj pusėj viskas gerai. Noriu paklausti, gal apsiimtumėte nudažyti tą plotelį? Žinoma ne už ačiū.
Jeigu galėtumėte pagelbėti būčiau labai dėkinga Rašykite į AŽ.
efauto, labai labai fainas karpis. antras darbelis ir toks puikus ir as taip noriu moket
QUOTE(dydo @ 2014 02 12, 20:42)
efauto, labai labai fainas karpis. antras darbelis ir toks puikus ir as taip noriu moket
ačiū labai
labai gražu, tavi