tai ne kas.
Asta, o koki naudoji? Kai as retai tetapau, tai man netinka tie isnykstantys markeriai, nes iki kito tapymo paprasciausiai isdziuva O piestis ant popieriaus tiesiog tingisi
Asta, o koki naudoji? Kai as retai tetapau, tai man netinka tie isnykstantys markeriai, nes iki kito tapymo paprasciausiai isdziuva O piestis ant popieriaus tiesiog tingisi
QUOTE(tavi @ 2013 12 29, 20:24)
Yra specialus pie6tukas, jis išsiplauna, bet juos mačiau tik decotex'oj bet nėr jų tinklalapyje, tik parduotuvėj.
zeichenstift - šis tinka
dar yra transfer-sticht - tai neišsiplauna, sudrėkęs duoda violetinę spalvą, kurią tik iškirpt galima.
zeichenstift - šis tinka
dar yra transfer-sticht - tai neišsiplauna, sudrėkęs duoda violetinę spalvą, kurią tik iškirpt galima.
man tas specialus pieštukas išsiplauna tik ant plonesnių šilkų.... ir tai toli ne visada...
Man gal porą kart buvo, kad neišsiplovė vietomis, o taip visad . Jau porą metų su jais dirbu. Gal būtų kitaip, bet ant tos linijos visad kontūras būna, stengiuos dirbti gerai padrožtu pieštuku, kad linijos būtų plonos.
QUOTE(naca @ 2013 12 29, 23:41)
tai ne kas.
dabar jau naudoju tik išnykstantį arba piešinį ant šilko perkeliu iškart su kontūru šiaip kaip tavi rašė patarčiau paieškoti to išsiplaunančio varianto, tik vėlgi pasiteiraukit ar galima jį prieš tai užlyginti, nes kiti buna po fiksavimo nebeišsiplauna nebent Jūs su garinamasi dirbat, tai čia patirties neturiu, negaliu pasakyti kaip reaguoja.
O jei vistik naudojat paprastą pieštuką, neimkit labai minkšto, jis palieka ryškesnę liniją, kurią paskui sunkiau išimti ir kuri net ir iš po kontūro būna matosi. Paeksperimentuokit su vidutinio kietumo ar kiek minkštesniu. Svarbiausia, kad matytumėt liniją. Ir kai apvedžiosit kontūru ir jis gerai išdžius, vietas kur matosi pieštukas galit švelniai patrinti paprasčiausiu trintuku.
taip, ir būtinai gerai padrožkit, kad linija būtų plona
Tavi, nagi eilinį kartą įsitikinu, kad idėjos ištiesų ore sklando. Aš ką tik užbaigiau kažką panašaus tik stambesniu raštu o spalvos mėlynos + atspalviai
Matyt žiemos pasiilgom, nors aš jos taip nemėgstu
O aš dabar piešinį kontūruoju iškarto, eskizą apvedžioju markeriu, pasikišu po šilku, prikabinu su dažymo juosta, kad laikytųsi arčiau medžiagos ir pirmyn. Visgi man priimtiniausia pasidaryti eskizą, kad nebūtų nereikalingų braukymų. Anksčiau piešiau iškarto ant medžiagos su dailininkams skirtu pasteliniu pieštuku, tik jis neduoda labai jau ryškios linijos, užtat išsiplauna gerai.
O aš dabar piešinį kontūruoju iškarto, eskizą apvedžioju markeriu, pasikišu po šilku, prikabinu su dažymo juosta, kad laikytųsi arčiau medžiagos ir pirmyn. Visgi man priimtiniausia pasidaryti eskizą, kad nebūtų nereikalingų braukymų. Anksčiau piešiau iškarto ant medžiagos su dailininkams skirtu pasteliniu pieštuku, tik jis neduoda labai jau ryškios linijos, užtat išsiplauna gerai.
QUOTE(~ella~ @ 2013 12 30, 11:28)
Tavi, nagi eilinį kartą įsitikinu, kad idėjos ištiesų ore sklando. Aš ką tik užbaigiau kažką panašaus tik stambesniu raštu o spalvos mėlynos + atspalviai
nekantraujam nuotraukyčių
QUOTE(~ella~ @ 2013 12 30, 10:28)
Pas manę pilki atspalviai, na tokias spalvas mėgsta ta kuriai dariau šį šalį, o raštas seniai mano sumanyta pabandyti
o aš tai visai nė negalvojau, bet kažkaip patraukė į tą pusę spalvos ne mano o va kažkaip mistiškai nusipaišė. Aš ir sakau matyt pasamonė reikalauka žiemos su visais tais mėlynai, pilkais ir t.t. atspalviais ir grafiniu piešiniu. Dar sidabro pridėjau, kad jau visai nekaršta būtų Dabar jaučiu, pulsiu į kitą spalvinę gamą; kas nors žalio, rausvo, šilto.
Asta1011 pasistegsiu netemti ilgai su nuotraukomis
Asta1011 pasistegsiu netemti ilgai su nuotraukomis
As niekad nepiesiu aiskaus eskizo, ir ant silko tik pasizymiu mazdaug ,nebent piesinys koks pretenzingas (ne geles) . Uztat piestuko variantas, matau, netiks, nes bus pilna liniju ne vietoje. Gaila, kad kazko paprastesnio ir patikimo neranda. Isnykstantys markeriai irgi daznai palieka blogumu ant silko
Jau ateina nauji metai, vietoj sniego šlapi batai, bet neverta daug liūdėti - laikas linksmintis pradėti, kepti bulką ir viščiuką ir atkimšti buteliuką.
Su Naujais Metais!
Su Naujais Metais!
Su Naujais Metais, tegu bus kūrybingi ir geresni nei buvo šie