Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Labas vakaras:}

Seniai jau rodziausi:}

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
gražu, Iveta
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 09 22, 19:05)
gražu, Iveta

Aciu bigsmile.gif
Atsakyti
Tai man nesiseka, piešiau gėlę gavos kažkokia mičiurininė varlė
Atsakyti
ačiū už gražius žodelius apie mano darbelius 4u.gif

Iveta* sparnai superiniai thumbup.gif man patiko biggrin.gif o gėles jau gyriau wub.gif

tavi nenusimink... būna blogadieniai... tačiau po jų visada ateina geradieniai 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 23 rugsėjo 2013 - 14:48
QUOTE(Iveta* @ 2013 09 22, 18:11)

Aguonos istapytos labai graziai, bet mano skoniu ziurint, tai per daug vienodo dydzio, kaip blynai. Nesupykit blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 09 23, 15:08)
Tai man nesiseka, piešiau gėlę gavos kažkokia mičiurininė varlė

smile.gif kai jau taip gaunasi geriau biškį padaryti pertraukėlę, man irgi būna dienų kai baisiai nesiseka, tai žiūrėk prabėgę, tai uždžiūvę, tai aptaškau dažais beveik baigtą darbą, o linijos ir kompozicija kas kur sau ir kaip sau nori smile.gif
va, vienas tokių darbų, kiekvienam judesy vis kažkas nutikdavo tai paišiau taip atidžiai ir įsitempus, kad net galvą įsiskaudo, o rezultatas vistiek kažkoks briedovas gavosi biggrin.gif
user posted image

Atsakyti
Jovita, kur varle? man varle labai grazu vis ketinu ja piesti tik nerandu laiko silka issitraukt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2013 09 26, 13:09)
Jovita, kur varle? man varle labai grazu vis ketinu ja piesti tik nerandu laiko silka issitraukt smile.gif

Savaitgalį baigsiu, vat tik su fiksavimu nežinau, dar kibiro nenusipirkau. Galėsiu nefiksuotą parodyt, spalvos bus visai ne tokios net piešinys matysis
Atsakyti
Sveikos merginos. Senokai berašiau čia, tačiau dažnai patyliukais užbėgu pasidomėti ką veikiate, ką nujo sukūrusios.
Turiu klausimus kelis ; ar kuri nors gaminotės pati rezervą, na tą iš benzino, parafino ir klijų? Ir dar vienas ; ar yra mūsuose pirkti stiklinių vamzdelių rezervui? Internetinėje prekyboje nemačiau g.gif Kažkaip labai užsidegiau pabandyti doh.gif
Atsakyti
~ella~ labai lauksiu tavo nauju darbu!!!!!

o pas mane toks nestandartinis biggrin.gif tik dar nefiksuotas ax.gif
user posted image
Atsakyti
Labai gražu bigsmile.gif
Atsakyti