Labas vakaras:}
Seniai jau rodziausi:}
gražu, Iveta
Tai man nesiseka, piešiau gėlę gavos kažkokia mičiurininė varlė
ačiū už gražius žodelius apie mano darbelius
Iveta* sparnai superiniai man patiko o gėles jau gyriau
tavi nenusimink... būna blogadieniai... tačiau po jų visada ateina geradieniai
Iveta* sparnai superiniai man patiko o gėles jau gyriau
tavi nenusimink... būna blogadieniai... tačiau po jų visada ateina geradieniai
QUOTE(Iveta* @ 2013 09 22, 18:11)
Aguonos istapytos labai graziai, bet mano skoniu ziurint, tai per daug vienodo dydzio, kaip blynai. Nesupykit
QUOTE(tavi @ 2013 09 23, 15:08)
Tai man nesiseka, piešiau gėlę gavos kažkokia mičiurininė varlė
kai jau taip gaunasi geriau biškį padaryti pertraukėlę, man irgi būna dienų kai baisiai nesiseka, tai žiūrėk prabėgę, tai uždžiūvę, tai aptaškau dažais beveik baigtą darbą, o linijos ir kompozicija kas kur sau ir kaip sau nori
va, vienas tokių darbų, kiekvienam judesy vis kažkas nutikdavo tai paišiau taip atidžiai ir įsitempus, kad net galvą įsiskaudo, o rezultatas vistiek kažkoks briedovas gavosi
Jovita, kur varle? man varle labai grazu vis ketinu ja piesti tik nerandu laiko silka issitraukt
QUOTE(butybe @ 2013 09 26, 13:09)
Jovita, kur varle? man varle labai grazu vis ketinu ja piesti tik nerandu laiko silka issitraukt
Savaitgalį baigsiu, vat tik su fiksavimu nežinau, dar kibiro nenusipirkau. Galėsiu nefiksuotą parodyt, spalvos bus visai ne tokios net piešinys matysis
Sveikos merginos. Senokai berašiau čia, tačiau dažnai patyliukais užbėgu pasidomėti ką veikiate, ką nujo sukūrusios.
Turiu klausimus kelis ; ar kuri nors gaminotės pati rezervą, na tą iš benzino, parafino ir klijų? Ir dar vienas ; ar yra mūsuose pirkti stiklinių vamzdelių rezervui? Internetinėje prekyboje nemačiau Kažkaip labai užsidegiau pabandyti
Turiu klausimus kelis ; ar kuri nors gaminotės pati rezervą, na tą iš benzino, parafino ir klijų? Ir dar vienas ; ar yra mūsuose pirkti stiklinių vamzdelių rezervui? Internetinėje prekyboje nemačiau Kažkaip labai užsidegiau pabandyti
~ella~ labai lauksiu tavo nauju darbu!!!!!
o pas mane toks nestandartinis tik dar nefiksuotas
o pas mane toks nestandartinis tik dar nefiksuotas
Labai gražu