Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

~ella~ nuostabus darbelis smile.gif man spalvos jame labai labai ir raštas, nu vienu žodžiu, be žodžių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta1011 @ 2013 12 11, 09:13)
~ella~ nuostabus darbelis smile.gif man spalvos jame labai labai ir raštas, nu vienu žodžiu, be žodžių  wub.gif

angel.gif angel.gif angel.gif taip...pritariu...
Atsakyti
Ačiū merginos 4u.gif paglostėte mano dūšelę bigsmile.gif
Spalvos man pačiai patinka, tik prisipažinsiu prigesinau aš jas šiek tiek, pritaikiau labiau mūsų platumom, o norėjosi vos ne ryškiai raudoną foną lieti g.gif
Daiva, išskleisto neturiu, nebuvo kaip fotografuoti, tik vakar balto popieriaus fonui susižvejojau...na gal būt ir perfotografuosiu.
Darwi kontūras man visai patiko, šilko jis ne kietina, gaminys išėjo stangrokas dėl lygintuvu fiksuojamų dažų (kaip visada verysad.gif )tik dabar net nežinau kaip čia g.gif rekomenduoti ar ne. Aš kontūravau su teptuku, linija gaunasi nestora, įsiliejusi į medžiagą, o jeigu iš aplikatoriaus, gal kitaip eitųsi. Dabar vėl užsitempiau naują šilką, varysiu turbūt jau iš "buteliuko".....matysim kaip jis gulsis.
Atsakyti
Ačiū ~ella~ už atsakymą 4u.gif kažkaip niekaip nesurandu man patinkančio aukso... visi, kuriuos bandžiau, labai kietino šilką... reiks pabandyti šį biggrin.gif dar Davydovo sidabrinį jau turiu, labai įdomu kaip jis bus g.gif o gal kas bandėt?
Atsakyti
Mano pažintis su Davydovo produktais vis dar virtuali, niekaip nepasirįžtu doh.gif turiu viltį, vasarą į tuos kraštus išsiruošti rolleyes.gif gal tada g.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2013 12 11, 12:00)
Mano pažintis su Davydovo produktais vis dar virtuali, niekaip nepasirįžtu doh.gif turiu viltį, vasarą į tuos kraštus išsiruošti  rolleyes.gif  gal tada  g.gif

ateik pas manę ir bandyk smile.gif
Atsakyti
Ačiū Tavi už pasiūlymą 4u.gif tik žinant kokiais tempais aš kur nors susiruošiu, manau gyvendama kur nors Džibutyje, tikrai greičiau atsirasčiau svečiuosna bigsmile.gif
Atsakyti
o aš labai labai norėčiau pastovėti šalia kai kurių dailininkų, kai jie piešia.... ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 12 12, 08:54)
o aš labai labai norėčiau pastovėti šalia kai kurių dailininkų, kai jie piešia.... ax.gif  ax.gif  ax.gif

Daiva, prašau sąrašą pateikti
Atsakyti
Jovita sąrašas nebūtų ilgas.... tačiau tų žmogelių piešiant tikrai nematysiu.... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 12 13, 17:14)
Jovita sąrašas nebūtų ilgas.... tačiau tų žmogelių piešiant tikrai nematysiu.... biggrin.gif

bet darbus internete tai galima pamatyti, smalsu gi smile.gif
Atsakyti
Sveikos visos 4u.gif

Aš norėjau paklausti gal žinote kaip ištempti šilkinius pagalvėlių užvalkėlius (kur būna pirkti jau pasiūti) kad paišant nepriterliot kitos pusės?

Atsakyti