Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Vat todėl ir patinka marabu, jis skystesnis nei Javana. Nuo javanos ir man rankas skaudėdavo
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 11 28, 09:25)
/watch?v=LhILBg7-mKk[/url]

user posted image

kazkada ziurejau i ji, taciau pasiskaiciau ivairiuose internetiniuose puslapiuose, kad nera labai geras daiktas, o ir kainos jo dideles... daug kas rase, kad turi buti skystenes konsistencijos konturas 4u.gif

Jo,panasus i sita,tik Javanos .. As nauja Marabu kontura nusipirkau,jis tikrai skystas ir vistiek neisvaziuoja jis man is tubeles. Gerai,kad per Ebay nusipirkau,tai nelabai sirdute skauda ax.gif

Tie naujieji Marabu konturai tai labai faini,pries pora metu pasirode,pabandziau,o dabar dar visokiausiu spalvu prisipirkau. Tik kazkodel raudonos niekur nera g.gif ! Gal bandet kuri Marabu Gutta su dazais maisyt? Kazi kaip gautusi g.gif
Atsakyti
QUOTE(SeRi @ 2013 11 28, 14:09)
Jo,panasus i sita,tik Javanos .. As nauja Marabu kontura nusipirkau,jis tikrai skystas ir vistiek neisvaziuoja jis man is tubeles. Gerai,kad per Ebay nusipirkau,tai nelabai sirdute skauda  ax.gif

Tie naujieji Marabu konturai tai labai faini,pries pora metu pasirode,pabandziau,o dabar dar visokiausiu spalvu prisipirkau. Tik kazkodel raudonos niekur nera  g.gif ! Gal bandet kuri Marabu Gutta su dazais maisyt? Kazi kaip gautusi g.gif

SeRi, jau rašiau, maišau gutta su dažais, svarbu perdaug neatskiesti
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 11 28, 13:34)
SeRi, jau rašiau, maišau gutta su dažais, svarbu perdaug neatskiesti

Lygintuvu fiksuojamais??
Atsakyti
QUOTE(SeRi @ 2013 11 29, 01:04)
Lygintuvu fiksuojamais??

Garinamus dažus dėjau į marabu gutta (lygintuvu fiksuojamus), maišiau ir viskas gerai. Aguonų žiedams raudoną dariau , lapams - žalią
user posted image
Atsakyti
QUOTE(SeRi @ 2013 11 28, 15:09)
Jo,panasus i sita,tik Javanos .. As nauja Marabu kontura nusipirkau,jis tikrai skystas ir vistiek neisvaziuoja jis man is tubeles. Gerai,kad per Ebay nusipirkau,tai nelabai sirdute skauda  ax.gif

Tie naujieji Marabu konturai tai labai faini,pries pora metu pasirode,pabandziau,o dabar dar visokiausiu spalvu prisipirkau. Tik kazkodel raudonos niekur nera  g.gif ! Gal bandet kuri Marabu Gutta su dazais maisyt? Kazi kaip gautusi g.gif

neskubek numesti aparaciuko, gal ten kokia smulkmena sugedus... tarkim gali buti kur kokia mazute skylute ir puciamas oras todel nesudaro reikiamo slegio g.gif medicinoje naudojama daug ivairiu slangeliu, ar pabandyti apvynioti izoliacine juosta 4u.gif
Atsakyti
Tylu verysad.gif Kur visos? Turbūt šventinis darbymetis įsisukęs bigsmile.gif
Turiu vieną naują darbą, tik su nuotraukom nesusitvarkau niekaip, gal ryt įkelsiu ax.gif
Užsitempiau ant rėmo naują šilkelį, vėl šifonas (pats ploniausias) pribūriau sudėtingą eskizą ir supratau, kad tokio nedarysiu doh.gif nė velnio ant to šifono nesimato, mandrumai visi dingsta tame peršviečiamume. Vienu žodžiu reikia naujos idėjos eskizui, paprastos nedetalizuotos, bet efektingos nail.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2013 12 09, 05:22)
Tylu verysad.gif  Kur visos? Turbūt  šventinis darbymetis įsisukęs bigsmile.gif
Turiu vieną naują darbą, tik su nuotraukom nesusitvarkau niekaip, gal ryt įkelsiu  ax.gif
Užsitempiau ant rėmo naują šilkelį, vėl šifonas (pats ploniausias) pribūriau sudėtingą eskizą ir supratau, kad tokio nedarysiu  doh.gif  nė velnio ant to šifono nesimato, mandrumai visi dingsta tame peršviečiamume. Vienu žodžiu reikia naujos idėjos eskizui, paprastos nedetalizuotos, bet efektingos nail.gif

Pritariu. Esu as dariusi pora ant sifono, tai ten smulkmenom uzsiimti neapsimoka, nes nieko nesimatys. Visos detales pasirodo ant storesnio silko.
Atsakyti
Taigi, gražu man tas šifonas, tačiau toks rūkas, kad reikia labai jau pagalvoti kaip sužaisti. Aš jį vakar prieš užtempiant ant rėmo užsimečiau ax.gif- gražus, baltutis ,minkštas ir lengvas, gadinti nesinori bigsmile.gif bet reikės ax.gif
Atsakyti
Žadėtas darbas, rodau. "ARABESKA"
user posted imageuser posted image

Šilkas pongė, dažus naudojau fiksuojamus lygintuvu. Pavadinimų nerašau nes naudojau visus kokius tik turiu, o turiu daug įvairių biggrin.gif Kontūras Darwi, visai patiko bigsmile.gif tepiau teptuku doh.gif neradau jokios laisvos talpos persipilti. Sorry už nuotraukų kokybę, nelabai aukšta klasė blush2.gif
Atsakyti
~ella~ šalikėlis man labai labai wub.gif wub.gif wub.gif jau kaip myliu aš ornamentus.... mmmmm.... spalvos labai gražiai dera wub.gif o išskleisto nuotraukytės neturi? ax.gif biggrin.gif smalsu pamatyti kompoziciją.. bigsmile.gif
o tas kontūras Darwi, jis nekietina šilko? jis kokios spalvos? kieno gamybos? kur tu jį pirkai ax.gif ax.gif ax.gif biggrin.gif nieko apie jį negirdėjau 4u.gif
Atsakyti
Aha ir manę tai domina, nu pas manę du darbai laukia garinimo.
Atsakyti