Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Ačiū mergaitės už komentarus. Aš vakar palandžiojau po netą tai irgi aptikau, kad galima nelabai brangiai nusipirkti, yra ir visai įperkamų. Jie ten įvardijami kaip prekybos įranga todėl ir kainos kitos, o siuvėjams skirti specializuoti- brangūs.
Atsakyti
Įkeliu savo mičiūrininę varlę
user posted image
user posted image
Papildyta:
gera kompozicija, bet atlikimas prastokas
user posted image
user posted image
Papildyta:
vizija buvo viena, gavos ne visai tai ko reikėjo
user posted image
user posted image
Atsakyti
Tavi, kažkokios depresyvios nuotaikos pas tave doh.gif Gerai, kad spalvos optimistinės, taigi viskas bus gerai. O varlė kur? Ar aš jau nebeprimatau bigsmile.gif Darbai su garinamais dažais tapyti?
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2013 11 18, 16:01)
Tavi, kažkokios depresyvios nuotaikos pas tave  doh.gif  Gerai, kad spalvos optimistinės, taigi viskas bus gerai. O varlė kur? Ar aš jau nebeprimatau  bigsmile.gif Darbai su garinamais dažais tapyti?

tai pora metu su jais tik ir dirbu
Varlė vieto žiedo
Atsakyti
Betgi viskas gerai išsigarino, ko gi pergyvenai, ar čia ne tie darbai? O štai ta gėlė-varlė man kaip tik visai gerai atrodo, mėgstu tokius ir jeigu būtum ir lapus taip pat paplėšius išeitų thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2013 11 18, 16:08)
Betgi viskas gerai išsigarino, ko gi pergyvenai, ar čia ne tie darbai? O štai ta gėlė-varlė man kaip tik visai gerai atrodo, mėgstu tokius ir jeigu būtum ir lapus taip pat paplėšius išeitų  thumbup.gif

garinau pas rasa
Atsakyti
gal pasirodysiu tundra... taciau ... tavi kur ten varle??? ar taip tiesiog geles zieda pavadinai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 11 20, 14:39)
gal pasirodysiu tundra... taciau ... tavi kur ten varle??? ar taip tiesiog geles zieda pavadinai blush2.gif

Jo gėlės žiedą
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 10 25, 17:37)
nacyte man AvantGarde dažai tikrai keičiasi po garinimo, taip pat ir Jacquard... ne tik kai kurios spalvos ryškėja, bet ir atspalvis kinta 4u.gif o va gamma rusiški garinami nekito, tačiau jų spalvos dirbtinės.. labai maišyti reikėjo...

Labai patinka man jusų darbai - fantastika. wub.gif Labai noriu ir aš pabandyti, tik neįsivaizuodu kur galima nusipirkti dažus ir konturą ir visą kitą- pas mus tik Javana firmos mačiau. O kur jūs perkat? 4u.gif
Atsakyti
Maliena bandyk, ir drąsiau smile.gif pamatysi koks kaifas (kartais) ir sunkus (dažniausiai) biggrin.gif . O kuriam mieste gyveni? Lengviau bus patarti. Tiesa, JAVANOS dažai ir kontūrai tikrai neblogi taigi gali drąsiai pirkti, tik negriebk iškarto daug, kainos nemažos o dažai tarpusavyje puikiai maišosi, taigi galima imti tik pagrindines spalvas pradžiai ir su kontūrais nepadaugink užteks juodo arba bespalvio.

Na o aš pagaliau nufotografavau savo skarą. Nuotraukos nelabai verysad.gif tačiau daugiau jau nesinori tempti. Tai gi, nežinau kodėl tačiau nesu labai patenkinta; gal dėl to, kad labai jau ilgai jį kankinau ir perdegiau, gal dėl to, kad tapyba vos ne laisva ir ne itin manęs dažai klausė-tekėjo kur nori ir kaip nori doh.gif piešiau tiesiai ant medžiagos be jokio eskizo ir darbo eigoje viskas pradėjo kažkaip slysti....
Dažai Avant garde garinami

user posted image

user posted image user posted image

Atsakyti
ella. kodel nepatenkinta? gal reikia laiko, kad susiguletu, man labai labai grazus darbas, megstu geles wub.gif tik nesuprantu laisva tapyba, tai cia be konturo? o atrodo kaip, kad butu su konturu blush2.gif as aisku nieko neismanau apie tapymo technikas, tai prasau nepykti 4u.gif

o ir siaip. galima biski pabumbet? tema vadinasi: viskas apie silko tapyba, bet informacijos apie tai 0 unsure.gif labiau primena pagiru puoda, tik nesupykit, bet noretusi kazkokios informacijos, apie atlikima, dazus, kaip ka daret ir pan..., kad naujokai irgi galetu pasisemti ziniu ir kazka pabandyti... o gal, cia is tos sryties, kad eikit ir patys ieskokit, as sunkiai info radau, kodel kitam turiu ant lekstutes paduot unsure.gif aisku, gal profesionalams bus nebeidomu skaityti ta pati per ta pati, bet, manau, be manes, atsirastu daugiau susidomejusiu silko tapybos technikos paslaptimis 4u.gif
Atsakyti
~ella~ NUOSTABUS!!!!!! lengvutis sifonas, nuostabios spalvos.... wub.gif

dydo tada ir as paburbesiu.... kazkodel sunku paskaityti senas temas, po n kartu ta pati pasakoti nera labai smagu... kai zmogus nenori nei siek tiek ideti pastangu ir bent jau paskaityti tai kas jau yra parasyta... 4u.gif atsiprasau, bet jei burbam... tai visos ax.gif 4u.gif cool.gif
juk kas buna neaisku, visada tai viena ar kita mergike papasakoja, pataria. As nemaciau, kad butu neatsakytas nors vienas kiles klausimas, ar pan... Taciau idejus darba pasakoti viska nuo pradziu ka ir kaip darei ... sutikit... sunkokoka cool.gif biggrin.gif
ir dar...informacijos apie silko tapyba internete yra devynios galybes, sunku patiketi, kad sunkiai randama. be rasytines informacijos dar ir begale filmuotos medziagos youtube...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 22 lapkričio 2013 - 15:44