Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

Iveta* nuostabus rezultatas! man nekliuva sviesesne nosyte ax.gif kitaip atrodo net ir neturetu buti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 11 09, 19:36)
Iveta* nuostabus rezultatas! man nekliuva sviesesne nosyte ax.gif kitaip atrodo net ir neturetu buti 4u.gif

Labai aciu!! bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Iveta, labai grazus liutas, tuo labiau pirma karta tapytas thumbup.gif tik gal graziau butu jei abejose pusese karciai geltoni butu, nes dabar toj melynoj atrodo kaip nuplikes smile.gif bet tada nebutu to grazaus spalvu perejimo g.gif sunku pasakyt, kas svarbiauar liuto tikroviskumas ar fonas, tik labai prasau neisizeisti, kiek zmoniu tiek nuomoniu 4u.gif bet va akys kokios bigsmile.gif ir klausimas, ar cia apie akis, kur balta cia su konturu?

as bijau tokius sudetingus bandyt. viena darbeli kankinu, bet garinant issiliejo truputi, tai bandau taisyti, tikiuosi negalutinai sugadintas, jei siais metasi pavyks pabaigti lotuliukas.gif , gal ir as pasirodysiu, tikiuosi sulauksiu ir kritikos ir pastabu 4u.gif
Atsakyti
Iveta, gražūs darbai . Su mergina - toks galamūrinis wub.gif wub.gif o liūtas irgi labai vykęs, o dar laisva tapyba be kontūro thumbup.gif Vien akys ko vertos, puikiai nutapyta thumbup.gif
Aš saviškį varguolį išgarinau, dabar reikės susikaupti ir nufotografuoti. Viskas pavyko gerai, buvau kiek persigandusi kai ištraukiau, rišulėlis buvo labai jau drėgnas, tačiau viskas baigėsi sėkmingai bigsmile.gif dažų perteklius tik ant laikraščio kiek atsispaudė, o taip viskas tarkoje.
Einu dar veidaknygės grupę apžiūrėsiu (mačiau kad Tavi kažkur mane įtraukė), atostogavau, todėl nelabai galėjau internete būti, ryšys namuose nekoks.
Atsakyti
~ella~........ui negaliu.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif geras pavadinimas!!!!!! thumbup.gif lotuliukas.gif rodyk greiciau darbeli!!!!
Atsakyti
Daiva, labai norėčiau greičiau, bet gi jaučiu, teks iki savaitgalio laukti, su apšvietimu tai doh.gif doh.gif ryte prieš darbą dar tamsu, vakare po darbo, jau tamsu.
Dar svarstau begalvę moteriškę nusipirkti, turiu mintyje manekeną, labai jau patogu rankdarbį ant jo demonstruoti. Teks savaitgalį į Gariūnus išsiruošti, mačiau ten būna, tik kokio brangumo tas daiktas, neįsivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2013 11 12, 12:26)
Daiva, labai norėčiau greičiau, bet gi jaučiu, teks iki savaitgalio laukti,  su apšvietimu tai  doh.gif  doh.gif  ryte prieš darbą dar tamsu, vakare po darbo, jau tamsu.
Dar svarstau begalvę moteriškę nusipirkti, turiu mintyje manekeną,  labai jau patogu rankdarbį ant jo demonstruoti. Teks savaitgalį į Gariūnus išsiruošti, mačiau ten būna, tik kokio brangumo tas daiktas, neįsivaizduoju  g.gif

o internete nebandei?
Atsakyti
~ella~ gariunuose nereguliuojami manekenai apie 200 Lt kainavo praitais metais, reguliuojama galima nusipirkti uz apie 500 Lt. Manekenu taip pat yra danesta, o as pirkau reguliuojama cia siuvimo stilius 4u.gif
Atsakyti
Oi, na kur jau man reguliuojamas doh.gif doh.gif labai abejoju ar aš kada užsiimsiu tiek profesionaliai siuvimu.... bet gi kainelės verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(~ella~ @ 2013 11 12, 15:50)
Oi, na kur jau man reguliuojamas  doh.gif  doh.gif  labai abejoju ar aš kada užsiimsiu tiek profesionaliai siuvimu.... bet gi kainelės  verysad.gif

danestoj maciau ir paprastesniu manekenu, tik kainytes neatsimenu.... pamenu tik, kad tie paprastesni manekenai kainavo pigiau nei tokie pat gariunuose 4u.gif
Atsakyti
as es unusipirkusi plastikini torsa per skeliu.lt, kainavo 40 lt
Atsakyti

o aš Gariūnuose pirkau, tai jei neklystu, mokėjau apie 25lt. Bet čia prieš 2 ar 3metus smile.gif
Atsakyti