"vat... idėsiu savo paveiksliuką... su Jurginėle
sunku buvo, satinas 19,5mm, laaaabai tankus. Piešiau AvantGarde garinamais dažais, Davydovo juodu benzininiu kontūru (100% šilkas (Crepe Back Silk Satin (Charmeuse) 19.5 mm) 50x70 cm)"
Uzsukau pasidairyti ir net "zabtai" atsidare. Kiek darbo ir kokios spalvos Jus saunuole. Labai labai labai.
QUOTE(Asta1011 @ 2013 10 28, 16:38)
Kiek zinau reikia ištrinti visus grupės narius ir save, tada Facebookas pats automatiškai panaikina tą grupę.
Ačiū, taip ir padarysiu, o toj su gėle kelkit savo darbus. Aš kaupiu ir nešiu garinti pas Rasą, vėl sugadinau vieną
Asta, ačiūūūū. Išsitrynė, liko tik atvira tema
*Mirabella* ačiū
Tai ką vaizdo šitame forume nebebus?
QUOTE(mona66 @ 2013 10 29, 14:08)
Tai ką vaizdo šitame forume nebebus?
Bus bus, nepergyvenkit
Mergaitės, ryt ruošios vežti garinti darbus, gal kas nori prisijungti?
Labas vakaras!!
Senai nesirodziau:))
Stai keletas darbeliu:)
Liuto tik dalis salikelio:) Ryt fiksuosiu ir visa ikelsiu:)
Ooo ir facebooke grupe turit!:} Prisijungsiu ir as
Senai nesirodziau:))
Stai keletas darbeliu:)
Liuto tik dalis salikelio:) Ryt fiksuosiu ir visa ikelsiu:)
Ooo ir facebooke grupe turit!:} Prisijungsiu ir as
Iveta, Jusu paveikslu akys labai israiskingos, turbut del tu uzdetu atspindziu (baltu taskeliu) jos tarsi tikros . Ir visai nesvarbu ta nosis ar plaukai- juk cia improvizacijos, nesvarbu tikroviskumas. Sakyciau dar labiau improvizuokit, nesiekit to realistisko vaizdo, nes tada kiekviena nepavykusi detale kliuva
Asta1011 , aciu:)) Na nezinau, gal ir turetu buti tamsesne, bet nenorejau nutamsinti:)
naca, greiciausiai, kad del taskeliu Tai va va, stengiuosi improvizuoti kazkaip, bet ech nelabai lengva, o ir norejau kad liutas i liuta panasus butu, na bet su laiku gal pageres mano igudziai Aciu!
Beja, cia buvo visiskas ekspermentas, pirma kart savo praktikoje nenaudojau konturo(cia jis tiknosytei ir akims naudotas) negana to, cia mano pats pirmas piestas liutas, niekada pries tai nepiesiau liuto:))) Tai visa laik kol tapiau si salikeli jauciau siokia tokia itampa:)))) Bet jis baigtas, o as rezultatu gana patenkinta
Na o cia jau uzfiksuotas liutas
naca, greiciausiai, kad del taskeliu Tai va va, stengiuosi improvizuoti kazkaip, bet ech nelabai lengva, o ir norejau kad liutas i liuta panasus butu, na bet su laiku gal pageres mano igudziai Aciu!
Beja, cia buvo visiskas ekspermentas, pirma kart savo praktikoje nenaudojau konturo(cia jis tiknosytei ir akims naudotas) negana to, cia mano pats pirmas piestas liutas, niekada pries tai nepiesiau liuto:))) Tai visa laik kol tapiau si salikeli jauciau siokia tokia itampa:)))) Bet jis baigtas, o as rezultatu gana patenkinta
Na o cia jau uzfiksuotas liutas