Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

"vat... idėsiu savo paveiksliuką... su Jurginėle biggrin.gif
sunku buvo, satinas 19,5mm, laaaabai tankus. Piešiau AvantGarde garinamais dažais, Davydovo juodu benzininiu kontūru (100% šilkas (Crepe Back Silk Satin (Charmeuse) 19.5 mm) 50x70 cm)"

Uzsukau pasidairyti ir net "zabtai" atsidare. Kiek darbo ir kokios spalvos wub.gif Jus saunuole. Labai labai labai. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Asta1011 @ 2013 10 28, 16:38)
Kiek zinau reikia ištrinti visus grupės narius ir save, tada Facebookas pats automatiškai panaikina tą grupę.

Ačiū, taip ir padarysiu, o toj su gėle kelkit savo darbus. Aš kaupiu ir nešiu garinti pas Rasą, vėl sugadinau vieną doh.gif
Atsakyti
Asta, ačiūūūū. Išsitrynė, liko tik atvira tema
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 10 29, 08:56)
Asta, ačiūūūū. Išsitrynė, liko tik atvira tema

thumbup.gif
Atsakyti
*Mirabella* ačiū wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai ką vaizdo šitame forume nebebus? mastau.gif mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(mona66 @ 2013 10 29, 14:08)
Tai ką vaizdo šitame forume nebebus?  mastau.gif  mastau.gif

Bus bus, nepergyvenkit
Atsakyti
Mergaitės, ryt ruošios vežti garinti darbus, gal kas nori prisijungti?
Atsakyti
Labas vakaras!! bigsmile.gif

Senai nesirodziau:))

Stai keletas darbeliu:)

user posted image
user posted image

Liuto tik dalis salikelio:) Ryt fiksuosiu ir visa ikelsiu:)

user posted image

Ooo ir facebooke grupe turit!:} Prisijungsiu ir as 4u.gif
Atsakyti
Iveta, jūsų šalikėliai - ne šalikėliai. Tai jau nuostabūs paveikslai smile.gif Labai gražu wub.gif
Man tik kiek liūtuko nosytė kliuvo, ar neturėtų ji kiek tamsesnė būti?
Atsakyti
Iveta, Jusu paveikslu akys labai israiskingos, turbut del tu uzdetu atspindziu (baltu taskeliu) jos tarsi tikros ax.gif . Ir visai nesvarbu ta nosis ar plaukai- juk cia improvizacijos, nesvarbu tikroviskumas. Sakyciau dar labiau improvizuokit, nesiekit to realistisko vaizdo, nes tada kiekviena nepavykusi detale kliuva drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 09 lapkričio 2013 - 10:14
Asta1011 , aciu:)) 4u.gif Na nezinau, gal ir turetu buti tamsesne, bet nenorejau nutamsinti:)

naca, greiciausiai, kad del taskeliu bigsmile.gif Tai va va, stengiuosi improvizuoti kazkaip, bet ech nelabai lengva, o ir norejau kad liutas i liuta panasus butu, na bet su laiku gal pageres mano igudziai blush2.gif 4u.gif Aciu! 4u.gif

Beja, cia buvo visiskas ekspermentas, pirma kart savo praktikoje nenaudojau konturo(cia jis tiknosytei ir akims naudotas) negana to, cia mano pats pirmas piestas liutas, niekada pries tai nepiesiau liuto:))) Tai visa laik kol tapiau si salikeli jauciau siokia tokia itampa:)))) doh.gif rolleyes.gif Bet jis baigtas, o as rezultatu gana patenkinta bigsmile.gif

Na o cia jau uzfiksuotas liutas 4u.gif

user posted image

Atsakyti