~ella~ ačiū
nacyte man AvantGarde dažai tikrai keičiasi po garinimo, taip pat ir Jacquard... ne tik kai kurios spalvos ryškėja, bet ir atspalvis kinta o va gamma rusiški garinami nekito, tačiau jų spalvos dirbtinės.. labai maišyti reikėjo...
Taip taip mano Gamma ir buvo. Tikrai jos dirbtines.
QUOTE(tavi @ 2013 10 19, 12:19)
Panos gal persikeliam į facebooką? Atidarom temą ir dalinamės viskuo
Gal jau kas uzvede Facebook,e puslapi, mergaites ?
Galiu užveęti atvirą grupę
QUOTE(tavi @ 2013 10 26, 16:01)
Galiu užveęti atvirą grupę
Šilkas-Silk atvira grupė su gėlės piktograma., netyčia sudubliavau
QUOTE(tavi @ 2013 10 26, 18:10)
Šilkas-Silk atvira grupė su gėlės piktograma., netyčia sudubliavau
grupė uždara tavi
QUOTE(daivaV @ 2013 10 27, 14:36)
grupė uždara tavi
Dar kartą patikrinau su gėkės ikonėle atvira
tavi ar ši grupė grupė ? jei taip tai ji tikrai uždara, administratorius tu ir tik tu turi teisę įtraukti į grupę žmogeliukus, o atviroje grupėje to nereikia o ir ant ikonos rašo, kad grupė yra uždara
tavi SUKŪREI DVI GRUPES????? kodėl???? ištrink nereikalingąją
visiems kam įdomu atviroji grupė čia atvira grupė
QUOTE(daivaV @ 2013 10 27, 17:02)
tavi ar ši grupė grupė ? jei taip tai ji tikrai uždara, administratorius tu ir tik tu turi teisę įtraukti į grupę žmogeliukus, o atviroje grupėje to nereikia o ir ant ikonos rašo, kad grupė yra uždara
Daiva, nor4jau i6trinti nu nerandu kaip
mano spratimu turetu buti tavo kaip administratores grupes redagavimo skyrelis.. grupes nekuriau dar, bet logika remiantis juk taip..? neskubedama apsiziurek, tikrai turetum rasti
QUOTE(daivaV @ 2013 10 28, 10:17)
mano spratimu turetu buti tavo kaip administratores grupes redagavimo skyrelis.. grupes nekuriau dar, bet logika remiantis juk taip..? neskubedama apsiziurek, tikrai turetum rasti
Daiva, kad nerandu kaip ištinti. Niekur nėr galimybės kaip panaikinti temą. Redagavime yra kaip pakeisti statusą, kaip pakviesti, bet nėr kaip panaikinti grupę
QUOTE(tavi @ 2013 10 28, 15:05)
Daiva, kad nerandu kaip ištinti. Niekur nėr galimybės kaip panaikinti temą. Redagavime yra kaip pakeisti statusą, kaip pakviesti, bet nėr kaip panaikinti grupę
Kiek zinau reikia ištrinti visus grupės narius ir save, tada Facebookas pats automatiškai panaikina tą grupę.