Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie šilko tapybą

~ella~ ačiū 4u.gif ax.gif

nacyte man AvantGarde dažai tikrai keičiasi po garinimo, taip pat ir Jacquard... ne tik kai kurios spalvos ryškėja, bet ir atspalvis kinta 4u.gif o va gamma rusiški garinami nekito, tačiau jų spalvos dirbtinės.. labai maišyti reikėjo...
Atsakyti
Taip taip mano Gamma ir buvo. Tikrai jos dirbtines.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 10 19, 12:19)
Panos gal persikeliam į facebooką? Atidarom temą ir dalinamės viskuo

Gal jau kas uzvede Facebook,e puslapi, mergaites ?
Atsakyti
Galiu užveęti atvirą grupę
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 10 26, 16:01)
Galiu užveęti atvirą grupę

Šilkas-Silk atvira grupė su gėlės piktograma., netyčia sudubliavau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 26 spalio 2013 - 17:13
QUOTE(tavi @ 2013 10 26, 18:10)
Šilkas-Silk atvira grupė su gėlės piktograma., netyčia sudubliavau

grupė uždara tavi
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 10 27, 14:36)
grupė uždara tavi

Dar kartą patikrinau su gėkės ikonėle atvira
Atsakyti
tavi ar ši grupė grupė ? jei taip tai ji tikrai uždara, administratorius tu ir tik tu turi teisę įtraukti į grupę žmogeliukus, o atviroje grupėje to nereikia 4u.gif o ir ant ikonos rašo, kad grupė yra uždara

tavi SUKŪREI DVI GRUPES????? kodėl???? ištrink nereikalingąją 4u.gif
visiems kam įdomu atviroji grupė čia atvira grupė
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 27 spalio 2013 - 17:13
QUOTE(daivaV @ 2013 10 27, 17:02)
tavi ar ši grupė grupė ? jei taip tai ji tikrai uždara, administratorius tu ir tik tu turi teisę įtraukti į grupę žmogeliukus, o atviroje grupėje to nereikia 4u.gif o ir ant ikonos rašo, kad grupė yra uždara

tavi SUKŪREI DVI GRUPES????? kodėl???? ištrink nereikalingąją 4u.gif
visiems kam įdomu atviroji grupė čia atvira grupė

Daiva, nor4jau i6trinti nu nerandu kaip blush2.gif
Atsakyti
mano spratimu turetu buti tavo kaip administratores grupes redagavimo skyrelis.. grupes nekuriau dar, bet logika remiantis juk taip..? neskubedama apsiziurek, tikrai turetum rasti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2013 10 28, 10:17)
mano spratimu turetu buti tavo kaip administratores grupes redagavimo skyrelis.. grupes nekuriau dar, bet logika remiantis juk taip..? neskubedama apsiziurek, tikrai turetum rasti 4u.gif

Daiva, kad nerandu kaip ištinti. Niekur nėr galimybės kaip panaikinti temą. Redagavime yra kaip pakeisti statusą, kaip pakviesti, bet nėr kaip panaikinti grupę
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2013 10 28, 15:05)
Daiva, kad nerandu  kaip ištinti. Niekur nėr  galimybės kaip panaikinti temą. Redagavime yra kaip pakeisti statusą, kaip pakviesti, bet nėr kaip panaikinti grupę

Kiek zinau reikia ištrinti visus grupės narius ir save, tada Facebookas pats automatiškai panaikina tą grupę.
Atsakyti