Tai zinai, yra zmoniu, kurie neskaito, o tik paveiksliukus ziuri tai nereikia net aiskinti kas as
QUOTE(Nikuna @ 2013 10 08, 14:03)
Tai zinai, yra zmoniu, kurie neskaito, o tik paveiksliukus ziuri tai nereikia net aiskinti kas as
Aaaa
Vo as keiciu tus paveiksliukus kas kelias savaites, persirengt norisi man pagal nuotaika ar kokia situacija
Laba,
Manoji jau koseja, o namuose nenori pasilikt.... nera ka veikti...
Manoji jau koseja, o namuose nenori pasilikt.... nera ka veikti...
Mes, tfu tfu tfu, visi sveiki kol kas
Nikuna, gerai, kad netinginiuke dukra
Nikuna, gerai, kad netinginiuke dukra
QUOTE(*Alegria* @ 2013 10 09, 12:52)
tinginiuke, bet nenori viena buti namie
Labas, nekreipkit i mane demesio , atejau tik prasisluoti, o tai beveik menesi musu trobele stovi tuscia, pridulkejo
QUOTE(*Alegria* @ 2013 11 03, 22:43)
Labas, nekreipkit i mane demesio , atejau tik prasisluoti, o tai beveik menesi musu trobele stovi tuscia, pridulkejo
saunuole
as tai siuo metu apsivertusi darbai
Dabar jau ir as apsivertusi, sesija prasidejo, tai galva plysta, kaip reik viska speti padaryti ir ismokti Bet faina, jau jauciau alki mokslams
Laba,
mano merginai vel "kamsciai" ausyse reiks valyt (nes pries metus nesidave pinai isvalyti)
mano merginai vel "kamsciai" ausyse reiks valyt (nes pries metus nesidave pinai isvalyti)
Oi blyn....
Kaip senai cia buvau
Kaip senai cia buvau
va va
Sveikos gyvos
Sveikinimai visoms mamoms ir ju vaikams su Kaledomis ( nors per lana pasizurejus labiau velykas primena... Gal del to kad per Velykas labiau Kaledas primine
Sveikinimai visoms mamoms ir ju vaikams su Kaledomis ( nors per lana pasizurejus labiau velykas primena... Gal del to kad per Velykas labiau Kaledas primine