Sveikos, keliautojos. Noreciau jusu patarimu, kur idomiau rudens atostogas praleist su vaikais - Alanijoj ar Kemere. T.y. kur miesteliai idomesni vaikams, yra daugiau lankytinu vietu, parku, zaidimu aiksteliu ir visko, kas gali sudomint vaikus?
Nes viesbuti imtume pigu, ieskotume vaikisku pramogu uz jo ribu.
QUOTE(linamog @ 2013 10 16, 22:38)
Ne jokius dolerius, veziesi bankine kortele su pinigais saskaitoj ir ten issiimi liru, kaip kad Lietuvoj issiimtum litu. Ten saskaitoj viskas kovertuojasi. Beje, ir bankomatuose galima anglu kalba pasirinkti.
Aaaa, aišku Aš supratau, kad kažkaip kitaip tie pinigai ten keičiami Tas tai tikrai labai patogu jei bus ten viešbutyje bankomatas. Bet gi manau turėtų būti kai toks didelis viešbutis ir 5*. Niekad nesu Turkijoj buvusi tai neįsivaizduoju net kaip ten kas Nu gi nieko, pavalgyt duos - badu nemirsim jei ką ir be lyrų
QUOTE(simbail @ 2013 10 17, 21:06)
Aaaa, aišku Aš supratau, kad kažkaip kitaip tie pinigai ten keičiami Tas tai tikrai labai patogu jei bus ten viešbutyje bankomatas. Bet gi manau turėtų būti kai toks didelis viešbutis ir 5*. Niekad nesu Turkijoj buvusi tai neįsivaizduoju net kaip ten kas Nu gi nieko, pavalgyt duos - badu nemirsim jei ką ir be lyrų
Mes tai miestelyje ememes.
Kemeras siandien. Turejom nezmoooooniskai stipria audra, viskas plauke
Alanijos regione irgi lyja tik gerokai silpniau
QUOTE(elevin @ 2013 10 16, 13:50)
Mano tėvukas grįžo prieš kelias dienas iš Tac. Liko labai patenkintas. Aptarnavimas, kambariai, maistas ir vieta - idealiai (jis tikrai ne pirmą kartą Turkijoje ir turi su kuo lyginti).
vaje kaip smagu ))) jau uzuodziu atostogas pagaliau
as kazkaip panasiai ir galvojau, kad Novaturas neturetu pavest su viesbuciais
nu tikrai jau erzini, kaina juokinga. Skaiciau ju puslapi atsiliepimus apie ta viesbuti tai labai geri. Tuoj tu ir mane sugundysi geriau jau neskaityciau sito forumo.. ech
QUOTE(aleksss @ 2013 10 18, 10:42)
nu tikrai jau erzini, kaina juokinga. Skaiciau ju puslapi atsiliepimus apie ta viesbuti tai labai geri. Tuoj tu ir mane sugundysi geriau jau neskaityciau sito forumo.. ech
aprašymas tai superinis: 4*, spa, o jau nuotraukos hrrrr negaliu sulaukt
Sveikos
Turkijoje dar nesu buvusi. Žiūriu, kad novaturas guodžio 5d. labai pigiai pardavinėja keliones + dovanoja apžvalginę ekskursiją, parkavimą oro uoste. http://www.novaturas...mpaign=Antalija
Gal kas žinot, kokie ten orai tuo metu bus. Ar labai lyja ?
Gundausi į viešbutį Tac Premier
Mes tik vasarom keliaujam, tai pripratę prie karščių, o gruodį net neįsivaizduoju kaip būtų.
Turkijoje dar nesu buvusi. Žiūriu, kad novaturas guodžio 5d. labai pigiai pardavinėja keliones + dovanoja apžvalginę ekskursiją, parkavimą oro uoste. http://www.novaturas...mpaign=Antalija
Gal kas žinot, kokie ten orai tuo metu bus. Ar labai lyja ?
Gundausi į viešbutį Tac Premier
Mes tik vasarom keliaujam, tai pripratę prie karščių, o gruodį net neįsivaizduoju kaip būtų.
Labas. tik ką iš kelionės atostogavome viešbutyje Water planet deluxe 5*, tas kur ten su tuo liftu prie jūros , skridome su Go planet. Ketvirtadienį lijo lietus, vakare buvo audra, net elektra buvo dingusi, kitos dienos buvo nuostabios. Apie viešbutuką , jei kam įdomu klauskite , atsakysiu , patiko
Ačiū skrydžių bendrovei Go planet, esu labai patenkinta, nes lektuve duoda valgyti ir gerti (nemokamai), lektuvui pakilus vaikams išdalina plančetinius kompiuterius, man su 3 vaikais , tai labai svarbu, nes pernai skridom, kelionė labai prailgo, be to lektuve palikau nemenką sumą pinigų, juk su vaikais , vienas gerti nori, kitas badu miršta , tai šį kartą skrydis buvo nuostabus
Ačiū skrydžių bendrovei Go planet, esu labai patenkinta, nes lektuve duoda valgyti ir gerti (nemokamai), lektuvui pakilus vaikams išdalina plančetinius kompiuterius, man su 3 vaikais , tai labai svarbu, nes pernai skridom, kelionė labai prailgo, be to lektuve palikau nemenką sumą pinigų, juk su vaikais , vienas gerti nori, kitas badu miršta , tai šį kartą skrydis buvo nuostabus
QUOTE(butgitana @ 2013 10 19, 21:22)
Labas. tik ką iš kelionės atostogavome viešbutyje Water planet deluxe 5*, tas kur ten su tuo liftu prie jūros , skridome su Go planet. Ketvirtadienį lijo lietus, vakare buvo audra, net elektra buvo dingusi, kitos dienos buvo nuostabios. Apie viešbutuką , jei kam įdomu klauskite , atsakysiu , patiko
kokiam jis regione?
papasakokit daugiau parsau
mes ziurinejam keliones kitai vasarai.
Gal vasara jo kaina bus neikandama
kas cia per kelioniu agentura go planet?
is kur skridot?
Pažiūriu prognozę Turkijoj ir neramu - ar bus ten po savaitės dar šilta Skrydis ateinantį savaitgaį, o dabar mačiau jau tik 23 laipsniai