Įkraunama...
Įkraunama...

Turkija

Sveikos, keliautojos. Noreciau jusu patarimu, kur idomiau rudens atostogas praleist su vaikais - Alanijoj ar Kemere. T.y. kur miesteliai idomesni vaikams, yra daugiau lankytinu vietu, parku, zaidimu aiksteliu ir visko, kas gali sudomint vaikus?

Nes viesbuti imtume pigu, ieskotume vaikisku pramogu uz jo ribu.
Atsakyti
QUOTE(linamog @ 2013 10 16, 22:38)
Ne jokius dolerius, veziesi bankine kortele su pinigais saskaitoj ir ten issiimi liru, kaip kad Lietuvoj issiimtum litu. biggrin.gif Ten saskaitoj viskas kovertuojasi. Beje, ir bankomatuose galima anglu kalba pasirinkti.

Aaaa, aišku doh.gif Aš supratau, kad kažkaip kitaip tie pinigai ten keičiami biggrin.gif Tas tai tikrai labai patogu jei bus ten viešbutyje bankomatas. Bet gi manau turėtų būti kai toks didelis viešbutis ir 5*. Niekad nesu Turkijoj buvusi tai neįsivaizduoju net kaip ten kas smile.gif Nu gi nieko, pavalgyt duos - badu nemirsim jei ką ir be lyrų biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(simbail @ 2013 10 17, 21:06)
Aaaa, aišku  doh.gif  Aš supratau, kad kažkaip kitaip tie pinigai ten keičiami  biggrin.gif  Tas tai tikrai labai patogu jei bus ten viešbutyje bankomatas. Bet gi manau turėtų būti kai toks didelis viešbutis ir 5*. Niekad nesu Turkijoj buvusi tai neįsivaizduoju net kaip ten kas  smile.gif  Nu gi nieko, pavalgyt duos - badu nemirsim jei ką ir be lyrų  biggrin.gif

Mes tai miestelyje ememes.
Atsakyti
Kemeras siandien. Turejom nezmoooooniskai stipria audra, viskas plauke ax.gif
user posted image
Atsakyti
Alanijos regione irgi lyja tik gerokai silpniau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(elevin @ 2013 10 16, 13:50)
Mano tėvukas grįžo prieš kelias dienas iš Tac. Liko labai patenkintas. Aptarnavimas, kambariai, maistas ir vieta - idealiai (jis tikrai ne pirmą kartą Turkijoje ir turi su kuo lyginti).

vaje kaip smagu smile.gif))) jau uzuodziu atostogas pagaliau smile.gif
as kazkaip panasiai ir galvojau, kad Novaturas neturetu pavest su viesbuciais
Atsakyti
nu tikrai jau erzini, kaina juokinga. Skaiciau ju puslapi atsiliepimus apie ta viesbuti tai labai geri. Tuoj tu ir mane sugundysi smile.gif geriau jau neskaityciau sito forumo.. ech smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aleksss @ 2013 10 18, 10:42)
nu tikrai jau erzini, kaina juokinga.  Skaiciau ju puslapi atsiliepimus apie ta viesbuti tai labai geri. Tuoj tu ir mane sugundysi smile.gif geriau jau neskaityciau sito forumo.. ech smile.gif

aprašymas tai superinis: 4*, spa, o jau nuotraukos smile.gif hrrrr negaliu sulaukt smile.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Turkijoje dar nesu buvusi. Žiūriu, kad novaturas guodžio 5d. labai pigiai pardavinėja keliones + dovanoja apžvalginę ekskursiją, parkavimą oro uoste. http://www.novaturas...mpaign=Antalija

Gal kas žinot, kokie ten orai tuo metu bus. Ar labai lyja ?
Gundausi į viešbutį Tac Premier cool.gif

Mes tik vasarom keliaujam, tai pripratę prie karščių, o gruodį net neįsivaizduoju kaip būtų.
Atsakyti
Labas. tik ką iš kelionės atostogavome viešbutyje Water planet deluxe 5*, tas kur ten su tuo liftu prie jūros biggrin.gif , skridome su Go planet. Ketvirtadienį lijo lietus, vakare buvo audra, net elektra buvo dingusi, kitos dienos buvo nuostabios. Apie viešbutuką , jei kam įdomu klauskite , atsakysiu biggrin.gif , patiko thumbup.gif
Ačiū skrydžių bendrovei Go planet, esu labai patenkinta, nes lektuve duoda valgyti ir gerti (nemokamai), lektuvui pakilus vaikams išdalina plančetinius kompiuterius, man su 3 vaikais , tai labai svarbu, nes pernai skridom, kelionė labai prailgo, be to lektuve palikau nemenką sumą pinigų, juk su vaikais , vienas gerti nori, kitas badu miršta , tai šį kartą skrydis buvo nuostabus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(butgitana @ 2013 10 19, 21:22)
Labas. tik ką iš kelionės atostogavome viešbutyje Water planet deluxe 5*, tas kur ten su tuo liftu prie jūros  biggrin.gif ,  skridome su Go planet. Ketvirtadienį lijo lietus, vakare buvo audra, net elektra buvo dingusi, kitos dienos buvo nuostabios. Apie viešbutuką , jei kam įdomu klauskite , atsakysiu  biggrin.gif , patiko  thumbup.gif
Ačiū skrydžių bendrovei Go planet, esu labai patenkinta, nes lektuve duoda valgyti ir gerti (nemokamai), lektuvui pakilus vaikams išdalina plančetinius kompiuterius, man su 3 vaikais , tai labai svarbu, nes pernai skridom, kelionė labai prailgo, be to lektuve palikau nemenką sumą pinigų, juk su vaikais , vienas gerti nori, kitas badu miršta , tai šį kartą skrydis buvo nuostabus  thumbup.gif

kokiam jis regione?
papasakokit daugiau parsau ax.gif
mes ziurinejam keliones kitai vasarai.
Gal vasara jo kaina bus neikandama blush2.gif
kas cia per kelioniu agentura go planet?
is kur skridot?
Atsakyti
Pažiūriu prognozę Turkijoj ir neramu - ar bus ten po savaitės dar šilta g.gif Skrydis ateinantį savaitgaį, o dabar mačiau jau tik 23 laipsniai unsure.gif
Atsakyti