QUOTE(taiptaip @ 2013 09 17, 15:38)
Net neitiketina, kad 5* viešbutyje šakučių ir peilių pritrūktų......... Mes tenkinamės 3* visad, bet dėl šakučių su peiliais tikrai nereikėjo kovot dar
Šiaip mes neišrankūs, be to ant kambario durų patys dažnai uždedam , kad netrukdytų, aš tiesiog nenoriu, kad kažkas ten man tvarką darytų ir dar kasdien. Nuimam tik kai reikia rankšluosčius pakeisti ar šiukšles išnešti, o taip neleidžiam į kambarį tos visiems ištrokštos tvarkos daryt. Nežinau aš ir namuose kasdien patalynės nekeičiu, nei grindų neplaunu, tai kodėl ten man to turėtų reikėti.
Papildyta:
QUOTE(taiptaip @ 2013 09 17, 15:38)
Net neitiketina, kad 5* viešbutyje šakučių ir peilių pritrūktų......... Mes tenkinamės 3* visad, bet dėl šakučių su peiliais tikrai nereikėjo kovot dar
Šiaip mes neišrankūs, be to ant kambario durų patys dažnai uždedam , kad netrukdytų, aš tiesiog nenoriu, kad kažkas ten man tvarką darytų ir dar kasdien. Nuimam tik kai reikia rankšluosčius pakeisti ar šiukšles išnešti, o taip neleidžiam į kambarį tos visiems ištrokštos tvarkos daryt. Nežinau aš ir namuose kasdien patalynės nekeičiu, nei grindų neplaunu, tai kodėl ten man to turėtų reikėti.
Mes tikrai neišrankūs,bet tai ką patyrėm ren,tai košmaras...Ir ne vien mums.Pažįstami irgi buvo ten tik ką....Sakė,kad buvo grupė lieruvių,filmavo viską ir bandys ieškot teisybės.Mano vaikas pasigavo mikoplazmos bakterija ten,dar dabar gydomės.Gali užmerkti akis į viską,bet kai matai kai nieks neplauna,nevalo ir ranksluoščių nekeičia,ar pakeičia su dėmėm.Kai baseinai pajeitę spalvas,ka čia kalbėt....Čia galima pasakot ir pasakot...Jie motyvuoja tuo,kad Egipte karas ir didziule viešbučio apgultis,bet iš tikro ten visą laiką betvarkė.