QUOTE(rutuliukass1220 @ 2013 09 04, 06:40)
Labas rytas,kas kavos
Papildyta:
Sveikute,skaitau tavo istorija jus vaziavot i "embrions" klinika? is kokio miesto esi? kaip ten kainos,nes ir mane tai domina,kadangi planuojame antra IVF,pirmas nepasiseke
kokios pas tave bedeles buvo,pasidalink jei gali savo isgyvenimais
Sveikinu su jusu laime ir stebuklelio atsiradimu
aciu
taip, mes embrions sturmavom, birzeli gera cia musu komanda vazinejo pas latvius.as is vilniaus. o pati kaina labai priklauso kiek vaistu reikia. o bedos pas mane su kiausintakiais, jie nepratekami, bei dar endo turiu. zodziu puokste bedu
jei lyginti latvius su lietuviais man ten zenkliai pigiau viskas gavosi, net pridejus vazinejimo sanaudas.
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2013 09 04, 12:56)
Rute,kada mastai grizti pas latvius?
Ledididi1,o apie ka tu mastai?
as jau grisciau, bet vyras siek tiek uzstabde. laukiu jo subrendimo.. ir tada iskart pas latvius.. mano noras antro leliaus labai didelis, o juk atrodo va gi jau viena turiu, tai galeciau ir aprimt.. bet neee - atrodo kad kaip ir su pirmuoju - padarysiu bet ka, kad tik turetumem dar viena
nors prisipazinsiu, buvo laiko tarpas kai pagalvodavau apie visus tuos vaistus tai net nupurtydavo. matyt jau subrendau eiti toliau. dar tik neseniai nutraukiau "nianiuka" tai organizmas spes atsigauti kol vyras apsispres ir sutiks testi zygius.
Ledididi, ir tu vis aki uzmeti cia. gal planuojat kazka? kaip augat?
QUOTE(KriuKriu @ 2013 09 04, 20:53)
O gal buvo kam nors problemu del plonos gleivines? Idomu, kaip issisprende reikalai
mano gleivine, net su vaistais buvo plona. klausiau kaip pastorint ja - atsakymo nera. gydytojo manymu kad estrofemo man netruko, bet ji tiesiog del kazkokiu priezasciu neaugo. taip ir padarem isodinima pernelyg nieko nesitikedami.
net su plona gleivine stebuklai nutinka. labai noriu, kad bent jau sekanti karta del gleivines rupesciu nekiltu, nes po punkcijos estrofema geriau padidinta doze (pati pas gydytoja issiprasiau is nevilties). jis dar bande gincytis, bet turbut is veido suprato, kad tuoj apsizliumbsiu jei neleis. gydytojas pasakojo sekmes istorijas kaip net su 6 mm yra pastojusiu, o tai siek tiek guode.