Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

Gitulia, aš irgi tos pačios nuomonės esu. Jei vaikas kažkuo skundžiasi, reikia būtinai su auklėtojomis kalbėtis. Bent jau žinos, kad su vaiku yra pasikalbama, kad nelieka tėvai abejingi.

QUOTE(Akva0004 @ 2013 09 18, 11:53)
ideciau kokia foto savo antrojo kindziulio, bet ar eis isimt veliau? nenoriu, kad makaluotusi interneto platybese

O kodėl neįdėjus į FB? Ten juk yra mūsų grupė, tik tokia apmirus, niekas nesinaudoja ir nesilanko. Būtų smagu pamatyti kaip rugpjūtinukai auga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2013 09 18, 14:07)
Gitulia, aš irgi tos pačios nuomonės esu. Jei vaikas kažkuo skundžiasi, reikia būtinai su auklėtojomis kalbėtis. Bent jau žinos, kad su vaiku yra pasikalbama, kad nelieka tėvai abejingi.
O kodėl neįdėjus į FB? Ten juk yra mūsų grupė, tik tokia apmirus, niekas nesinaudoja ir nesilanko. Būtų smagu pamatyti kaip rugpjūtinukai auga  4u.gif

Tai, kad jos nebera man rodos g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 09 18, 14:08)
Tai, kad jos nebera man rodos  g.gif

Ką tik pažiūrėjau. Yra.
Įvesk į FB paiešką rugpjūtinukės mamytės
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 09 18, 10:59)
Ar del vienos/dvieju dienu skambinates/vedat pas gydytojas del rastelio i darzeli?

Jei nesvarbu,kad reikes moket uz ta diena,tai nesvarbu ta pazyma g.gif Pas mus jei tik uzsimini,kad neateisi del kokio negalavimo,tai kai jau ateit noresi be pazymos,ziures i tave vanago akim,ar tikrai jau pilnai sveikas atejai lens.gif Po bet kokio apsirgimo,nori pazymos..

Vakar nuejau parsivest Gustuko,aukletoja (labai nuostabi musiske wub.gif )sako kazko ji man siand nelaiminga,nusiminusi... verysad.gif Na bet nieko,kol snektelejom su aukletoja,pralinksmejo.. Galvoju kazkas ta diena jai gal nepavyko,nepasiseke.. Nes pergyvena jei kas nesigauna kas pvz draugui gaunasi.. Aukletoja ramino ir sake,kad viskas su ja tvarkoje,kad yra ir silpesniu grupeje.. Rode kaip juos "anketuoja"..Dieve,dieve..jau tokie maziukai yra "rusiuojami",vertinami... Vaikai klausinejami per kasdienines "pamokeles"..Ir jei kas nesiseka,gi pajaucia is kart.. sad.gif
Gustyte pvz nezinojo kur agurka kabint.. ant medzio ar zemes.. unsure.gif Nu pagalvojau,gi is tikro kaip ir nera per daug maciusi unsure.gif Pas giminiu buvome sodyboje,tai ten pvz agurkai ne ant zemes auga,o sukabinti virs metro aukscio ant groteliu,lentynu tokiu biggrin.gif Zodz kaip juos reikia kiekviena miela diena lavinti buityje,vaje,vaje.. Kalbeti ir kalbeti,mokyti ir mokyti...
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 09 18, 15:03)
Gustyte pvz nezinojo kur agurka kabint.. ant medzio ar zemes.. unsure.gif Nu pagalvojau,gi is tikro kaip ir nera per daug maciusi unsure.gif Pas giminiu buvome sodyboje,tai ten pvz agurkai ne ant zemes auga,o sukabinti virs metro aukscio ant groteliu,lentynu tokiu biggrin.gif Zodz kaip juos reikia kiekviena miela diena lavinti buityje,vaje,vaje.. Kalbeti ir kalbeti,mokyti ir mokyti...

Su tais kas iš kur atsiranda, tai pas mus vienas juokas doh.gif lotuliukas.gif
Pasak T, pienas pagamintas iš šalčio ir žolės, agurkai iš šalčio ir vaistukų (vaistukai, tai čia vitaminai) biggrin.gif Klausiu, kodėl iš šalčio, sako - tu pažiūrėk, mamyte, va išėmėm iš šaldytuvo ir jis duoda žmonėms šalčio lotuliukas.gif
O į klausimą iš kur atsiranda pienas, sako - karvė pasisioja iš kitokio užpakalio doh.gif
Turi savo teoriją, iš kur jis atsirado, tėtis aiškino, kad jis augo mamytės pilvelyje, sako, ne tu nežinai, mane atnešė paštininkas. Aš buvau dideliam kiaušinyje ir jis mane tol rideno, kol galva apsisuko ir dar pavaizduoja, kaip ten jam sukosi ta galva lotuliukas.gif
Atsakyti
Gitulia, bet tai koks fainas tavo pasakorius wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2013 09 18, 13:07)

O kodėl neįdėjus į FB? Ten juk yra mūsų grupė, tik tokia apmirus, niekas nesinaudoja ir nesilanko. Būtų smagu pamatyti kaip rugpjūtinukai auga  4u.gif

teisybe pasakius niekad nebuvau net ilindus i FB, ir nemaciau nei vieno jusu ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

Su liudnom naujienom as, mire mano mociute. verysad.gif
Atsakyti
Antoniene, uzuojauta. Laikykites.
Atsakyti
QUOTE(antoniene @ 2013 09 20, 14:10)
Sveikos merginos,

Su liudnom naujienom as, mire mano mociute.  verysad.gif

Antoniene, nervuokis kiek imanoma maziau, saugok savo pilvinuka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva0004 @ 2013 09 19, 11:01)
teisybe pasakius niekad nebuvau net ilindus i FB, ir nemaciau nei vieno jusu ax.gif
Nepasiduodi FB virusui? smile.gif

QUOTE(antoniene @ 2013 09 20, 14:10)
Su liudnom naujienom as, mire mano mociute.  verysad.gif

Užuojauta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2013 09 20, 17:09)
Nepasiduodi FB virusui? smile.gif

ne taip labai. turiu fb, bet labai mazai ka priemusi i kontaktus, ir nemegstu ten visos informaacijos de. Fb man labiau reikalinga susisiekti ir dalintis ispudziais su draugemis uz atlanto.

geriau papasakok, kaip tau sekasi auginti broliuka? kaip auga, kaip valgo, kaip pilvukas, kaip pienukas, kaip nakteles? ir siaip kaip i broli sese reaguoja? aar sunku du kinderiukus augint? ir siaip pasidalink nuotaikomis rolleyes.gif
Atsakyti