QUOTE(Kulke @ 2013 09 17, 09:24)
Per mamyciu kluba si svtg pasakojo apie darzelius, tokia naudinga laida buvo sakyciau.
Ji man jau vakar nuo vakaro zirsti, asaroti pradejo. Sako - mane aukletojos tampe, nes as nevalgiau

Klausiu, ka tau sake. Sake, kad reikia valgyti. Nuejau siandien ir klausiu, kas cia buvo, kad ji man skundesi. Sako, nelabai ji valge nuo pietu, netampom mes tu vaiku, tik pasakem, kad valgyti reikia. Ir suprask kas cia teisus. Is paziuros aukletojos ner blogos, matosi ir su vaikais bendrauja graziai ir t.t. O Gabe, ji gi liute karalaite, zinau as ja, kaip namuose elgiasi. Gal uzsizarazino kur kampe, o aukletojos uz rankos nuvede ja prie staliuko. Nezinau net ka ir galvoti.
Aš manyčiau, kad vaikas nemeluoja. Tiek, kad kiek tas tampė ir yra tampė

Gal pasuko kai persikreipus sėdėjo ir pataisė, gal dar kažkas, o vaikas susakė taip, kaip jam atrodo.
Maniškė pernai grįžus aiškino, kad ausį suko auklėtoja. Nuėjus bandžiau išklaust iš kur tokios kalbos randasi, gal buvo iš tikrųjų ausis užsukta. Auklėtoja aišku bandė teisintis, kad jokių fizinių bausmių netaiko, niekas vaikų neskriaudžia, o kodėl vaikas taip kalba - nesuvokia. Tačiau pasidomėt juk reikia jei vaikas taip kalba
Lengvos adaptacijos jums