Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

Gina, džiaugiuosi, kad išsiaiškinai, susidėliojo viskas į savo vietas.
Ką čia susiimsi, jei viskas ant tavo pečių, ne robotas gi esi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 09 13, 12:35)
Jau kaip ir viskas aisku...

Na svarbu nors kazkas isaiskejo 4u.gif 4u.gif

QUOTE(Tila @ 2013 09 13, 13:34)
Mes už darželį (už vasarą) irgi gavom dvigubus lapelius/sąskaitas su skirtingom sumom. Už ką mokėt taip ir neaišku. Auklėtoja siunčia pas buhalterę aiškintis, nes ir nežino  doh.gif Sumos nedidelės, bet kai moki, vis tiek norisi žinoti kodėl ir už ką  ax.gif

Musu darze sugebejo kazkur mano prasyma nukisti, del nelankymo per vasara, kas buvo pateisinimas nemoketi uz visa vasara doh.gif Bet tik tiek gerai, kad parasiau is naujo prasyma ir viskas. Bet man kaip popieriniam zmogui vistiek keistas toks dokumentu metymas doh.gif
Mums uz darzeli moka tetis, nes jis beveik visada ir nuveza ir pasiima T , tai susirenka visas saskaitas ir apmoka thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Gitulia_Fai: 13 rugsėjo 2013 - 16:08
Labas rytas.

Jauciu baigesi dziaugsmingas ejimas i darzeli, prasidejo asaros unsure.gif
Atsakyti
Kulke-nenusimink,nenuleisk ranku,viskas bus tikrai ok mirksiukas.gif Lengva adaptacija skaitosi po 20d lankymo,o dar yra vidutine ir sunki,po kuriu jau vistiek adaptuojasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*Gina @ 2013 09 17, 09:13)
Kulke-nenusimink,nenuleisk ranku,viskas bus tikrai ok mirksiukas.gif Lengva adaptacija skaitosi po 20d lankymo,o dar yra vidutine ir sunki,po kuriu jau vistiek adaptuojasi  4u.gif

Per mamyciu kluba si svtg pasakojo apie darzelius, tokia naudinga laida buvo sakyciau.

Ji man jau vakar nuo vakaro zirsti, asaroti pradejo. Sako - mane aukletojos tampe, nes as nevalgiau blink.gif Klausiu, ka tau sake. Sake, kad reikia valgyti. Nuejau siandien ir klausiu, kas cia buvo, kad ji man skundesi. Sako, nelabai ji valge nuo pietu, netampom mes tu vaiku, tik pasakem, kad valgyti reikia. Ir suprask kas cia teisus. Is paziuros aukletojos ner blogos, matosi ir su vaikais bendrauja graziai ir t.t. O Gabe, ji gi liute karalaite, zinau as ja, kaip namuose elgiasi. Gal uzsizarazino kur kampe, o aukletojos uz rankos nuvede ja prie staliuko. Nezinau net ka ir galvoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kulke @ 2013 09 17, 09:24)
Per mamyciu kluba si svtg pasakojo apie darzelius, tokia naudinga laida buvo sakyciau.

Ji man jau vakar nuo vakaro zirsti, asaroti pradejo. Sako - mane aukletojos tampe, nes as nevalgiau  blink.gif  Klausiu, ka tau sake. Sake, kad reikia valgyti. Nuejau siandien ir klausiu, kas cia buvo, kad ji man skundesi. Sako, nelabai ji valge nuo pietu, netampom mes tu vaiku, tik pasakem, kad valgyti reikia. Ir suprask kas cia teisus. Is paziuros aukletojos ner blogos, matosi ir su vaikais bendrauja graziai ir t.t. O Gabe, ji gi liute karalaite, zinau as ja, kaip namuose elgiasi. Gal uzsizarazino kur kampe, o aukletojos uz rankos nuvede ja prie staliuko. Nezinau net ka ir galvoti.  g.gif

Aš manyčiau, kad vaikas nemeluoja. Tiek, kad kiek tas tampė ir yra tampė biggrin.gif Gal pasuko kai persikreipus sėdėjo ir pataisė, gal dar kažkas, o vaikas susakė taip, kaip jam atrodo.

Maniškė pernai grįžus aiškino, kad ausį suko auklėtoja. Nuėjus bandžiau išklaust iš kur tokios kalbos randasi, gal buvo iš tikrųjų ausis užsukta. Auklėtoja aišku bandė teisintis, kad jokių fizinių bausmių netaiko, niekas vaikų neskriaudžia, o kodėl vaikas taip kalba - nesuvokia. Tačiau pasidomėt juk reikia jei vaikas taip kalba ax.gif

Lengvos adaptacijos jums 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2013 09 17, 12:05)
Aš manyčiau, kad vaikas nemeluoja. Tiek, kad kiek tas tampė ir yra tampė biggrin.gif Gal pasuko kai persikreipus sėdėjo ir pataisė, gal dar kažkas, o vaikas susakė taip, kaip jam atrodo.

Maniškė pernai grįžus aiškino, kad ausį suko auklėtoja. Nuėjus bandžiau išklaust iš kur tokios kalbos randasi, gal buvo iš tikrųjų ausis užsukta. Auklėtoja aišku bandė teisintis, kad jokių fizinių bausmių netaiko, niekas vaikų neskriaudžia, o kodėl vaikas taip kalba - nesuvokia. Tačiau pasidomėt juk reikia jei vaikas taip kalba  ax.gif
Lengvos adaptacijos jums  4u.gif

Ir as manau,kad nemeluoja, o aukletoja gi nesakys: oi tikrai, zinokit patasiau jusu vaika, tik pamirsau pasakyti doh.gif

Oi jauciu nebebus taip lengva ir dziaugsminga eiti i darzeli, atsizaide jau matyt, o dabar jau suvokia kas jos laukia doh.gif
Atsakyti
Na, maniskei irgi kazkas siemet darze netinka, nors aukletojos tos pacios, vaikai tie patys. Matyt pati mergina paaugo, nepastumsi, nepatempsi jau. Aukletojos kaip ant adatu kai mes ateinam, kazkas su maistu, matyt irgi verte, o mazge nenorejo...

Laukiu nesulaukiu kada nuo kitu metu i mokykla iskelsiu. Jei turejau kokiu abejoniu -dabar jau neturiu. Aisku, jei tik finansiskai patempsiu -reikia taupyti pradeti jau dabar...Mokykloje kol kas per metus neturejau net maziausios abejones prie ko prikibt. Kol kas.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2013 09 17, 12:22)
Na, maniskei irgi kazkas siemet darze netinka, nors aukletojos tos pacios, vaikai tie patys. Matyt pati mergina paaugo, nepastumsi, nepatempsi jau. Aukletojos kaip ant adatu kai mes ateinam, kazkas su maistu, matyt irgi verte, o mazge nenorejo...

Laukiu nesulaukiu kada nuo kitu metu i mokykla iskelsiu. Jei turejau kokiu abejoniu -dabar jau neturiu. Aisku, jei tik finansiskai patempsiu -reikia taupyti pradeti jau dabar...Mokykloje kol kas per metus neturejau net maziausios abejones prie ko prikibt. Kol kas.

Gal tik ta pradzia bus sunki g.gif

I privacia leisi? g.gif
Atsakyti
Taip, ten pat kur didieji eina.
Atsakyti
QUOTE(Muse @ 2013 09 17, 13:13)
Taip, ten pat kur didieji eina.

Tai cia gausis nuo 5 metu? Paruosiamukuose bus pradzioj? Matai kokia idomi sistema, niekad nesidomejau smile.gif
Atsakyti
Pas mus galima nuo 5 metu du metus laikyti paruosiamoje, buna kartu su sesiameciais, pirmus metus daugiau zaidzia, bet tuo paciu ir ismoksta kazko (bent jau drausmes) ir nera pirtu miego.
Aisku, konsultuosiuosi su mokytoja dar, nuvesiu kuria diena paliksiu pasiziuret pavasari...
Atsakyti