Kaip Titukas pasiketes,isauges
Visiems sveikinimai
Mes irgi uzsakem "Pasaku saly" pramoga,iteike kvietimus kiemo draugams ir dar is darzelio kelis pakviesim(aukletoja turi siand atsiust telefonus) Pas Guste pastebejau geriausi draugai tai-berniukai
Gitulia-ka vaisiu turejot,kas geriausiai vaikams suejo?
As tyliu del susitikimo,nes nezinau kaip cia galetumem.. Kazkokie namisedos pasidarem.. Vengiu vaikus veztis kur i zmones.. (kad neuzkraut triuksmo kitiems,net seneliams ),o ir keliones automobiliu Gustei sunkios.. del negalejimo nusnaust kedutej Sunku ziuret kaip galvyte panirus maskatuojas.. O pietu dar mes miegam pilnumoj..
Noriu dar i juru muziejus vaikus nuvezt.. Traukiniu
Koks jau išaugęs vaikis
Aš tai vis dar su tortu kuičiuos šiandien. Išsiderėjau su savo madam, kad minimaliai dekoruosiu, nes taip kaip ji nori, neturiu nei kantrybės nei sveikatos
O manoji gražuolė pietų miego namie visai nebemiega jau porą metų jei ne daugiau Darželyje dar kažkaip nusnaudžia, o namie visiškai neina nuvaryt miegot. Na bet ir ryte vėliau kelias ir vakare anksčiau miegoti eina, tai gal ir pakankamai pasiilsi
Aš tai vis dar su tortu kuičiuos šiandien. Išsiderėjau su savo madam, kad minimaliai dekoruosiu, nes taip kaip ji nori, neturiu nei kantrybės nei sveikatos
O manoji gražuolė pietų miego namie visai nebemiega jau porą metų jei ne daugiau Darželyje dar kažkaip nusnaudžia, o namie visiškai neina nuvaryt miegot. Na bet ir ryte vėliau kelias ir vakare anksčiau miegoti eina, tai gal ir pakankamai pasiilsi
Pas mus dar jei brolis nemiegoti,tai ir sese nebeitu jau.. Dabar nelabai noriai link lovos eina,bet jei uzmiega ir miega po kelias valandas,tai organzimas reiskias nieko pries pailset
Torta puosim spalvingais saldainiukais..
Torta puosim spalvingais saldainiukais..
Laba diena,
Pietu miegelio miega pas mane visi vakai
Pietu miegelio miega pas mane visi vakai
QUOTE(*Gina @ 2014 08 12, 07:35)
Gitulia-ka vaisiu turejot,kas geriausiai vaikams suejo?
Vynuogės Nors bendrai tai jie minimaliai valgė, gerti dar kažkiek ėjo prikviesti, o valgis visai nerūpėjo . Torto žvakutes irgi pūtėm tik atėję, t.y., gimtadienio pradžioje, nes jau spirgėjo visi kaip norėjo kuo greičiau iš to kambarėlio ištrūkti
Užsakant net darbuotojos kelis kartus vis minėjo - tik neprisineškite daug vaišių.
QUOTE(CherryLips @ 2014 08 12, 07:51)
Maniškis irgi norėjo torto su lego Bet išsiderėjau, kad kai nueisim į parduotuvę išsirinks iš to, kas bus.
Gitulia, koks gražus tavo vyrukas. Nors ką čia, visi rugpjūtinukai labai fainuoliai
Mes gimtadienį švęsim kieme. Tikiuosi puikaus (ar bent jau pakenčiamo) oro. Numatyta aktyvios pramogos vaikams su renginio vedėju. Rinkausi pagal rekomendacijas, o kai papasakojo kas vaikų laukia, tai net ir man įdomu
Dabar suku galvą ką iš vaišių paruošti. Kadangi virtuvė tikrai ne mano stichija ir stiprioji pusė, tad reikia pasirankiot idėjų.
Mes gimtadienį švęsim kieme. Tikiuosi puikaus (ar bent jau pakenčiamo) oro. Numatyta aktyvios pramogos vaikams su renginio vedėju. Rinkausi pagal rekomendacijas, o kai papasakojo kas vaikų laukia, tai net ir man įdomu
Dabar suku galvą ką iš vaišių paruošti. Kadangi virtuvė tikrai ne mano stichija ir stiprioji pusė, tad reikia pasirankiot idėjų.
Aš po tortų gamybos jau irgi apie vaišes galvoti nebenoriu, tai užsariau du padėklus sumuštinukų ir man dzin
QUOTE(Tila @ 2014 08 12, 15:32)
Gitulia, koks gražus tavo vyrukas. Nors ką čia, visi rugpjūtinukai labai fainuoliai
QUOTE(CherryLips @ 2014 08 12, 15:56)
Aš po tortų gamybos jau irgi apie vaišes galvoti nebenoriu, tai užsariau du padėklus sumuštinukų ir man dzin
Su gimtadieniu ir smagaus sventimo
Tila-smagi svente nusimato
As tik torta tegaminsiu.. Tept,lept ir vsio(snikerini kepsiu),svarbiausias akcentas,kad pati gimtuvininke puos,ale ruosis nudziugint savo svecius Daugiau kokiu biski vaisiu(arbuzas,bananas ir pan).. Mama kazka rimciau(kelias salotikes,duonikes)atnes.. Reikalas toks,kad be vaiku ir suaugusiu bus..Tokiu kaip tetos,seneliai.. Jiems ten iejimai nekainuos,o kad kviest i namus dar kokia kita diena-nenoriu
As tik torta tegaminsiu.. Tept,lept ir vsio(snikerini kepsiu),svarbiausias akcentas,kad pati gimtuvininke puos,ale ruosis nudziugint savo svecius Daugiau kokiu biski vaisiu(arbuzas,bananas ir pan).. Mama kazka rimciau(kelias salotikes,duonikes)atnes.. Reikalas toks,kad be vaiku ir suaugusiu bus..Tokiu kaip tetos,seneliai.. Jiems ten iejimai nekainuos,o kad kviest i namus dar kokia kita diena-nenoriu
QUOTE(Gitulia_Fai @ 2014 08 13, 00:31)
Su gimtadieniu ir smagaus sventimo
Ačiū Tikiuos viskas sklandžiai praeis
Ačiū už sveikinimus
Ta proga pasivaidensim
Ta proga pasivaidensim