Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

QUOTE(CherryLips @ 2014 06 26, 13:03)
Labas, mamytės  4u.gif
Įtariu, jau mane pamiršusios būsite, nesirodžiau jau net nebežinau kiek laiko doh.gif Na įsuko gyvenimo tempai, negandos visokios, bet kolkas išsikapanojom ir riedam toliau  ax.gif
Vis paskaitinėdavau kuo gyvuojat, smagu, kad jau ir po kelintą vaikiuką susimeistravote  thumbup.gif

Atsimenam puikiausiai bigsmile.gif

Aš šiandien nervuota dėl darželio švenčių laiko. Absoliučiai nesutampa su mano darbo grafiku, bet ir šiaip yra daugiau dirbančių tėvų ir negalinčiu ištrūkti anksčiau doh.gif Gaila man savo vaiko labai verysad.gif
Atsakyti
Laba,

Kaip laikotės? Kaip rugpjūtinukai auga?

Ir vis tik... ar koks nors susimatymas bus? Darom? Susibėgam? Mūsų nedaug, galima juk pasiorganizuoti, kad ir kieno nors kieme ax.gif
Atsakyti
As irgi buciau uz susitikima bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2014 06 26, 16:17)
As irgi buciau uz susitikima  bigsmile.gif

kaip tavo dukriukas?kaip auga, miega, valgo ir siaip kaip, kad apie susitikima svajoji? man su mazium tokiu mazu ne svajonese nenorejau niekur eit, ant kiek sunkus metas buvo.
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2014 06 26, 14:39)
Laba,

Kaip laikotės? Kaip rugpjūtinukai auga?

Ir vis tik... ar koks nors susimatymas bus? Darom? Susibėgam? Mūsų nedaug, galima juk pasiorganizuoti, kad ir kieno nors kieme  ax.gif

Mes su R mielai prisijungtume, jei darytumet! smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva0004 @ 2014 06 26, 20:09)
kaip tavo dukriukas?kaip auga, miega, valgo ir siaip kaip, kad apie susitikima svajoji? man su mazium tokiu mazu ne svajonese nenorejau niekur eit, ant kiek sunkus metas buvo.

Aciu kad teiraujiesi wink.gif
Piu piu piu bijau prisineket bet visai nieko, motinyste veza smile.gif aisku buna kaba ant papuko daug, buna mazai miega, bet kazkaip as nestresuoju, megaujuos, nes zinau kad tuojpaugs smile.gif gera man dabar labai wub.gif
Atsakyti
Labukas visoms 4u.gif mielai prisijungtume į kiemą ir mes, tad dabar greit prisipažystate, kas turit nuosavą kiemą lotuliukas.gif thumbup.gif
O šiaip tai buvo kalbėta ir apie Orestuko tėtį, gal reiktų pasiteirauti, kas kaip.....gal vis gi ir ten galime susiorganizuoti susitikimą. Manau, tikrai būtų smagu vėl pamatyti jau geroooookai paaugusius rugpjūtinukus ir paplepėti su mamytėm ir tėveliais;)))

Atsakyti
Labukas,

As irgi uz susitikima su rugpjutinukais ir ju mamytem, ir teveliais biggrin.gif
Atsakyti
Labas rytas, damos,

visu pirma Domanta su praejusiu gimtadieniu sveikinam smile.gif.

Ir pasirodom kokios dideles uzaugom... 5 metai... Kazkaip neitiketinai daug
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2014 07 14, 09:38)
Labas rytas, damos,

visu pirma Domanta su praejusiu gimtadieniu sveikinam smile.gif.

Su pirmuoju rimtu jubiliejumi sveikinam ir mes su Gabe oro_buckis.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(MSZ @ 2014 07 14, 08:38)
user posted image

o jau merginos grazumas wub.gif
Atsakyti
Bet ir atrodo R nuotraukoje aukšta bigsmile.gif .

Su Gimtadieniu.
Atsakyti