Su Šv. Velykom mamytems ir ju vaikuciams
Lietuvaitee, sveikinu susilaukus mergytes
QUOTE(SD3 @ 2014 04 18, 12:06)
Odna, kad naujagimiai turi imunitetą, tai nelabai sutikčiau...as su savo dvynuke sese sirgom tik ką gimusios, tėvai parsivežė iš ligoninės dvi žalias varliukes
Na 100% garantijos nera, kad nesusirgs, bet jeigu mama turi imuniteta, tai kad kudikis sirgs mazesne tikimybe arba lengviau prasirgs Musu atveju Dainiukas nesusirgo, nors Migle beproto ciaudejo salia, trynesi visaip kaip aplink mazaji broliuka..
QUOTE(Lietuvaitee @ 2014 04 18, 13:19)
Sveikos prisiduodu, kad balandzio 10 gime Domantui sesute
Vejaraupiais dar nesirgom
Vejaraupiais dar nesirgom
O dideliausi svekinimai ir abiems sveikateles
Papildyta:
QUOTE(MSZ @ 2014 04 20, 08:09)
GNLD produkcija, yra specialus vaikams. Dainius pavyzdziui visas ligas Migles is darzelio susigaudydavo pirmais metais, maniau, kai prades lankyti darziuka, tai ligoms galo nebus. O dabar vienas geriausiai lankanciu darzeli vaikas, Migle nebepamenu kada karsciavo..o anksciau tai tfiu tfiu taip saknat, kad neprisikalbejus:ax:
QUOTE(Lietuvaitee @ 2014 04 18, 13:19)
Sveikos prisiduodu, kad balandzio 10 gime Domantui sesute
jezus, kaip smagu!!! kuo dideliausi sveikinimai!!! as net pamirsus buvau, kad laukiesi...
sakai smagu leliukas? ... man jau leliukiski reikalai po truputi tolsta, mano mazajam jau 1.5m dar, asiku, mazas, bet jau ne leliukas.
Nuo geguzes I darba gryztu.
Sveikos ,ar nieks neplanuoja jokio myto vasara?,mes busim LT rugpjucio 12-26.... visai noretumem susimatyt
QUOTE(***Meskute*** @ 2014 05 23, 15:43)
Sveikos ,ar nieks neplanuoja jokio myto vasara?,mes busim LT rugpjucio 12-26.... visai noretumem susimatyt
Oresto tėtis juk kvietė pas save į sodybą. Tik neaisku, kaip ten su laisvom dienom, nes nuomoja jis ją
QUOTE(Kulkė @ 2014 05 24, 10:05)
Oresto tėtis juk kvietė pas save į sodybą. Tik neaisku, kaip ten su laisvom dienom, nes nuomoja jis ją
as pamenu,bet taip viskas itariu ir nurimo:(
QUOTE(antoniene @ 2014 05 29, 07:53)
Buvome:) labai patiko šventė
QUOTE(SD3 @ 2014 06 03, 15:18)
Buvome:) labai patiko šventė
ir mes buvome, gaila, kad nesusitikome
QUOTE(antoniene @ 2014 06 03, 14:29)
ir mes buvome, gaila, kad nesusitikome
Na, toks plotas ten buvo, o pramogų kiek:))) super renginys
QUOTE(SD3 @ 2014 06 18, 12:57)
Na, toks plotas ten buvo, o pramogų kiek:))) super renginys
aha, super. Gal dabar per Jonines kazkas ten bus?
Labas, mamytės
Įtariu, jau mane pamiršusios būsite, nesirodžiau jau net nebežinau kiek laiko Na įsuko gyvenimo tempai, negandos visokios, bet kolkas išsikapanojom ir riedam toliau
Vis paskaitinėdavau kuo gyvuojat, smagu, kad jau ir po kelintą vaikiuką susimeistravote
Įtariu, jau mane pamiršusios būsite, nesirodžiau jau net nebežinau kiek laiko Na įsuko gyvenimo tempai, negandos visokios, bet kolkas išsikapanojom ir riedam toliau
Vis paskaitinėdavau kuo gyvuojat, smagu, kad jau ir po kelintą vaikiuką susimeistravote