Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

QUOTE(Kulkė @ 2014 03 03, 11:16)
O dabar kada keliasi, tarkim savaitgalį?

dabar kaip kada, bet turbut apie 7,30-8,00
kai as savo draugei pasakau, kad jau pamiega ilgiau, tai ja juokas ima, nes jie ten visi (dvi dukros ir jiedu) savaitgali miega bent iki 11 doh.gif o mums jau diena beveik ipusejusi buna, jau 100 veiklu nuveike bunam. is vienos puses gerai, diena ilgesne, is kitos puses- nepriestarauciau iki 9 pamiegot ax.gif
Atsakyti
MOTERYS SU MŪSŲ DIENA 4u.gif wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos, mamos 4u.gif

seniai bebuvom - daug veiklos tai dienos bega nezmoniskais tempais. Ziemos net nepastebejau mirksiukas.gif o stai jau ir pavasaris. Pati seip be darbu megstama veikla uzsiemus dainavau choru eurovizijoje

Kada uzsukus cia buvau irgi nepamenu.. Nuo rudens nesiojam akinius... kad blogai matytu nepastebejom, bet per profilaktini patikrinima nustate igimta toliaregyste. Turim dar ir kita beda, del adenoidu suprastejo klausa, tiksliau esant daznam nosies paburkimui siek tiek isitrauke ausu bugneliai, tad uzsirasem i eile operacijai, nors viliuosi, kad darant rekomenduotus pratimukus ir gydant nosies gleivines isvesejima, bugnelius atstatysim i vieta.

O seip bent dziaugiuos, kad bent kitos ligos baisiai nepuola. Savaitgaliui i Tallinna isleke buvom, kadangi ne pirma jau tolima kelione, tai ir Liu jaucia smaguma keliaudamas. Sunku su juo tik del jo smarkumo buna, pvz jei tik pamato koki tvoros tipo statini - turi butinai lipt ant jo ir neina pagaut... tame paciame Tallinne uzsilipo ant slaito virsaus esancios sienos persisvere i kita puse, pasileido ir vos nenusirideno. Baisiausiai persigandau ir perpykau, nes tikrai aukstai buvo... O jis man "nu mama, nepyk, as gi nebijau - juk gerai pavariau ane? Tai tokiu atveju daugybe, kai streso man ivaro ir neiaiskinu, kad pavojinga...
Atsakyti
Laba diena,

Gaivinam pokalbius 4u.gif

Mano vaikai serga... verysad.gif
Atsakiau maziukui mankstas, eisim tik po velyku.
Mano pienas neturi stebuklingu galiu, kad maziukas nesirgtu.
Mazius ir didcke su temperaturom, gavo antibiotiku abu gerti. Maziuj padare kraujo tyrimus tai rode kraujas uzdegimo pradzia, nosyte jam visa uzsikimsus, gerkle truputi paraudus. didckei tik gerkle ir baisiulinis kosulys..O vidurinele, kuri pati pirma pradejo sirgt, tai tris dienas pakosejo,gerkle paraudus buvo ir viskas issisuko, be antibiotiku. Ta dabar sveika.

Dar klausimas ar jusu vaikuciai jau prasirge vejaraupiais?
Mano dar ne. Ir dar nenoreciau, kad maziaus neuzkrestu bent koki pusmeti i prieki.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Gyvenam neblogai darbai, namai ir dabar dar dviraciai i trasa keliauja. Tai visai smagu ir nesrga vaikuciai kazkaip labai. Nzn ar sutapimas, bet pradejom ziema labai gerus vitaminus vaikiskus duot (is JAV), nu bet tikrai labai dziaugiuosi, nes palyginus labai mazai tebeserga.. pamenu, kai Migle pradejo eiti i darza kas daresi.. doh.gif doh.gif , tai dabar Migle isvis nebepamenu kada su tempa buvo, Dainius nuo rudens tik pora kartu karsciavo, tai cia man stebuklas, nes galvojau su darziuku ir ligos pasipils unsure.gif

QUOTE(antoniene @ 2014 04 11, 14:27)
Mano dar ne. Ir dar nenoreciau, kad maziaus neuzkrestu bent koki pusmeti i prieki.

Mano Migle prasirgusi. Sirgo kai Dainiukui buvo keli menesiai, pasirodo Dainius buvo dar per mazas, kad uzsikrestu. Mat pirmuosius menesius dar turi imuniteta nuo mamos. Dabar ramiai laukiu, kada Dainius susirgs, norciau, kad darzelio laikotarpi ir prasirgtu, po to ramu butu rolleyes.gif
Atsakyti
Musu dickis irgi prasirgo pries metus darzelyje. o mazius tikriausi irgi sirgs, darzelyje.
beje, mane nuo geguzes I darba isvaro.... pasake, arba gryzti, arba be darbo... ner kur dingt, teks gryzti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(antoniene @ 2014 04 11, 15:27)

Prasirge visos trys thumbup.gif

QUOTE(Odna @ 2014 04 13, 17:47)

Mano Migle prasirgusi. Sirgo kai Dainiukui buvo keli menesiai, pasirodo Dainius buvo dar per mazas, kad uzsikrestu. Mat pirmuosius menesius dar turi imuniteta nuo mamos. Dabar ramiai laukiu, kada Dainius susirgs, norciau, kad darzelio laikotarpi ir prasirgtu, po to ramu butu rolleyes.gif

g.gif mano mazei buvo ar tik ne trys menesiai kai an persirgo rolleyes.gif ,ir labaiiiii dziaugius kad tokia maza persirgo ,nei kasytis dar galejo nei ka o ir rami palyginus buvo... nes palyginus su auksiuke ir sidabriuke tai....auksiuke dar dar normaliai bet sidabriuke doh.gif doh.gif ,gaila bet taip ir liko vienas randelis ant veiduko doh.gif
Atsakyti
Sveikutės, Emos grupėje šiuo metu vėjaraupiai, buvo ir kai į lopšiuką ėjo grupėje karantinas, bet Ema dar nesirgo 4u.gif tikiuos per Velykas nenusispalvinsim zelionke.....nors šiaip tai gal ir gerai būtų, kad persirgtų mažesnė....
Odna, kad naujagimiai turi imunitetą, tai nelabai sutikčiau...as su savo dvynuke sese sirgom tik ką gimusios, tėvai parsivežė iš ligoninės dvi žalias varliukes biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif prisiduodu, kad balandzio 10 gime Domantui sesute wub.gif

Vejaraupiais dar nesirgom schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Lietuvaitee @ 2014 04 18, 13:19)
Sveikos 4u.gif  prisiduodu, kad balandzio 10 gime Domantui sesute wub.gif

Vejaraupiais dar  nesirgom schmoll.gif

Dideliausi sveikinimai. Kuo vardu mažoji? Kaip tu jautiesi? Kai turėsi laiko - prašom išsamiau 4u.gif

Mano pyplė vėjaraupius iš darželio buvo parsinešus, prasirgo, bet ganėtinai lengvai. Vaikinukui sirgt per anksti (na tikiuosi dar greitu laiku ir nesirgs) - ir taip visokių kitokių ligų pakanka doh.gif
Atsakyti

Su Velykom! Stipriu marguciu!

QUOTE(Odna @ 2014 04 13, 17:47)
Sveikos 4u.gif
...., bet pradejom ziema labai gerus vitaminus vaikiskus duot (is JAV), nu bet tikrai labai dziaugiuosi, nes palyginus labai mazai tebeserga..

Kokie cia vitaminai?

R visai nesenai prasirgo stipria angina ir tuo paciu stomatitu, tai kankinomes pusantros savaites ir be lasiniu butume sunkiai issikapsciusios...O po to as angina pasigavau... smile.gif Nesibaigiantys tie musu sirgimai.
Bet jau atostogos po menesio, tai gal jura, jodas, saule ir grynas oras pades maziau sirgti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tila @ 2014 04 18, 22:02)
Dideliausi sveikinimai. Kuo vardu mažoji? Kaip tu jautiesi? Kai turėsi laiko - prašom išsamiau  4u.gif

Mano pyplė vėjaraupius iš darželio buvo parsinešus, prasirgo, bet ganėtinai lengvai. Vaikinukui sirgt per anksti (na tikiuosi dar greitu laiku ir nesirgs) - ir taip visokių kitokių ligų pakanka  doh.gif

Aciu 4u.gif seses vardas Mingaile smile.gif paciai man miego trukumas nes kabo ant papuko dabar, bet tikiuos praeis tas laikotarpis smile.gif o siaip jega tas leliukas wub.gif buvau jau pamirsus... pagimdziau naturaliai pati per 4 val., truputi kirpo, brt is esmes fiziskai daug lengviau negu po Domanto smile.gif

Su Sv. Velykomis visas 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti