Įkraunama...
Įkraunama...

Rugpjūtinukai 2009m.

QUOTE(antoniene @ 2014 02 27, 16:54)
Kaip jusu vaikuciai, ar visada miega pietu miegucio? bigsmile.gif

Nera jauciu buve,kad nepamiegotu mirksiukas.gif Tik jau jautriau,trumpiau gal,po valandziuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(antoniene @ 2014 02 27, 14:54)

Ieško progų kaip nusimuliuot ir numiegot. Dažnai būna, kad atsigula, paguli ir keliasi. Pareiškia 'man nesimiega".
Vakar darželyje auklėtoja apskundė, kad nemiega mano panelė pietų miego.
Atsakyti
Laba diena,

Darželyje visada miega, namuose - niekada biggrin.gif
Atsakyti
Maniske siandien nemiegojo, ir dar sese prikalbino nemiegot doh.gif
O siaip visada miega pietuku, visi trys vaikai vienu metu smile.gif
Cia siandien kazkokia, netokia diena biggrin.gif
Jeigu nemiegojus kada buna, tai i vakara pikta jau pasidaro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo antoniene: 27 vasario 2014 - 17:31
QUOTE(antoniene @ 2014 02 27, 15:54)
Laba diena,

Antri metai nemiega rolleyes.gif ,tada kai startavo darzelije triu budama ir pasibaige pietu miegai smile.gif
Atsakyti

Darzelyje miega. Savaitgaliais namuose dazniausiai ne, nes tai patys bunam isvyke, tai sveciu turim ir pan. Bet jei rami diena, miega be problemu.
Atsakyti
antoniene, darzelyje visuomet miega, ir dar man pasiskundžia, kad kas nors kalbėjo ir neleido jai išsimiegot biggrin.gif o savaitgaliais kaip kada, ankščiau dėl ramaus vakaro migdydavau pietų miegelio, nes keldavosi be galo anksti,o dabar numojau ranka, gyvenu kaip man patogiau, nebesitaikau tiek prie jos poreikių: vakarais penktadienį, šeštadienį kažką veikiam, nueina miegot vėlai tai pamiegam ilgėliau, o po to jau pietų miegelio ir nebereik. Ir šiaip atėjo jau toks periodas, kai pasisako kad jau miegelio nori, ar pietų ar jau nakčiai miegot.

Dėl wc reikaliukų, tai pati viską susitvarko ir gan kruopščiai, turbūt ir pusę popieriaus rulioniuko galėtų sunaudot smile.gif
Atsakyti
Sveikinu visas mamytes su pirma pavasario diena wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės mamytės 4u.gif
Ema darželyje miega, auklėtojos juokėsi, kad vos spėja galvą padėti, net pasakos neišklauso....bet va, kai nueina į darželį, tai kasdiena zyzia, kad nenori miegoti ir ašaroja, mamytės reikia sad.gif niekaip nesusitvarkom su ta bėdele...
Dėl WC reikalų, tai kai pasisioja, pati nusivalo, o kai rimtesnis reikalas, tai kviečia dar mane, darželyje auklėtojos irgi nuvalo užpakaliuką, kuriems reikia....man atrodo, kad dar normalu, kad ne visi patys sugeba nusivalyti tvarkingai užpakaliuką, man ramiau, kad nevaikšto pusiau nuvalyta dupce;))))
Dantukai visi sveiki (bent jau buvo rugpjūčio mėn..), valosi pati, aš po to pervalau, ale patikrinu:)))
Skaičiuoti iki dešimt moka, tik kartais 7 pameta;)))))

Atsakyti
Laba diena,

pas mus sita situacija jau potra savaiciu. paguldau, nemiega, nors valanda isguli... tai si savaitgali net neguldziua pietu, nors vakare 18 val prie teliko nuluzo, tai toks dar ir sustrumas nemiegot, ir darzelyje klausiau aukletojos, tai sake nevisada jau miega. nors nemiegalius jis visada budavo. dar kūdikis budamas kai kitu miegodavo diena po 3-4 valandas, mano ne is tolo retu atveju, ir keldavosi ir 5, ir 6 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akva0004 @ 2014 03 03, 09:15)
pas mus sita situacija jau potra savaiciu. paguldau, nemiega, nors valanda isguli... tai si savaitgali net neguldziua pietu, nors vakare 18 val prie teliko nuluzo, tai toks dar ir sustrumas nemiegot, ir darzelyje klausiau aukletojos, tai sake nevisada jau miega. nors nemiegalius jis visada budavo. dar kūdikis budamas kai kitu miegodavo diena po 3-4 valandas, mano ne is tolo retu atveju, ir keldavosi ir 5, ir 6  doh.gif

O dabar kada keliasi, tarkim savaitgalį?
Atsakyti
Su blynu diena Jus visas thumbup.gif
Atsakyti